Guest Lubk0 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Zase aby som nebol len \"chvalenkar\", na plynulost Iphone 5 a jeho systemu, to vsak podla mna este stale nemá Nie ze by sekal, ale niektore banalitky mu sem tam \"trvaju\" Ale nemenil by som Citovat
MotoMoto Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Za málo peněz málo muziky. Rozhodně bych se držel Samsungu. Raději (z důvodů peněz) bych šel do S2 než do jiné značky. Mám jí víc jak rok a že jede hodně naplno, ale i tak spokojenost. Na skle ani škrábaneček a jen ta baterka, ta baterka. Když chceš jet na GPS tak mnohdy nestačí ani dobíjet CLko v autě. Rozhodně bych nespeléhal na to že pojedeš 4 hodniny na GPS a na baterii. Mám nabíječku doma u postele a v práci to připojím jak příjdu na USB kabel do NB aby se to aktualizovalo a synchronizovalo a dobíjelo. Pak jsem schopný vydržet i přes den. Ale jak říkám stahování mailů 5 minut cyklus a hodně hovorů přes den. Varuji před šedým dovozem. Záruku drží prodejce nikoliv výrobce a není nic jednodušího při reklamaci: šup hlavičku pod vodičku, jo pane vy máte ten telefon vytopený, na to se záruka nevztahuje, máte smůlu. jj, tak to chodí. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 MotoMoto Telefon som mal zapnuty na nabke v aute pri ceste do chorvatska, a späť ... Išiel nonstop, zhruba 8 hodin tam, aj 8 hodin späť ... Stalé zo 100 percentnou baterkou ... Takze problem, ze by nestiahl dobijat som nepostrehol ... Citovat
MotoMoto Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 A měl jsi u toho zanuté wifi a 3G a stahovalo ti to poštu a Gogle maps? Ona toké je otázka jaká je nabíječka. Já mám originál a vím že některé od vietkongu tam rvou úplně jiné napjetí. Mě prostě po takový 5ti hodninách takového provozu (ještě jsem zapoměl na bluetooth komunikaci na HF) začne postupně klesat stav baterie ze sto na 50 procent. Citovat
Vítek1 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 chce aspon 1A nabijecku jinak fakt klesa u vsech mobilu co jsem mel to tak bylo. Nejlepsi co mam vyzkousené tak nabijecku do auta za 60kč a nejhorsi bylo tohle http://www.alza.cz/raikko-power-plug-dual-d255541.htm?kampan=zbozi.cz Citovat
Péťa Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Peto, proč by sis vybral SII? Tu má kamarád a nestěžuje si, ale není to krok zpět? Proč by sis vybral tu SII? Já ale psal, než S III mini, tak raději S2. Šedivky bych se tilok nebál, pokud firma drží záruku. SW si můžeš nahrát jaký chceš, HW je stejný. Citovat
mr.SM Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Ahoj mam taky S3, a nemohu temer vubec nic vytknout. Krom baterky. To je ale udel velkych displeju... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 A měl jsi u toho zanuté wifi a 3G a stahovalo ti to poštu a Gogle maps? Ona toké je otázka jaká je nabíječka. Já mám originál a vím že některé od vietkongu tam rvou úplně jiné napjetí. Mě prostě po takový 5ti hodninách takového provozu (ještě jsem zapoměl na bluetooth komunikaci na HF) začne postupně klesat stav baterie ze sto na 50 procent. Po ceste do chorvatska nie bol som na dovolenke, a nie pracovat Navyse som cestoval v noci .... Cez den na SK pouzivam WAZE, ktory zerie viac ako google maps, ide cez 3G = netusim, na co by som mal v aute zapnute wifi ? ... Bluetooth mam v aute tiez, nejakou sadu parrot, takze tiez pouzivam ... Maily sa stahovali standardne ... Nikdy som s tym problem nemal ... Vzdy drzi naplno ... Citovat
Péťa Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 A ještě poznatek ke Gorilla glass Jasně, že jsem ho poškrábal po pár dnech používání Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 No joo, ty jsi ale zkoušel co vydrží, se vsadim že byl v míchačce, v mixeru, v mlýnku na maso a buhví kde ještě, tak se nediv že se na něm jeden škrabaneček udělal, no:D:D:D [upravil dne 31/1/13 18:07 od Radek Hurvajz] Citovat
punkac Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 v sobotu si udělám výlet do hl. města a koupim tu SIII. tak držte palec:papa Citovat
kujon106 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Je to jednoduché, huawei jestli řešíš cenu, nebo samsung pokud chceš kvalitního androida bez ohledu na peněženku. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 v sobotu si udělám výlet do hl. města a koupim tu SIII. tak držte palec:papa Ja uz by som mozno pockal na S4 Ale tak kazdy ako chce Citovat
Péťa Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Řeší Huawei nebo S3 a bude čekat na S4, kterou za 10500,-- určitě nekoupí. Na tu čekám já Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 No a co ked resi S3 ale Huawei ? Ty si odporucal S2 ... Ja len hovorim, ze keby som isiel kupovat \"high end\" smartphone, tak uz by som mesiac - dva, pockal, prihodil par tisic, a mal mozna S4 ku ... V smartphonech ide vyvoj neskutocne dopredu ... Ale to je je len moj nazor Na S4 cakam tiez, ak sa bude rozumne lisit, od S3, a bude to OK, tak ju beriem Citovat
punkac Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 16 papírů (předpokládaná cena) za mobil fakt nedám, limit jsem měl vždycky deset táců. I tu N900 jsem pořídil za 10000, když stála 15000 . Je to mé historické rozhodnutí - první mobil Ericsson T10 stál 9999 Kč Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Jak povieš Ja tiež nedám 16 tisic Ale to uz je ina debata Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Lubk0: Kde jsem doporučoval S2? Reagoval jsem na tento příspěvek: , že než S3 mini, tak raději S2. Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 Tak mam s3 v ruce a je to perfektní stroj Citovat
punkac Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 Aho, používáte někdo SIP alias VoIP telefonii na androidu? Nějak mi nefunguje ani jeden program Mám registraci na www.odorik.cz Na notebooku funguje, na N900 funguje a v SIII se mi nedaří připojit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.