Gabina Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by někdo neporadil s mím problémem. Poslední dobou mám problém nastartovat. Tedy nenastartuju vůbec. Vždy, když mrzne a auto min. 1 den stojí, druhý den už nenastartuju. Auto otevřu, zapne se rádio, světla svítí, ale nenastartuju a píše mi to Engine immobiliser fault. Když to zkusím několikrát za sebou tak už to jen vydává při startování takový klepavý zvuk. Nevím jak bych to popsala líp:mad:. Je možné, že je to baterkou? Nevím jestli byla vůbec někdy vyměněná nebo tam je původní. Ale vždy když doma baterku nabijeme auto funguje, ale musím s ním jezdit každý den, pokud stojí a mrzne tak nenastartuji. Pokud nemrzne a je nad nulou, tak je vše ok. Vloni v zimě jsem měla stejný problém, ale po dobití baterie, fungovalo zbytek zimy normálně. Díky moc Citovat
MJSytic Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Je to baterkou Jak je slabá baterka, tak se elektronika v autě chová, jak smyslů zbavená. Kup novou a budeš mít klid Citovat
Gabina Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 ok, děkuji moc, koupím baterku a snad už to bude dobrý:-). Myslela jsem si to, ale radši jsem se chtěla zeptat, abych nevyhodila peníze za baterku a problém byl pak někde jinde. Citovat
Dave_k Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Jak píše MJSytic. S největší pravděpodobností výměna baterie pomůže. Citovat
P607Olda Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 A zkusit, jestli alternátor řádně nabíjí - zkus ještě před koupí baterky. Nastartované se světly musí mít 14,5 V. Není tam dodělávané jiné rádio? Citovat
Gabina Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 zkusit to můžu, S tim rádiem nevím:myslim, to má nějaký vliv jestli je původní nebo dodělávaný? Citovat
P607Olda Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Asi polovina dodelavanych je spatne zapojena a vyzira baterku. [upravil dne 29.1.2013 12:42 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.