Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Olej v automate sa nesmie menit ... alebo nedokazem sa nesmiat

Recommended Posts

Odesláno

Musim sa s vami podelit o tento rozhovor...

Reagoval som na jeden inzerat na vymenu auta, teda ze by som dal moje za majitelom inzerovane

A ked sa pytal na moje auto a stav, oznamil som mu ze som menil olej v prevodovke...

Na to mi bolo povedane ze take auto nechce, nakolko sa v automate olej nesmie menit lebo to sa potom pokazi a ze tieto prevodovky co mam v aute vydrzia iba 200t km a potom odidu

A este samozrejme ze na 2,7 hdi praskaju hlavy :)

A ako mi bolo povedane coze ja mozem vediet, ze sa tomu nerozumiem ked takeco cosi tvrdim a ze odo mna auto nekupi :D

Odesláno

Tak v tomhle případě jsi měl kliku, daleko horší bys to měl, kdyby si takovej kus od tebe auto koupil.;)

Odesláno

ved prave :D

ale proste sa musim smiat nad tym ked takto toto tvrdi a este mne ide hovorit ze som debil ked hovorim cosi ine :)

no ved kto ako chce nech si robi so svojim autom ze ano :P

PS: Uz zacinam troska chapat tie myty a legendy o automatickych prevodovkach teda :D

[upravil dne 30.1.2013 15:11 od Y2K]

Odesláno
... Uz zacinam troska chapat tie myty a legendy o automatickych prevodovkach teda :D

Vitaj v klube. Dvadsať rokov sa venujem automatom a pri niektorých \"zaručených\" informáciach nenachádzam slov. :D

Prvý automat som rozoberal ešte ako učeň na ČSAD. Bol z mestskej Karosy a so zatajeným dychom sme počúvali majstra keď nám vysvetľoval ako funguje.

Doteraz nezabudnem ako som na jednej mal meniť filtračné sítka. \" z montážnej jamy to máš za hodinku hotové\" ... ale nepovedali že mám najprv vypustiť olej. Rok som mal krásne hebkú pokožku na prsiach a bruchu. :D

Odesláno

dobre tak to sem napisem....

\"moje auto je urcite zle ked ma vymeneny olej v prevodovke a davam ho draho, ale zobral by ho keby mu zaplatim proviziu...lebo on musi moje auto kupit a potom ho predat so ziskom a to pri mojej cene tazko bude zisk :D

takze ak mu zaplatim za to ze on ho odo mna kupi tak by to slo :D\"

a je tam take iste ale 2007 rok za 5000

co na tom ze 2,2 hdi...o vybave a stave radsej nehovorim :D

a jeho auto co ponuka na vymenu (407 coupe) ma cenu na to v akom je stave super pretoze to je najlepsie na Slovensku a take tu nikto nema, ma uz sice 120t najazdene, ale olej v prevodovke este nikto nemenil, takze mam zaruku ze mi este 80t vydrzi...

no... :D :D :D

Odesláno

No vidis to a takychto ludi chodi po svete straaaaaasne moc :D:D:D:D ... ale aspon si sa chvilu pobavil a zabudol na strasti beznych dni :D:D

Odesláno

tak to mas pravdu :D

momentalne neriesim nic ine len ako prerobit strechu, vymenit okna, zateplit, ake kurenie, co ako spravit a hlavne za co :D

a pri tomto som na to zabudol a len sa smial :)

Odesláno

Tak to ho bude mít ta převodovka ráda :) vzhledem k tomu ,že se kupátko 407 používá více na \"ježdění a řádění\" pro zábavu a dá se předpokládat, že vše dostáva víc zabrat, než např, neuražme se , 607, kde se jezdí více na \"klobouka\" :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...