brzda88 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 :mad:zdravim chtel bych se zeptat pocitac pise abs fault a potom esp/ars not functioning co to znamena diky Citovat
HonzaZ Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Ahoj, nejspíš máš vadné čidlo ABS na některém kole. Na diagnostice zjistíš více. Citovat
c.WO.k Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 tohle se nám objevovalo taky, zjistili jsme že nejde spínač na rozsvicení světel,po výměně zmizla i hláška. Je to divný,ale je to tak Citovat
pxcz Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Mnooo, ja s tim bojuju asi 2 roky - nahodne se to vyskytuje zvlast v mrazech a marastu na silnici (tzn. kdyz to clovek potrebuje)... Vetsinou stacil reboot auta a uz to bylo ok.. nicmene ted uz to par dni hlasi neustale.. Ze vsech diskuzi (hlavne zde) vyplyva, ze to bude abs cidlo na kole ci konektor/kabelaz.. tak jsem to dneska vzal do obecnyho servisu na diagnostiku a jediny, co jim to hlasilo je \"cidlo tlaku brzd\". Po chvili zkoumani a hledani prisli na to, ze zadny takovy cidlo ten pazout nema takze i tak to muze byt jedno z ABS cidel, jen maji \"obecnou\" diagnostiku, ktera konkretni cidlo neumi poznat.. (pritom na u nejake 407 jim to prej zahlasilo spravne) .. mno tak ted cekam na nekoho s pezotackou diag... a pak se uvidi, cim to vlastne je.. Citovat
Shrek Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Pokud se nepletu:myslim, čidlo tlaku brzd tam je a je součástí (je uvnitř) ABS:o. Citovat
pxcz Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 no to me nedes neni to jako nahr. dil, cimzpadem jako cela abs jednotka na vymenu mozna jeste ze by to byl jen kontakt na tom megakonektoru - dela mi to jen obcas (ted uz teda furt) .. tak mozna to korodovalo a kodorovalo az to cele urezlo... [upravil dne 24.1.2013 15:05 od pxcz] Citovat
deroderrick Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Dej to na zvedák sundej kole a pak čidla pořádně to očisti čidlo můžeš jemně přejet jemným šmirglem (P800) a budeš mít klid....teda pokud ti to jednou svítí a jednou ne...pokud to svítí pořád čidlo asi už bude kaput. MĚ TO POMOHLO UŽ MÁM PŮL ROKU KLID Citovat
Max 87 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Stalo se to i kamošovy a jak tu bylo již zmíněno tak mněl špatné čidlo brzdového světla. čidlo vymenil Cca 300Kč a má klid. Při zašlápnutí brzdy valí pokyn do ABS a potom do světla. Pokud je čidlo světla špatné tak nevím co se stane ale zahlásí to chybu ABS. Netvrdím že to musí být ono ale už jsem to né jednou slyšel. Citovat
c.WO.k Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Ještě přidám k tomu spínači, ta hláška se objevovala taky jen chvilku a pak,vetšinou po chcípnutí a znovu nastartování zase dala pokoj na chvíli. Pak už se objevovala pořád. Pak sme si právě všimli,že brzdovky nesvítěj. Takovej nápad,zkus až ti vyběhne hláška,tak kouknout na brzdový světla,jestli svítěj po sešlápnutí pedálu Citovat
ChouLu Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Dej VIN, podívám se ti na novej spínač Citovat
pxcz Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Tak pry starsi model ma cidlo uvnitr abs, novejsi venku... Sehnal jsem cloveka jeste s jinou diag, ktera by mela byt presnejsi, nicmene kdyztak muj vin je vf33hrhsb82595354, kdyby nekdo dokazal zjistit co je to \'cidlo tlaku brzd\'. Diky. Citovat
pxcz Odesláno 1. březen 2013 Odesláno 1. březen 2013 tak pro info, uz to mam opraveny - opravdu to bylo cidlo na ABS jednotce (dostalo prdu pri jednom tukanci) a proto blblo... takze pocitac nelhal a cidlo bylo zvenci (500 za cidlo + 700 prace) Citovat
fumiso Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 cawte mam problem ten ze ked som siel 50km/h zacalo skakat rychlost na 120 az 170 a tak abs fault neskor som nastartoval a napisalo bakinf fault abs fault a blikala stop po 3nastratovani vsetko zmyzlo neviete co to je< Citovat
PSK Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Mam podobny problém, že za jazdy mi sem tam vyskočí hláška ESP not function. Samozrejme po novom naštartovní už nie. Stáva sa to hlavne v lete. V zime je asi vlkejší vzduch, tak málokedy. Je problém zistiť príčinu, pretože po vypnutí motora je všetko O.K. Raz mi jeden chlapik robil siagnostiku, kde ešte bola hláška aktívna, a že je to čidlo brzdového spínača? Je to nutné vymeniť, veď je to obyčajný kontakt? Citovat
fumiso Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 dnes je to spat. len co nastartujem rucicka rychlomeru zacne skakat a abs fault a zatym braking fault a blika stop a rucna brzda co to moze byt cidlo abs alebo spinac brzd? Citovat
fumiso Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 ked otocim kluc do 2polohy tak pocut take zvlastne hucanie elktronicke na pravej strane teda spolujazdcovej a tak napise abs fault niekedy nie ked nastartujem hned hodi chybu abs fault Citovat
fumiso Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 cawte odrazu je to prec, vsimol som si ze vzadu lave svetlo brzove nesvietilo zly kontakt a skratovalo pri dotknuti dal som inu ziarovku a nic nehlassi moze to mat az taky velky vpliv jedna ziarovka? Citovat
fumiso Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 a mam to spat nastartujem a rucicka zacne po chvili skakt do 170km a napise abs fault sem tam braking fault a blika stop mal som tyzden pokoj a odrazu zase pocut pri nastartovani na pravej strane hucanie a skakanie rucicky a tak abs co je to Citovat
fumiso Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 nikto nevie preco ked aj nenastartujem tak rucicka zacne skakat a nieco huci na pravej strane nie tam kde je abs jednotka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.