Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdar, mam moznost mit motor 1.9 td z p405, od bratrance, praskl mu blok. je tam repas cerpadla a turba a vstriku pred 20 tis km. on se 405 zbavuje a nabidl mi motor ze mi ho daruje komplet se vsim... sla by teda z meho DJY (XUD9A) v 306 udelat DHY (XUD9TE) ? ... pouzit muj blok, jeho hlavu, turbo, cerpadlo, tdckovy chladic atd ? ..

Odesláno

Dle serviceboxu by to asi teoreticky mohlo jít, skříň má stejné označení, v nabídce AK mají pro oba motory shodná těsnění pod hlavu. Jen počítej s tím, že z tvého použiješ nejspíše pouze skříň válců, zbytek půjde z 405.

Odesláno
Dle serviceboxu by to asi teoreticky mohlo jít, skříň má stejné označení, v nabídce AK mají pro oba motory shodná těsnění pod hlavu. Jen počítej s tím, že z tvého použiješ nejspíše pouze skříň válců, zbytek půjde z 405.

pocitam s tim ze ale pisty nemuzu dat z 405 .. moje 306 ma najeto kolem 280 tisic, takze by to asi poradne nesedlo .. takze vybrus ? ... :myslim klika tam je taky jina .. teda co vim...

Odesláno

zas nemyslim ze by to byla skoda prace, jsem s 306 spokojeny... jen kdyz jsem ji kupoval tak jsem vzal tohle protoze to bylo v nej stavu... s tim TD by bylo vic zabavy

Odesláno

Ty písty ale asi budou muset být, protože se obvykle používají jiné pisty pro atmosférické motory a přeplňované kvůli kompresnímu poměru.

Jinak ce se týče toho sedání, nějak mi to není jasné, už jsem ti psal v prvním příspěvku, že z tvého motoru zbyde akorát skříň válců, vše ostatní bys tam musel přeházet z té 405.

Odesláno
Ty písty ale asi budou muset být, protože se obvykle používají jiné pisty pro atmosférické motory a přeplňované kvůli kompresnímu poměru.

Jinak ce se týče toho sedání, nějak mi to není jasné, už jsem ti psal v prvním příspěvku, že z tvého motoru zbyde akorát skříň válců, vše ostatní bys tam musel přeházet z té 405.

ja vim, ale prece nemuzu jen tak prehodit pisty z motoru ktery ma 350 tisic do motoru ktery ma 280 ... prece se to nejak vybrousilo a nemuselo by to sedet .... ?

Odesláno

no-clue: nemal by si jednoduchsie kupit polomotor pripadne kompletny v dobrom stave? to nemoze byt vysoka cena a prislusenstvo vezmi z toho motora co ti da kamarat

Odesláno

zas aby to proslo technickou tak by byl ten puvodni blok vyhodou :o ? ... nevim co teda s tim udelam, kdybych nechal puvodni kliku a jen to oturbil, cerpadlo a nechal to tak ? .. to bych asi daleko nedojel co :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...