Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,

jde někdo? 17.6.2013 v Ostravské ČEZ aréně... Já už lístky mám, jdu s taťkou... Tohle si nemůžeme nechat ujít, dokážou udělat luxusní show :) po tom co jsem byl na Rammsteinech si ale myslím, že nikdo už takovou show neudělá, nechám se překvapit :)

Jo a kdyby někdo měl zájem, možná bych mohl mít jeden lístek za 990kč za 800kč a možná i levněji. Strejda chtěl jít taky, ale ještě to není jisté..

Odesláno

Museli by mi urobit radost starymi vecami, inak najlepsiu live show co som zatial zazil bol jednoznacne Slipknot, od zaciatku az do konca :roker

Odesláno

Tak to čučím,že KOЯNY poslouchá i někdo jiný :cool:,kdysi jsem na nich hodně ujížděl.Nevím proč,ale zdá se mi ,že ty novější písničky jsou už měkčí:roll

Odesláno

Až doteď jsem myslel, že jde o Jirku Korna. Pak jsem si všiml obráceného R, což mně zaujalo .......... ale zjišťuju, že jde asi o jiný šálek kávy než já poslouchám, takže vlákno opět opouštím. :papa

Odesláno

Korni jsem videl nazivo loni na festivalu v Trutnove a na to ze je to festak, tak pocelou jejich uzasnou svetelnou show mi staly chlupy uplne vsude. Byl to masakr. Verim ze pokud to bude pouze jejich koncert, bude to daleko luxusnejsi. Kolik chteji za listek?

Odesláno

hm, to uz neni tak strasny... jenze oni jsou v praze i system of a down. ty jsou podstatne drazsi, ale do ostravy zase nafta. No to toho letos bude. :D a kdy jsou?

Odesláno

Korni...to byl kdysi dávno vymyšlenej pouze strojek na peníze...a o tom jestli byli někdy tvrdí...raději PODOBNĚ hrající českou letos už 20 let slavící skupinu DAD..

Odesláno

Tak to je styl co nemusím, takové řvaní do mikrofonu.... Nejde o to jestli kapela KORN byla někdy tvrdá, ale co se té hudby a textů týče, byli skvělí..

Odesláno

no nevim, jestli srovnavat Korn a D.A.D, dle meho je to nebe a nudy. a korni o sobe nikdy netvrdili ze jsou tvrdi. jejich styl je svym zpusobem originalni a Jonathan Davis s jeho rozsahem je taky zazitek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...