Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

také mám v poslední době problémy s parkovacími senzory. Někdy fungují, někdy mi to vyhodí chybu a nejdou. Už mi to dělalo cca před rokem, ale po pár dnech se zase rozchodili (tam mi diagnostika hlásila nějaký zkrat).

Teď diagnostika vyhodila závadu zadního pravého vnějšího snímače.

Jaký byste doporučili další postup?

Děkuju!

Odesláno

Ahoj, pokud máš zjištěno že je vadný pravý zadní snímač, tak nejspíš výměna snímače, ale také by nebylo od věci zkontrolovat a proměřit kabeláž v zadním nárazníku. Často bývá problém v ní.

Odesláno

xplayer5: ak ti pise diag sporadicku chybu skrat, tak hlavne skontroluj kabelaz ku senzorom, moze byt niekde porusena izolacia a preto to blbne. Ak ti pise aj konkretny snimac tak to mas o to lahsie.

Odesláno

tak moje tlacitka su nasledovne. Mal som dojem ze to druhe zlava je ohladom vypnutia detekcie prekazok. Take tlacitko ako si uviedol ty tam nemam.

post-48296-14109628996786_thumb.jpg

Odesláno

a tu som haldal tie snimace a nenasiel som ich..ziadne kruzky...

tak ja uz neviem ci som si to len vsugeroval ze mam zadny senzor alebo co...

post-48296-14109628997182_thumb.jpg

Odesláno

a kde presnejsie si mal ulozenu tu riadiacu jednotku? Niekde pri tej rezerve? vies popisat podrobnejsie kde?

[Edited on 20/1/13 21:36 by bobco]

Odesláno

Riadiaca jednotka cúvacích senzorou je v priestore rezrvného kolesa, keď sa na rezervu pozeráš tak po pravej strane taká čierna krabička.

Odesláno

tak neviem ako to mam chapat.. auto bolo kupovane v DS a na fakture boli tieto udaje.

post-48296-14109629004941_thumb.jpg

takze parkovaci asistent mam urcite, aspon sa mi to nesnivalo...:D

Odesláno

odfotil som priestor pri rezerve. Nasiel som tam nejaky kablik, ktory nebol nikam pripojeny a bol nejakou penou prilepeny k stene tej vane kde je ulozena rezerva.

post-48296-14109629005287_thumb.jpg

vie niekto povedat naco tam ten kablik je?

Odesláno

a potom druhy koniec toho kablika ide niekam pod okraj (kde konci vanicka s rezervou a zakryva sa tam kryt batozinoveho priestoru).

post-48296-1410962900557_thumb.jpg

(to sede je vanicka s kolesom a to tmave je tam konci ten kryt ktorym sa zakryva rezerva.

Vie niekto co to je kabliky? :D

Odesláno

Ten kabel na první fotce by pravděpodobně mohl být k parkovacímu asistentu, ale nějak tam postrádám řídící jednotku, ta má být přišroubovaná na těch dvou šroubech co ti tam trčí.

Kolik kabelů má ten svazek co je vidět na první fotce?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...