podgy4 Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Ahoj klubáci.Dnes jsem jel pyšně na lyžovačku na lipno a ve frymburku jsem si na sváču zastavil a auto nechal běžet.Po chvilce auto začlo skákat jak divy.Strašný vybrace z mot. prostoru, tak jsem koukal na motor, tam jsem nic neobjevil ale sahary se nemohly roztočit, po chvilce se přestaly točit a auto se uklidnilo.nevíte co se s tím mohlo stát? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Ma na vrtulích namrzlý led, bud ho musiš oloupat a nebo někam do tepla aby roztál;) Citovat
podgy4 Odesláno 21. leden 2013 Autor Odesláno 21. leden 2013 až dorazím domu, nevu to na vabku a přes noc ho nechám v teple v garáži.snad se to zberchá.díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Jj, ja taky když se mi to stalo koukal jako blázen co se to děje, Letos se to opakovalo ale to už vim co s tim je;) S tou vapkou opatrně, ať neproraziš chladič [upravil dne 21/1/13 14:55 od Radek Hurvajz] Citovat
podgy4 Odesláno 21. leden 2013 Autor Odesláno 21. leden 2013 Mám domácí obyčejnou, ta zas tak velký tlak nemá, ale pro jistotu to vemu z větší vzdálenosti Citovat
antik Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 proste oklepat to nejde z vrtuli ? rekl bych ze to bude jednodussi. navic bych je asi napatlal olejem. pak by namraza nemela mit takovou sanci se udrzet. co vy na to? Citovat
P607Olda Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Já myslím, že jak zastavíš, tak teplem od chladiče to rozpustí samo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.