Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jasné, AUTO zmizne myslím že len keď zmením otáčky ventilátorov, alebo keď mením nastavenie klapiek, ale aj tak to stále reguluje na nastavenú teplotu. Už som sa však stretol aj s tým, čo písal MotoMoto. Mal som zapnutý REAR ale ovládanie v stĺpikoch nefungovalo. Doteraz však neviem ako sa mi to podarilo, či to bola \"zblbnutá\" riadiaca jednotka klímy, alebo to bolo tuhým mrazom vonku. Budem to ešte skúšať, možno na to prídem.

U mna sa zatial deti vzadu nestazovali,ani v lete ani v zime.Vzdy to fungovalo.:super

Odesláno

xpetrix:

Pardon, zaměnil jsem tlačítko se znakem vločky za tlačítko s nápisem auto. Omlouvám se.

Jen znovu opakuji, že když svítí vločka na tlačítku a vločka na displeji tak to neznamená, že jde klimakompresor. Mně po startu auta svítí ta vločka vždy (na tlačítku i na displeji), nevypínám to ani v zimě.

Ale ono to foukání dozadu funguje i mně a nikdo si zatím neztěžoval, jen jim to nejde v zimě odzadu regulovat, ale fouká to :)

Odesláno

U mna je to vzadu na AUTO stale.Ak sa nemylim,tak manual nerozlisuje,ci je ta regulacia na teply,ci studeny vzduch.Reguluje sa iba intenzita vzhladom na hlavny ventilator vpredu.

[upravil dne 21/1/13 23:07 od xpetrix]

Odesláno

Tak jsem to taky vyzkoušel.Ventilátory mi fungují na auto,na + i na - samozřejmě i 0 to vypne.Takže shrnuto,regulace na sloupkách mi funguje i teď v zimě:roker:papa

Odesláno

To jarmyl-napätie na svorkách ventilátorov OK,takže relé spína.Vyzerá to na ovládanie regulátorov od riadiacej jednotky klímy.Dakde bude zárdhel,pretože mám podozrenie že ani nespína klimakompresor.Ešte raz vďaka za manuál.

[upravil dne 23/1/13 09:36 od ferinko2]

Odesláno

Tango C8 - Musí zopnúť a ísť v režime vyhrievania výparníka - tlačí médium priamo do výparníka a nie cez chladič.V podstate výparník v kabíne plní funciu chladiča-ohrieva sa sláčaním média a vysušuje vzduch.Vtedy klíma nechladí ale hreje.

Odesláno

Spína aj pri mínuse. Ročník 2003 ako mám ja nema reverzibilnú klimatizačnú jednotku.

To znamená, že nedokáže kúriť. Dokáže iba chladiť. Ale na rozdiel od obyčajnej klímy dokáže regulovať výkon kompresora.

Odesláno
Nejsem si jist, ale raději nebudu tvrdit něco co nevím na 100%:myslim Já mám zato že při mínusech se nesepne vůbec

Ja mám r. 2007 100kW a spína aj pri mínusoch. Je pravdou, že klíma vysušuje vzduch. Ak mám zarosené okná, stačí spustiť klímu a okná sú OK. Nestačí len pustiť ofukovanie teplým vzduchom (hlavne ak je v aute viac ľudí), bočné okienka sú stále zahmlené.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...