Feelly Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Jo jo, asi zvolím toho Panasonica no.. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 jo panasonic je fajn má osazení zesilovače zn. technics Citovat
Feelly Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Za chvili pro něj jedu, pak dám vědět jak to hraje Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Radši bych bral toho Pioneera co ukazal Šalda. Ten Panak bude strašnej. To že je v tom Technics neznamená že to nějak hraje. Citovat
Marcel00 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 hop sem sup tam... z jedneho vreca vyskakam... Citovat
Milan+ Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Taky bych když už v téhle ceně máknul po to pionýru:) nepočítej s tím,že do toho panáku nacpou za tyhle kačky technicse. Citovat
Neon Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Do týhle cenovky bych tomu hlavně neřikal HIFI ... Já dneska jako provizorku obědnal TOTO do obýváku (35m) a pak to půjde k dětem, nebo do kuchyně ... Tak uvidíme. Je to sehnatelný kolem 3500,-. .. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Taky bych když už v téhle ceně máknul po to pionýru:) nepočítej s tím,že do toho panáku nacpou za tyhle kačky technicse.No ono je to uplně jedno a to samý, všechno leze z jedny linky, pak už jde jen o to v jaký kvalitě a tim i ceně, Technics a Panasonic je prostě jedna firma Matsushita electric. Neone: Philips je hezkej dizajnově, ale často bývá víc v servisu než doma, ale třeba se to podařilo chytit dobrej kus;) [upravil dne 20/1/13 20:21 od Radek Hurvajz] Citovat
Feelly Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Panasonic je doma... No tak výkon a zvuk je dostačujicí na plno jsem ho ještě nepouštěl je pozdě.. Ale hraje v celku slušně uvidíme za týden až se to trochu zahraje, jinak za tu cenu docela slušné Jen mě zklamalo myslel jsem, že budu mít jako rodiče podsvíceny zesilovat zvuku a bohužel nemám, takže to mě tak trochu zklamalo, jinak designově vypadá pěkně a myslim, že sloužit bude taky dobře Citovat
Milan+ Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Taky bych když už v téhle ceně máknul po to pionýru:) nepočítej s tím,že do toho panáku nacpou za tyhle kačky technicse.No ono je to uplně jedno a to samý, všechno leze z jedny linky, pak už jde jen o to v jaký kvalitě a tim i ceně, Technics a Panasonic je prostě jedna firma Matsushita electric. Neone: Philips je hezkej dizajnově, ale často bývá víc v servisu než doma, ale třeba se to podařilo chytit dobrej kus;) [upravil dne 20/1/13 20:21 od Radek Hurvajz] To Radku vím,kdysi za dob totality jsem si přes známeho nechal Technicse přivézt z venku. Leze to z jedné fabriky,ale ne z linky. A když jsem chtěl svoje první auto,tak šla celá sestava z domu. [upravil dne 20/1/13 20:52 od Milan+] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Myslel jsem součastky, ne celek;) Citovat
Marcel00 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 suciastka tiez nieje ako suciastka, i kde nesu jeden a ten isty nazov Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Nop dyť to pišu: \" pak už jde jen o to v jaký kvalitě a tim i ceně\" Citovat
Šalda Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Já osobně mám s Philipsem jen dobrý zkušenosti, ale zdá se mě za posledních 6-8 let už to není ono, ty starší kousky mě fungují dodnes. Citovat
Feelly Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 No, docela mě štve, že kazeťák nesvití.. Což Sony mělo, ač je to blbost, ale docela mě to hryže -.- Abych ho nevrátil zpatky do ElectroWorldu.. Proč jsem si toho nevšim dřív? No řekl jsem si, že když to ma starší řada tak určitě to bude mít novější žejo.. Moje blbost. A teď do mě, jestli mam kazeťak kvuli svícení nebo hudbě. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Hihi, copak jestli máš kazeták na svícení, mě spiš překvapuje že vubec máš kazeťák. To je dnes už mrtvý, jedině v připadě že maš nějaký unikátní kazety, jinak bych se na to vykašlal a spiš použil USB Citovat
Feelly Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Je to HI-Fi ne kazeťák to prostě jen tak používam. Samozřejmě použivam jen radio a usb a zřídka CD ale to je v období Vánoc na koledy Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Jo ty mysliš jako celek, tak nepiš kazeťák, je to zavadející. No pokud je pro tebe svicení nutnost tak jedině vyměna, ale ja bych radši aby to pěkně hrálo, světýlka jsou přežitek. Citovat
Marcel00 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Koledy mas na vianoce spievat a ne zmykat z kazetaku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.