Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejsi sám,taky jsem měl tento problém,ale odpověď v servise byla,že jsem jediný.Nikdo si nestěžoval a celkově tyto motory jsou bezporuchové. Na mojeauto si další Brněnský majitel v recenzi stěžoval na to samé.Tak nevím. :myslim

Odesláno

No tak to vyzera na generalny problem 1,2-jek, a co je horsie, zatial nemaju proces ako na to. Mozno na to ale coskoro pridu a bude napr. zvolavacka...

[upravil dne 12/3/14 08:30 od rado77]

Odesláno
Zdravím pánové,

nepřišel někdo na to, jak lze ztlumit jas osvětlení přístrojové desky (budíky ) ? U 301 samozřejmě, rádio jsem našel, ale tuhle kapitolu zřejmě dokola přeskakuji.

Díky

Jas budíků se dá nastavit jedině přes diagnostiku. Je tam tuším asi 5 úrovní.

Odesláno

Tak problém s dlouhými starty je vyřešen. Sice tvrdili, že jsem jediný co si na problém dlouhých startů stěžuje, ale přesto my přehráli software v 301 a problém je pryč. Software se prý v servisech aktualizuje každé tři měsíce, tak to již museli nějak upravit. Takže kdo máte stejný problém s 1,2 Vti tak si ho nechte v rámci záruky přehrát, mělo by to pomoct.

Odesláno

Také jsem byl s 1,2 před čtyřmi dny na upgrade, ale tuším, že hned druhý den opět jeden nepovedený start.Teprve uvidím zda v delším časovém horizontu poklesne frekvence těch ostudných startů. V servisu mi bylo sděleno, že jednomu stejně postiženému to pomohlo.

To gusta2043: nemáš pocit, že (krom startů) se motor po tom zákroku chová jinak? :)

Odesláno

Auto se zatím chová normálně, ale určitě tomu dám čas zda se ty dlouhé starty znovu neobjeví. Zakázku jsem zatím v servisu neuzavíral, abych měl čas na odzkoušení alespoň 14 dní tak snad to bude v pořádku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...