no-clue Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 zdar, mam moznost mit motor 1.9 td z p405, od bratrance, praskl mu blok. je tam repas cerpadla a turba a vstriku pred 20 tis km. on se 405 zbavuje a nabidl mi motor ze mi ho daruje komplet se vsim... sla by teda z meho DJY (XUD9A) v 306 udelat DHY (XUD9TE) ? ... pouzit muj blok, jeho hlavu, turbo, cerpadlo, tdckovy chladic atd ? .. Citovat
PAJA106 Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Dle serviceboxu by to asi teoreticky mohlo jít, skříň má stejné označení, v nabídce AK mají pro oba motory shodná těsnění pod hlavu. Jen počítej s tím, že z tvého použiješ nejspíše pouze skříň válců, zbytek půjde z 405. Citovat
no-clue Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Dle serviceboxu by to asi teoreticky mohlo jít, skříň má stejné označení, v nabídce AK mají pro oba motory shodná těsnění pod hlavu. Jen počítej s tím, že z tvého použiješ nejspíše pouze skříň válců, zbytek půjde z 405. pocitam s tim ze ale pisty nemuzu dat z 405 .. moje 306 ma najeto kolem 280 tisic, takze by to asi poradne nesedlo .. takze vybrus ? ... klika tam je taky jina .. teda co vim... Citovat
no-clue Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 zas nemyslim ze by to byla skoda prace, jsem s 306 spokojeny... jen kdyz jsem ji kupoval tak jsem vzal tohle protoze to bylo v nej stavu... s tim TD by bylo vic zabavy Citovat
PAJA106 Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Ty písty ale asi budou muset být, protože se obvykle používají jiné pisty pro atmosférické motory a přeplňované kvůli kompresnímu poměru. Jinak ce se týče toho sedání, nějak mi to není jasné, už jsem ti psal v prvním příspěvku, že z tvého motoru zbyde akorát skříň válců, vše ostatní bys tam musel přeházet z té 405. Citovat
no-clue Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Ty písty ale asi budou muset být, protože se obvykle používají jiné pisty pro atmosférické motory a přeplňované kvůli kompresnímu poměru. Jinak ce se týče toho sedání, nějak mi to není jasné, už jsem ti psal v prvním příspěvku, že z tvého motoru zbyde akorát skříň válců, vše ostatní bys tam musel přeházet z té 405. ja vim, ale prece nemuzu jen tak prehodit pisty z motoru ktery ma 350 tisic do motoru ktery ma 280 ... prece se to nejak vybrousilo a nemuselo by to sedet .... ? Citovat
Parc Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 no-clue: nemal by si jednoduchsie kupit polomotor pripadne kompletny v dobrom stave? to nemoze byt vysoka cena a prislusenstvo vezmi z toho motora co ti da kamarat Citovat
no-clue Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 zas aby to proslo technickou tak by byl ten puvodni blok vyhodou ? ... nevim co teda s tim udelam, kdybych nechal puvodni kliku a jen to oturbil, cerpadlo a nechal to tak ? .. to bych asi daleko nedojel co Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.