bobco Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Ahoj, viete mi poradit co moze byt pricinou ze z nicoho nic prestal fungovat zadny parkovaci senzor? Vcera isiel, dnes uz nie. Uz ani nepipne ked zaradim spiatocku. Mozu byt pricinou sucasne mrazy? Alebo snehova kalamita? PS: peugeot 407 mam asi tak tri tyzdne, takze berte to v uvahu prosim. dakujem Citovat
janik6163 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Pekne ťa vítam.Nebolo by na škodu napísať do popisu niečo o aute,Vin kod.Dá sa pozrieť na schémy kadial vedú káble atď.Ono bez diagnostiky tu ide dosť ťažko.Skús pozrieť káble pod nárazníkom k riadiacej jednotke v kufri vedľa rezervy.Zatial iba takto. Citovat
Judes Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Snehom by to mohlo byť ak by si mal nárazník zasnežený a tak prekryté snímače. Citovat
bobco Odesláno 19. leden 2013 Autor Odesláno 19. leden 2013 takze info o aute je v popise a VIN cislo je: VF36DRHRH21564380 Pravdu povediac hladal som tie snimace, a aj podla niektorych foriek na nete by to malo byt styri kruzky na zadnom narazniku ale ja tam take nemam. takze tie snimace musia byt ukryte niekde inde. Asi to bude na tom umelom ramiku kde je SPZ. Ale ked nad tym tak rozmyslam ked zaradim spiatocku tak to ma pipnut. Ale toto nerobi, a to nemoze byt predsa sposobene nejakym snehom alebo niecim na snimacoch..Alebo hej? Pravdu povediac obdivujem ludi, ktori dokazu rozobrat auto na suciastky a potom ho poskladat. Maximalne co si dokazem je vymenit si ziarovku vo svetle... [Edited on 19/1/13 15:44 by bobco] Citovat
Přema Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 mrkni jestli nemas vyple pipani......leve spodni tlacitko u radici paky...... Citovat
janik6163 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 No podla charakteristiky auta niesu snímače prekážky od výroby.Ak tam sú tak len dorábané.Možno ti píplo niečo na palubáku. Citovat
bobco Odesláno 19. leden 2013 Autor Odesláno 19. leden 2013 Pockaj ale vsak tri tyzdne som ho pouzival, vzdy ked som zaradil spiatocku tak to piplo a ked som cuval tak pipalo ked tam bola nejaka prekazka..urcite to bol zadny parkovaci senzor... dokonca teraz ked nam tak velmi nasnezilo som nadaval ze mi to pipalo ked som cuval aj ked tam nestalo ziadne auto za mnou.. Ale urcite pipalo, a tlacitko som nevypol... Ale ci je ten snimac dorabany to neviem..vies mi prosim ta sem hodit zoznam co vsetko to auto ma podla VIN cisla? Lebo uz viacero veci som si vsimol ze by to malo mat a nema a naopak niektore zase nemalo mat a ma... Citovat
janik6163 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Pockaj ale vsak tri tyzdne som ho pouzival, vzdy ked som zaradil spiatocku tak to piplo a ked som cuval tak pipalo ked tam bola nejaka prekazka..urcite to bol zadny parkovaci senzor... dokonca teraz ked nam tak velmi nasnezilo som nadaval ze mi to pipalo ked som cuval aj ked tam nestalo ziadne auto za mnou.. Ale urcite pipalo, a tlacitko som nevypol... Ale ci je ten snimac dorabany to neviem..vies mi prosim ta sem hodit zoznam co vsetko to auto ma podla VIN cisla? Lebo uz viacero veci som si vsimol ze by to malo mat a nema a naopak niektore zase nemalo mat a ma... Máš SZ. Citovat
bart.lbc Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Ahoj a neměl si tam pouze pípací žárovku aby to rozhánělo chodce??? Protože bez překážky to nepípá. [upravil dne 19/1/13 18:08 od bart.lbc] Citovat
bobco Odesláno 19. leden 2013 Autor Odesláno 19. leden 2013 To janik6163: co je to SZ? To bart.lbc: teraz by som mohol naburat aj auto a nepipne to... a vy ostatni mate kde zadne senzory? vsetci tam mate 4 kruzky? [Edited on 19/1/13 17:29 by bobco] Citovat
Dančák Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 SZ je soukromá zpráva nebo taky PM, v pravém horním rohu se ti objeví červeně napsané pokud ti něco přijde.... Citovat
cvrlo Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 videl som aj parkovací senzor vo forme pásika nalepeného z vnútornej strany nárazníka... Citovat
Qcko Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Mam original zadne parkovacie senzory, su normalne vo farbe auta, 4 kusy a na stredovej konzole musis mat dole tlacidlo na vypnutie ich funkcie Ak vobec nepipaju tak mozno dostali ranu a niektory sa poskodil, kazdopadne pri parkovacich senzoroch je zakladom diagnostika Citovat
Judes Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Alebo bude dorábaný a keď nič nevidíš na zadnom nárazníku, môžu byť zabudované v rámiku EČ. Citovat
cvrlo Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 ak to janik pozrel správne, podľa vin by ich mal mať dorábené, takže tlačítko tam asi nemá Citovat
bart.lbc Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 no já mám 4 kroužky a nové modely mají taky 4 ale už menší a méně vidět ale pořád jsou na nárazníku vidět , v té spz jsem viděl taky v e-shopech. [upravil dne 19/1/13 18:53 od bart.lbc] Citovat
bobco Odesláno 19. leden 2013 Autor Odesláno 19. leden 2013 no tak tlacitko mam. na stredovej konzole na samom spodku druhe tlacitko zlava. ale nic sa nedeje ked ho stlacim. ani nesvieti ani nic. pravdupovediac neskusal som ho stlacit este ked to pipalo..teraz uz neviem ci to funguje alebo nie. Je tu niekto z Bratislavy kto ma software na diagnostiku na toto auto? Ale dakujem vam za vase rady. Zajtra sa pojdem kuknut lepsie na ten naraznik... Citovat
merlin99 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Peugeot predaval ako doplnok cuvaci senzor bez znamych senzorov, ale jeden bol za naraznikom... pripadne ma dorobeny ten... Modul pro překážky (15 - 70 cm, po stranách + mrtvý úhel). Žádný viditelný snímač, pracuje na principu indukce. Změna zvuku podle vzdálenosti. Odolný vůči nárazům. Nelze montovat na kovový nárazník. Parkovací asistent se samolepicí anténou, odolný proti vodě, bez seřizování. Diagnostiku ma v BA viacero ludi. [upravil dne 19/1/13 20:04 od merlin99] Citovat
bart.lbc Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 pro kontrolu bych omrknul světla zpátečky jestli svítí, jestli asistenta spíná spínač spátečky a ten třeba je nefunkční ..... nevím to jistě jestli to tak je, no pokud je dodělávany a je to vydrátovaný ze světla tak omrknout připojení vodiče někde kolem světel zpátečky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.