Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zase aby som nebol len \"chvalenkar\", na plynulost Iphone 5 a jeho systemu, to vsak podla mna este stale nemá :) Nie ze by sekal, ale niektore banalitky mu sem tam \"trvaju\" :)

Ale nemenil by som :)

Odesláno

Za málo peněz málo muziky. Rozhodně bych se držel Samsungu. Raději (z důvodů peněz) bych šel do S2 než do jiné značky. Mám jí víc jak rok a že jede hodně naplno, ale i tak spokojenost. Na skle ani škrábaneček a jen ta baterka, ta baterka. Když chceš jet na GPS tak mnohdy nestačí ani dobíjet CLko v autě. Rozhodně bych nespeléhal na to že pojedeš 4 hodniny na GPS a na baterii.

Mám nabíječku doma u postele a v práci to připojím jak příjdu na USB kabel do NB aby se to aktualizovalo a synchronizovalo a dobíjelo.

Pak jsem schopný vydržet i přes den. Ale jak říkám stahování mailů 5 minut cyklus a hodně hovorů přes den.

Varuji před šedým dovozem. Záruku drží prodejce nikoliv výrobce a není nic jednodušího při reklamaci: šup hlavičku pod vodičku, jo pane vy máte ten telefon vytopený, na to se záruka nevztahuje, máte smůlu.

jj, tak to chodí.

Odesláno

MotoMoto

Telefon som mal zapnuty na nabke v aute pri ceste do chorvatska, a späť ... Išiel nonstop, zhruba 8 hodin tam, aj 8 hodin späť ... Stalé zo 100 percentnou baterkou ...

Takze problem, ze by nestiahl dobijat som nepostrehol ...

Odesláno

A měl jsi u toho zanuté wifi a 3G a stahovalo ti to poštu a Gogle maps?

Ona toké je otázka jaká je nabíječka. Já mám originál a vím že některé od vietkongu tam rvou úplně jiné napjetí.

Mě prostě po takový 5ti hodninách takového provozu (ještě jsem zapoměl na bluetooth komunikaci na HF) začne postupně klesat stav baterie ze sto na 50 procent.

Odesláno

Peto, proč by sis vybral SII? Tu má kamarád a nestěžuje si, ale není to krok zpět? Proč by sis vybral tu SII?

Já ale psal, než S III mini, tak raději S2.

Šedivky bych se tilok nebál, pokud firma drží záruku. SW si můžeš nahrát jaký chceš, HW je stejný.

Odesláno
A měl jsi u toho zanuté wifi a 3G a stahovalo ti to poštu a Gogle maps?

Ona toké je otázka jaká je nabíječka. Já mám originál a vím že některé od vietkongu tam rvou úplně jiné napjetí.

Mě prostě po takový 5ti hodninách takového provozu (ještě jsem zapoměl na bluetooth komunikaci na HF) začne postupně klesat stav baterie ze sto na 50 procent.

Po ceste do chorvatska nie :) bol som na dovolenke, a nie pracovat :) Navyse som cestoval v noci ....

Cez den na SK pouzivam WAZE, ktory zerie viac ako google maps, ide cez 3G = netusim, na co by som mal v aute zapnute wifi ? ... Bluetooth mam v aute tiez, nejakou sadu parrot, takze tiez pouzivam ... Maily sa stahovali standardne ...

Nikdy som s tym problem nemal ... Vzdy drzi naplno ...

Odesláno

No joo, ty jsi ale zkoušel co vydrží, se vsadim že byl v míchačce, v mixeru, v mlýnku na maso a buhví kde ještě, tak se nediv že se na něm jeden škrabaneček udělal, no:D:D:D

[upravil dne 31/1/13 18:07 od Radek Hurvajz]

Odesláno
v sobotu si udělám výlet do hl. města a koupim tu SIII. tak držte palec:papa

Ja uz by som mozno pockal na S4 :D Ale tak kazdy ako chce :)

Odesláno

No a co ked resi S3 ale Huawei ? Ty si odporucal S2 ... :P

Ja len hovorim, ze keby som isiel kupovat \"high end\" smartphone, tak uz by som mesiac - dva, pockal, prihodil par tisic, a mal mozna S4 ku ... V smartphonech ide vyvoj neskutocne dopredu ...

Ale to je je len moj nazor :D Na S4 cakam tiez, ak sa bude rozumne lisit, od S3, a bude to OK, tak ju beriem :D

Odesláno

16 papírů (předpokládaná cena) za mobil fakt nedám, limit jsem měl vždycky deset táců. I tu N900 jsem pořídil za 10000, když stála 15000 :D. Je to mé historické rozhodnutí - první mobil Ericsson T10 stál 9999 Kč :D

Odesláno

Aho, používáte někdo SIP alias VoIP telefonii na androidu? Nějak mi nefunguje ani jeden program :grr

Mám registraci na www.odorik.cz Na notebooku funguje, na N900 funguje a v SIII se mi nedaří připojit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...