Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jakou mate rezervu pro pripad ztraty prijmu?  

1. 1. Jakou mate rezervu pro pripad ztraty prijmu?

• jiz nemam na vydaje (zacina exekuce]
      1
    • 0 mesicu rezerva
      26
    • 1-3 mesice rezerva
      22
    • 4-6 mesicu rezerva
      10
    • 6-12 mesicu rezerva
      7
    • Rok a vice
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

kliknul jsem na rok a více, vzhledem k tomu, že si od 1995 šetřím v penzijním pojištění do kterého přispívá i zaměstnavatel, tak bych měl nějaký rok z čeho žít

Odesláno

Lidi..tzn...chlopé a slečny...co tu řešíte za blbinky...já vážně fakt nevím kam se mám přidat....splácel jsem se starou celkem dost...častku zde nenapíšu bo po tem kažkýmu hovno...splácal jsem víc jak 10 roků...proto..když zde na něco reaguju....tak jen na věci starých členů...kecy honičů..mě nezajímají..ono taky nechat si radit ohledně baraku nactiletejm klukem...hm.

Odesláno

@: a odkial vies vek inych clenov? a preco si myslis, ze mlady nic nevedia len starsi? to ze mas nieco odzite, neznama ze mas viac skusenosti... nemysli si ze 50-tnik je chytrejsi, mudrejsi a neviem co nez 25rocny chalan... u niektorych pripadov moze byt 50-tnik uz prezity.. nieje vsetko o veku...

Odesláno

dodo407sw ..Pokud myšleno na mě...kua...už po druhý a snad poslení krát.JAK VÍŠ ,ŽE MYSLÍM JEN STARÝ ČLENY....To že reaguji na něco ...neznamená že reaguji na to nejlepšíííí

[upravil dne 16.1.2013 14:26 od rgot]

Odesláno
Lidi..tzn...chlopé a slečny...co tu řešíte za blbinky...já vážně fakt nevím kam se mám přidat....splácel jsem se starou celkem dost...častku zde nenapíšu bo po tem kažkýmu hovno...splácal jsem víc jak 10 roků...proto..když zde na něco reaguju....tak jen na věci starých členů...kecy honičů..mě nezajímají..ono taky nechat si radit ohledně baraku nactiletejm klukem...hm.
Odesláno

Jelikož nás teď dost vysál barák a jeho rekonstrukce, tak rezerva je mizerná, naopad dokonce peníze na reko nestačej a začínáme brzdit a táhnout to z vejplaty

nicméně, kdybych odešel ze zaměstnání, tak momentálně dostanu 3 a 1/3 hrubého příjmu, z čehož bych po zaplacení hypo a jiných závazků dokázal vydržet cca 6 měsíců, plus podpora v nezaměstnanosti by to dokázala protáhnout o nějakej měsíc

a navíc, pokud se mi podaří vydržet v práci ještě cca 2 roky, tak ikdyž přijdu o práci, tak bez příjmu nebudu, dokázal bych tím pokrýt hypo, tím by se ta doba razantně protáhla

jen doufám, že to nebudu potřebovat

Odesláno

Od nějakých 26 si spořím na to ale šahat nechci, to co je na kontě by v pohodě vystačilo na rok života, kdybych se uskromnil tak i déle. Je pravda, že výdaje mám malé - cca 6000 měsíčně, kdyby bylo nejhůř půjdu do menšího, minimalizuju náklady, pořád je kde šetřit, ale to by nebylo žití ale přežívání.

Kdyby práce nebyla, půjdu klidně \"zametat\" nebo holt brigády

jinak Rgote, nevím, co furt máte s tou Moravou, rád jezdím jednou ročně po sklípcích v okolí Lednice, nepřišlo mi, že se tam mají lidé nějak zle. Baráky opravený, města čistý. Byl ses podívat někdy na severu Čech? Nadáváme snad mi na severu, že žijeme ve zničeným prostředí uhelnýma dolama a kouřícíma elektrárnama a vy si užíváte proudu vyrobeného u nás? Nenadáváme. Ber to s nadsázkou, on by se mohl vztekat každý, ale stojí to zbytečně nervy :papa

Odesláno

Ježíš marja....:D:D:D no dobře, tak máš asi fakt pravdu...se ti omluvam....

neberme vše tak vážně..

bojim ale přesto to napíšu...slováku blbej..to sem k vám chtěl ja jaře jet......ještě že nevíš kdy tu máme jaro :D:D:D:D

platí pro doda:roker:roker:roker

[upravil dne 16.1.2013 14:34 od rgot]

Odesláno

oddie : Diky za odkaz na clanek ktery snad zodpovi pochybnosti pochybovacu o tom kdo ma, ci nema narok a na jakou podporu. A omlouvam se, odhlasoval jsem tedy spatne, chybny usudek :papa

rgot : Nejsi nahodou trosicku namyslenej ? Kazdy kdo na foru neni aspon tak dlouho jako ty Ti nestoji ani za to aby jsi si o nej oprel kolo, vid ? A ty \"kecy\" si odpust, prave jsi sam pekny kecy napsal .... :roll

Odesláno

Kluci neříkejte, že práce není, jen člověk musí snížit své nároky na ní. Medvěd by chtěl brát průměrnou mzdu jako řidič (bylo tu na to jeho téma). Když to nikdo nenabídne, musí slevit a jít dělat něco jiného i za míň peněz, každá kačka se přeci hodí. Ze začátku jsem měl u nás u řezacích strojů samý mladý kluky, dneska řežou i 55 letí fořti. Mzda cca 12500 hrubýho plus nějaká ta prémie a stravenky. A nestěžujou si

Odesláno

Stibtiku...dnes mi to promin...moc alkoholu...to víš barák rekonstr.jen jednou..:D

Odesláno
som rad ze s 0 kazdy mesiac nie som sam :D

aj ked, mozno by to chcelo doplnujuce info:

- 0 mesiacov rezerva - bohuzial zarabam len tolko aby som pokryl zakladne naklady

- 0 mesiacov rezerva - bohuzial vsetko co mi zostane roz*ebem

:D

Jsme na tom podobne. Respektive \"nezarabam\" az tak malo, ale v dusledku \"serie spatnych financnich rozhodnuti\" par let zpatky splacim jisty finacni produkt ve vysi cca 6K mesicne + bezny veci typu najem, mobil atd. Takze posledni tyden pred vyplatou vetsinou \"drhnu drzkou vo zem\". Jsem rad, ze nejsem sam, kdo to zna. Snad se situace ted trochu zlepsi, zalezi, zda se povede najit lip placenou praci .... :nevim

[upravil dne 16/1/13 14:46 od StibTo]

[upravil dne 16/1/13 14:47 od StibTo]

Guest Scratch
Odesláno

ty vole rgote, kam chodis na ten material, nebo ty mas domaci ekomarjanafarmu?

Odesláno
Stibtiku...dnes mi to promin...moc alkoholu...to víš barák rekonstr.jen jednou..:D

Tak ja Te chapu, mit narvano ve dve odpoledne muze byt sranda, ale prece tady kvuli tomu nebudeme urazet lidi z jinych casti republiky :papa

Odesláno

Scratch....jo...nevim jak to nazvat...je to farma bez zvířat.....rybníky nepočítám:roker

Odesláno

no tak...ja nikoho neuražím...dokonce když bude zájem tak vás všechny zvu...Tišnovsko :roker:roker

Guest Scratch
Odesláno
Ad podpora - když mě vyhodí, dostanu 55%, když odejdu sám, dostanu 45%, ale pořád je tam strop, tzn. pro mě vůbec žádný rozdíl, dostanu stejně pouze ten strop.

znovu opakuji, kdyz odejdes sam, nedostanes nic.............

sam jsem kvuli tomu delal harakiri se smlouvou......

Uchazeč o zaměstnání, který před zařazením do evidence uchazečů o zaměstnání bez vážného důvodu ukončil poslední zaměstnání sám nebo dohodou se zaměstnavatelem, však má nárok na podporu v nezaměstnanosti jen ve výši 45 % průměrného měsíčního čistého výdělku nebo vyměřovacího základu.

Citace je z http://www.mesec.cz/clanky/podpora-v-nezamestnanosti-2013-propusteni-s-vyssimi-prijmy-si-polepsi/

Na googlu lze nalézt i jiné zdroje s touto formulací. nepředpokládám, že by to bylo špatně.

v tom pripade se tobe a Stibtovi omlouvam za mystifikaci, ale na mem pripadu je videt to, jak se to da vykladat ruzne. Me na ÚP vyhrozovali tim, ze jelikoz jsem skoro vedome ukoncil zamestnani, tak nemam narok na podporu a trvalo 3 mesice, nez my ji priznali...... A to jen kvuli tomu, ze jsem 3 mesice pred ukoncenim PP podepsal dodatek, ze se mi smlouva meni z pracovni neurcite doby na dobu urcitou..... proste se jim to nezdalo a nechteli mi priznat podporu vubec. Proto jsem tak reagoval. Takze bacha i na to, fakt do toho dost stouraji.... mozna v tom hralo roli i ico, protoze zamestnan jsem byl cca 8 mesicu a zbytek na ico.... nevim, ale mel jsem s tim problem a vyhrozovali, ze nedostanu ani ted 45%....

nic to ovsem nemeni na tom, ze 45% z 13 000 (a nejake drobne) je nejakych 5800 odhadem a tomu ja teda slusna podpora nerikam :D:D:D

[upravil dne 16/1/2013 15:01 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...