bretamach Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Ahoj lidi,poraďte mi prosím,co dva dny dolévám chl. kapalinu asi 3-4 dcl,při stání a kontrole mi ubylo asi 1 cm z nádržky po 3 hodinách.Kapička se objevila na přírubě výfuku pod motorem a jsou i na bloku motoru pod olejovým filtrem.Motor nečadí,nepřehřívá se,víčko od nalévacího hrdla oleje je o.k. bez emulze.Jede normálně.Nevíte náhodou odkud by to mohlo téct? Jo a hadice jsou všechny suché. I ty vedoucí od chladiče do motoru.Olej taky nepřibývá.Díky za názory. Citovat
stanco123 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Pozri sa či ti dobre tesní termostat Citovat
bretamach Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 ahoj,tak termostat vypadá dobře,nenapadá tě ještě něco? Já jsem v koncích... Citovat
PAJA106 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Co kolem vodní pumpy? Nebo radiátor topení, vevnitř mokro není, nebo není cítit fridex? Citovat
bretamach Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 fridex cítit není,a vodní čerpadlo je na druhé straně a to je nové s rozvodama zítra jdu do servisu a tam mi udělají test těsnosti chl. kapaliny tlakovou zkouškou a uvidíme.Pak dám vědět, všem díky. Citovat
Petr_C Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Jaký byl výsledek té zkoušky? Mám ten stejný problém, někdy doleju 1/2 litru na 1000km, někdy za 3000km. Asi dvakrát jsem zaregistroval po odjetí auta na zemi flek u pravého předního kola. Jinak nic, sucho kolem motoru, bez emulze, voda z výfuku nejde. Citovat
bretamach Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 Ahoj,po dohodě s mechanikem jsem zkusil nasypat speciální prášek do chladící kapaliny a nyní už chl. kapalinu netratí.Jelikož mi řekli že na zjištění těsnosti chl. kapaliny budou potřebovat několik hodin a vyjde i na tisíce korun a rozebrání půlky motoru,tak jsem to vyřešil takhle.Ale doufám,že to není krátkodobé řešení...máte někdo zkušenosti s tímto práškem? Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 K mechanikovi, který tě nevyhnal z dílny s takovým nápadem už bych nikdy nejel, taková \"oprava\" (česky čuňárna) se dělá možná na cestě z dovolené ale né jako řešení problému. [upravil dne 5/4/13 20:34 od koblih69] Citovat
pastorek Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 ...Jelikož mi řekli že na zjištění těsnosti chl. kapaliny budou potřebovat několik hodin a vyjde i na tisíce korun a rozebrání půlky motoru... Dobrá kravina. Ten servis radšej obchádzaj na ďaleko. Vôbec to nieje komplikovaná robota a určite sa nemusí rozoberať pol motora. Prášok je dobrý ako núdzovka ale inak iba narobí problémy. Na jednej strane upchá drobnú netesnosť ale na druhej zanesie celý chladiaci systém a pomôže k vzniku iných problémov. [upravil dne 5/4/13 21:01 od pastorek] Citovat
Lordmajkl Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Zkus kouknout na mrazovky na bloku jestli ti nepraskla...Já jsem ji měnil teď o víkendu...Součástka za 34 korun a rozebraná půlka motoru... Citovat
bretamach Odesláno 9. duben 2013 Autor Odesláno 9. duben 2013 Ahoj,můžeš mi trošku popsat,kde ty mrazovky najdu? A poznám,jestli je vadná pouhým okem,když už neuniká? Díky všem. Citovat
Lordmajkl Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Jsou to kruhové ucpávky...A měly by být na 1,4 jenom v hlavě motoru... Citovat
ozzy56 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Ahoj,můžeš mi trošku popsat,kde ty mrazovky najdu? A poznám,jestli je vadná pouhým okem,když už neuniká? Díky všem. když už jsi nasypal těsnící prášek, což sice nebylo to nejlepší (ale asi nejlevnější) a chladící systém nyní těsní, tak je zbytečné dál únik kapaliny řešit Citovat
bretamach Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 Díky za obrázek,zhruba už vím.Samozřejmě že to zatím nebudu řešit.Ale díky za info. Citovat
ujomarian Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 Dobrá kravina. Ten servis radšej obchádzaj na ďaleko. Vôbec to nieje komplikovaná robota a určite sa nemusí rozoberať pol motora. Prášok je dobrý ako núdzovka ale inak iba narobí problémy. Na jednej strane upchá drobnú netesnosť ale na druhej zanesie celý chladiaci systém a pomôže k vzniku iných problémov. [upravil dne 5/4/13 21:01 od pastorek][/rquote] dovolim si nesúhlasiť, taktiež sa mi strácala chladiaca kvapalina cca 0,5 l /2000 km niekade cez chladič, nalial som Liquid Molly utesnovač chladiča a bol pokoj a to aj cez letné horúčavy, po jeden a pol roku som menil chladiacu kvapalinu za novu a pri vypusteni tej starej v nej plávaji také trblietka ktoré su sučasťou toho roztoku vo flaštičke - takze sa to neusadzuje. Po výmene som preventívne nalial dalsiu flasticku do systému - kontrola teraz po zime - žiaden meratelný ubytok chladiacej kvapaliny ... Citovat
koblih69 Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 Ježíš, myslete hlavou a nelejte tam takový sr...ky Citovat
pastorek Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 ...dovolim si nesúhlasiť, taktiež sa mi strácala chladiaca kvapalina cca 0,5 l /2000 km niekade cez chladič, nalial som Liquid Molly utesnovač chladiča a bol pokoj a to aj cez letné horúčavy, po jeden a pol roku som menil chladiacu kvapalinu za novu a pri vypusteni tej starej v nej plávaji také trblietka ktoré su sučasťou toho roztoku vo flaštičke - takze sa to neusadzuje. Po výmene som preventívne nalial dalsiu flasticku do systému - kontrola teraz po zime - žiaden meratelný ubytok chladiacej kvapaliny ... Napíš čo nájdeš keď budeš rozoberať motor, kúrenie, chladič, termostat, hadice... Všetky tieto prísady znižujú výkon kúrenia i chladenia, je iba otázne kedy to ako užívateľ spozoruješ. Citovat
ujomarian Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 a prečo by sa to tam nemalo naliať? Má vôbec niekto z Vás skusenosť s tým? alebo jedna baba povedala, tak to tak musí byť? spametajte sa a radsej tu napište svoje vedomosti a skusenosti ale nie neoverene dristy ... Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 ano, zkušenosti jsou, protože ty utěsnovací vodičky,prášky atd. taky nezačali prodávat včera je to dobrý výrobek pro toho, komu uniká kapalina v malém množství a je na cestě daleko od domova, dále pro někoho, kdo má staré auto, chce s ním odejet ještě pár měsíců a nemá cenu co toho investovat, taky se používá dost u prodejců aut (bazary), aby oprava byla co nejlevnější... jinak tyto utěsnovače zašpiní celý chladící systém, ulpívají nejen v chladičích a radiátorech topení, kde částečně zabranují přenosu tepla a tím snižují účinnost chladícího systému Citovat
pastorek Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 a prečo by sa to tam nemalo naliať? Má vôbec niekto z Vás skusenosť s tým? alebo jedna baba povedala, tak to tak musí byť? spametajte sa a radsej tu napište svoje vedomosti a skusenosti ale nie neoverene dristy ... Áno, mám s tým opakovanú skúsenosť. Prvý krát asi pred 30 rokmi som si to nalial do Š100. Od vtedy ešte asi 2 - 3 krát do iných áut. Naposledy pred dvomi rokmi do Clia lebo tieklo kúrenie. Po pol roku som menil radiátor kúrenia lebo síce netiekol ale i výrazne menej kúril. Medzi prvým a posledným použitím som mal rozobratých niekoľko motorov kde boli takéto prípravky použité a VŽDY to bolo vidieť na usadeninách v chladiacom systéme. Keby sa tie prípravky neusádzali tak ani neupchajú trhlinu. To koľko a kde sa usadí je dané materiálom a celkovým znečistením chladiaceho systému. Najviac sa usadí na stenách vložiek valcov a v miestach kde už je vodný kameň. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.