Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda by někdo neporadil s mím problémem. Poslední dobou mám problém nastartovat. Tedy nenastartuju vůbec. Vždy, když mrzne a auto min. 1 den stojí, druhý den už nenastartuju. Auto otevřu, zapne se rádio, světla svítí, ale nenastartuju a píše mi to Engine immobiliser fault. Když to zkusím několikrát za sebou tak už to jen vydává při startování takový klepavý zvuk. Nevím jak bych to popsala líp:mad:. Je možné, že je to baterkou? Nevím jestli byla vůbec někdy vyměněná nebo tam je původní. Ale vždy když doma baterku nabijeme auto funguje, ale musím s ním jezdit každý den, pokud stojí a mrzne tak nenastartuji. Pokud nemrzne a je nad nulou, tak je vše ok. Vloni v zimě jsem měla stejný problém, ale po dobití baterie, fungovalo zbytek zimy normálně. Díky moc

Odesláno

Je to baterkou ;) Jak je slabá baterka, tak se elektronika v autě chová, jak smyslů zbavená. Kup novou a budeš mít klid :)

Odesláno

ok, děkuji moc, koupím baterku a snad už to bude dobrý:-). Myslela jsem si to, ale radši jsem se chtěla zeptat, abych nevyhodila peníze za baterku a problém byl pak někde jinde.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...