Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, 407 sedan

Mám problém nejde mi otvírat kufr nulou, pouze centrálem na dálku.

Na rádiu nemam volbu zamknutí kufru. A přes dia. to taky nejde nastavit nevíte v čem by mohla být chyba?

dík.

Odesláno

Měl jsem to také...asi zlomený kabel v průchodce do kufru. Já ho tam měl zlomený. Ověř si přes dia, jestli funguje spínač v nule, co má ručně otvírat kufr.

Pomáhal mi to opravit HonzaZ.

Odesláno
Měl jsem to také...asi zlomený kabel v průchodce do kufru. Já ho tam měl zlomený. Ověř si přes dia, jestli funguje spínač v nule, co má ručně otvírat kufr.

Pomáhal mi to opravit HonzaZ.

v průchodce to není oba kabely jsem proměřoval a jsou v celku až do pojistkové skříně v kufru dál jsem bohužel nedošel ale v průchodce to není. a dia. nic nehlásí

Odesláno

no někde jsem četl že to není klasický spínač že by mel při stlačení fungovat jako cívka a zmáčknutím indukovat napětí je to pravda? nebo jak funguje?

je rozpojený a při stlačení se zkratuje?

Odesláno

A čo tam maá za rádio? Voľba \"Boot permanent locking\" by tam mala byť ak je zažkrtnutá tak ti to ide otvoriť len diaľkovým na kľúči a tlačítko \"0\" je vyradené z činnosti.

post-27076-14109628968351_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, ja som mal tento problém a to už dva krát, dokonca som nemohol otvoriť kufor vôbec a vždy to bol zlomený drát v prechode z kufra do skeletu, prosím, zhoď dole tu gumovú prechodku a dobre to ešte raz prekontroluj.:(;)

Odesláno

Tak včera nefunkčné otváranie kufra nulou.Na vrátnici v praci nemohol otvoriť kufor.Tak som musel vypnúť motor a skúsiť otvoriť dialkačom išlo.Dnes som sa do toho pustil a najprv som skontroloval tlačítko.Je to obyčajné tlačítko.Čistené,mazané.Dám dole priechodku a zrazu zlomený kábel modrí do tlačítka a chytený červený ku zámku.Dobre že sa prvý zlomil modrý.Ťie káble sú riadne tvrdé.Ani sa nečudujem že sa lámu.Nahradím flexibilnejšími.Ak bude mať niekto s tým problém aspoň mu to pomôže.

Odesláno
Dobre že sa prvý zlomil modrý.

Nemáš tam nástražný systém :D. Keby sa bol najprv zlomil ten červený už by si letel :D.

Odesláno
Dobre že sa prvý zlomil modrý.

Nemáš tam nástražný systém :D. Keby sa bol najprv zlomil ten červený už by si letel :D.

Tak to by bolo.Ale liezť do kufra a hladať dierku na odistenie nic moc.Zima jak na severnom póle.Vymenil som ich za dlhšie a pružnejšie.Cez menič napájal pájku a šup do toho.

• O 4 měsíce později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Jak se sundavá polstrování abych se dostal k mech. zámku a tlačítku? Konkétně mě jde o ty plastové cvočky co drží polstrování jdou vyndat bez poškození nebo se dávají nové?

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak jestli jsem to dobře pochopil, v průchodce jdou pouze dva vodiče propojované tlačítkem ve víku, vlastní mechanismus je umístěn ve skeletu auta.

Díky Z 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...