pavveell Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Ahoj, 407 sedan Mám problém nejde mi otvírat kufr nulou, pouze centrálem na dálku. Na rádiu nemam volbu zamknutí kufru. A přes dia. to taky nejde nastavit nevíte v čem by mohla být chyba? dík. Citovat
Petrikj Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Měl jsem to také...asi zlomený kabel v průchodce do kufru. Já ho tam měl zlomený. Ověř si přes dia, jestli funguje spínač v nule, co má ručně otvírat kufr. Pomáhal mi to opravit HonzaZ. Citovat
pavveell Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Měl jsem to také...asi zlomený kabel v průchodce do kufru. Já ho tam měl zlomený. Ověř si přes dia, jestli funguje spínač v nule, co má ručně otvírat kufr. Pomáhal mi to opravit HonzaZ. v průchodce to není oba kabely jsem proměřoval a jsou v celku až do pojistkové skříně v kufru dál jsem bohužel nedošel ale v průchodce to není. a dia. nic nehlásí Citovat
pavveell Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 no někde jsem četl že to není klasický spínač že by mel při stlačení fungovat jako cívka a zmáčknutím indukovat napětí je to pravda? nebo jak funguje? je rozpojený a při stlačení se zkratuje? Citovat
HonzaZ Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Tak o tom nic nevím. Když jsme to měřili, tak se choval jako normální spínač. Citovat
pavveell Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 takže když není stlačen je rozpojen a když se stlačí je zkratován? Citovat
Judes Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 A čo tam maá za rádio? Voľba \"Boot permanent locking\" by tam mala byť ak je zažkrtnutá tak ti to ide otvoriť len diaľkovým na kľúči a tlačítko \"0\" je vyradené z činnosti. Citovat
Stano1959 Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Ahoj, ja som mal tento problém a to už dva krát, dokonca som nemohol otvoriť kufor vôbec a vždy to bol zlomený drát v prechode z kufra do skeletu, prosím, zhoď dole tu gumovú prechodku a dobre to ešte raz prekontroluj. Citovat
janik6163 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Tak včera nefunkčné otváranie kufra nulou.Na vrátnici v praci nemohol otvoriť kufor.Tak som musel vypnúť motor a skúsiť otvoriť dialkačom išlo.Dnes som sa do toho pustil a najprv som skontroloval tlačítko.Je to obyčajné tlačítko.Čistené,mazané.Dám dole priechodku a zrazu zlomený kábel modrí do tlačítka a chytený červený ku zámku.Dobre že sa prvý zlomil modrý.Ťie káble sú riadne tvrdé.Ani sa nečudujem že sa lámu.Nahradím flexibilnejšími.Ak bude mať niekto s tým problém aspoň mu to pomôže. Citovat
Judes Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Dobre že sa prvý zlomil modrý. Nemáš tam nástražný systém . Keby sa bol najprv zlomil ten červený už by si letel . Citovat
janik6163 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Dobre že sa prvý zlomil modrý. Nemáš tam nástražný systém . Keby sa bol najprv zlomil ten červený už by si letel . Tak to by bolo.Ale liezť do kufra a hladať dierku na odistenie nic moc.Zima jak na severnom póle.Vymenil som ich za dlhšie a pružnejšie.Cez menič napájal pájku a šup do toho. Citovat
pavveell Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 a když zmáčknu tlačítko tak signál jde jen do pojistkové skříně v kufru nebo jde až dopředu do BSI?? Citovat
kocid Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Jak se sundavá polstrování abych se dostal k mech. zámku a tlačítku? Konkétně mě jde o ty plastové cvočky co drží polstrování jdou vyndat bez poškození nebo se dávají nové? Citovat
Ajdamek Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Plochým šroubovákem vytáhneš prostředek a cvoček celý vytáhneš bez poškození Citovat
kocid Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 tam není co vytáhnout je to z jednoho kusu Citovat
AnotherOne Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Ide to vytiahnuť bez poškodenia. Ale neťahaj za tapec lebo vytrhneš dieru. Ťahaj za cvok a kývaj s ním do strán, má na sebe také pružné rebrovanie. Citovat
Ajdamek Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 tam není co vytáhnout je to z jednoho kusu Aha, tak ja mam cvoky s tim stredem, ze by zacali setrit i na cvokach Citovat
Chuck Norris Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Tak jestli jsem to dobře pochopil, v průchodce jdou pouze dva vodiče propojované tlačítkem ve víku, vlastní mechanismus je umístěn ve skeletu auta. Díky Z Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.