nexus Odesláno 7. leden 2014 Autor Odesláno 7. leden 2014 takže zhruba po 2 měsících a cca 5tis km můžu dát první trošku objektivní info ohledně spotřeby. Okresky s trochou města papá 5,5-6l (naměřených), čistě město (Olomouc) palubák ukazuje 6,2-6,6 a reálně to je 6,5-6,8l takže zatím splňuje naše očekávání. Jediné malinké překvapení bylo, když po 1000km se rožla kontrolka oleje a skutečně chyběl (můj typ že tam byla nalitá polosyntetika což s plynem opravdu ne-e), dolil jsem plnou syntetiku co kupuju pro sebe (helix ultra 5W40) a dle měrky není poznat že by ubylo:cool: suma sumárum po prvním roce užívání spokojenost s autem, NEspokojenost s přístupem Peugeot Olomouc... tam už nás neuvidí a můžu je leda nedoporučit, lhát zákazníkovi do očí a pak se vymlouvat opravdu NE! Citovat
elton Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Tak pak se doufám dojedeš pochlubit:mrk Citovat
danielTir Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Do Krnova ? Jasně Měl by být 20.2. 2014, tak snad se dočkám. Pak ještě pedály, polepy něco najedeme s ženou sami ať si sedne a pak vzhůru do výcviku ať se kluk zaplatí. Citovat
Mato33 Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Zdravim chalani. Takze sa pripajam ku skupinke majitelov 301. Mam ho tyzden aj cosi, ale musim povedat, ze som max. spokojny. Jazdim dost dlhe trate po dialnici a moje poziadavky boli, aby auto co to vydrzalo a aby bola spotreba co najnizsia. Proste ho vyuzivam na presuny z bodu A do bodu B a chcem, aby tieto presuny boli co najekonomickejsie. (Spotreba po 1400km 4,3 litra nafty) Ako som uz spominal, tak som zatial max. spokojny. Presadol som z Hondy Accord 2.0 benzin a pohoda. Interier sa mi pozdava, prevodovka ziadny zazrak, ale myslim, ze neboli nejak extra poruchove. Radio hra, stierace stieraju.. Citovat
rado77 Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 Ja mam zalusk na Allure 1,6-tku. Najprv som pozeral ten bledy interier, ten sa mi paci najviac, ale hned ma napadlo ze od toho upustim, lebo mame psa, a ten ked s nim pojdeme do lesa sedadla v momente zaspini. Taktiez mam malu dceru, volaco je padne atd. Potom som pozeral ten \"kozenkovy\" interier, ale myslim ze ta synteticka koza alebo co to je sa rychlo hlavne u vodica zlupe zo sedadla, alebo oderie atd... Aky mate nazor na tu pseudo-kozu? Citovat
Mato33 Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 Prvvdepodobne myslis Pack Luxe. Ze? Lebo standardne je tam v ciernej a bielej latkovy potah. Vsetky 301 co som zatial videl boli len s latkovym potahom. Ten pack je celkom drahy (+ 600E doplatok). Nepoznam nikoho, kto si to dokupil Citovat
rado77 Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 Hej hej, ten pack som myslel. Ale uz som od toho aj upustil, urcite to je aj tak nejaka kozenka a sedadlo vodica bude po roku popraskane jak tvar 100-rocneho dedka. Dnes som okukoval na parkovisku ten v standard ciernej farbe, a vyzeralo to dobre. Takze volim ciernu latku Citovat
Mato33 Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 Tiez mam ciernu latkovu. Pohoda. Upustil som od bledej, lebo po par dnoch by tam bola roztreta cokolada, alebo nieco podobne Aku farbu auta si si vybral? Motor? Citovat
rado77 Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 No moj favorit je vybava Allure + ten zimny pack (ten ak chapem spravne tak: DODATOCNE VYHRIEVANIE STIERACOV = v celnom okne el. drahy v oblasti stieracov???, vyhrievanie sedadiel a PRIDAVNY OHRIEVAC = el. topne odpory v komine vetrania/kurenia???), 16-tky kolieska, farba ta hneda metla, motor 1.6Vti, lebo som rodeny \"benzinak\" Ale kupim az o rok ked budu peniazky, este neviem kolko dostanem za sucasne auto/auta atd. Ale 99% to vyzera ze pojdem do tejto 301-tky a ak budem mat peniazkov viac, dokupim este dalsie kolieska so zimakmi, Tapajomat na odhlucnenie prepazky motor/kokpit a mozno fiolie dozadu. Ale s foliami co mam teraz (tie najtmavsie co existuju) sa hodne zle parkuje vecer, bolo by treba miesto cuvacich svetiel reflektor Teraz sondujem max infos o tomto aute, ale ako citam tak ohlasy su dobre [upravil dne 12/2/14 21:58 od rado77] Citovat
rado77 Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 A ako je to s hlukom motora na volnobehu? Je pocut v interieri ze je nastartovany? (myslim benzinak 1,6). Prip. ci citit na teplom volnobehu aj nejake vibracie kasne, sedadla alebo volantu? Citovat
Mato33 Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Benzinak neviem, ale diesel pocut. Vibracie ziadne, akurat to asi nie je velmi odhlucnene. V kazdom pripade to nie je ziadna tragedia. S tou benzinovou 1.6kou chces jazdit hlavne po meste? Predtym ako som si kupil diesel som vazne rozmyslal nad 1,2 VTI. Robim sice dlhsie trate, ale ta spotreba bola fain a po dialniciach idem len tak pohodovo 110-115 km/h. Bol som na testovacej jazde s touto 1,2 a spotreba sa mi na studeny motor krutila pod 5 litrov. Ta 1,6 ma minimalne o liter viac. Neviem ako je to so spolahlivostou pri tychto motoroch. Tusim sa vyrabaju len nejaky ten rok. Citovat
rado77 Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 No pokial mas diesel a uroven hluku v interieri nie je ziadna tragedia, a benzin je este tichsi, tak to bude ok. Ja som zaryty benzinak, lebo mi sedi jazdit vo vyssich rpm. Vzdy som mal benziny, momentalne mam na svojom aute priemerku 9, takze spotreba na 301 bude ok, aj keby to bolo 8,2. Jazdim prevazne iba po meste, ale denne vyuzivam obchvat v ramci BA, kde jazdim cca 100-120, podla nalady alebo potreby. Ja tej 1,6-tke verim, aj ked je to prerabana \"klasika\" na Euro5, t.j. pouzili presuvnik na vacke sacich, a tam by sa casom problemy mohli vyskytnut ako na inych znackach v podobe rachotenia pri studenych startoch, kedy ide iba o kozmeticku vadu. Mozno Peugeot zapracoval v tejto veci a osadil poriadne presuvniky z pevnych materialov. Inak je to klasicka atmosfera, ktorej sa beznym zaobchadzanim prakticky nema co stat (neratam ze obcas moze odist cidlo vacky alebo klukovky, nejaka ta cievka atd). Ale z mechanickeho hladiska bude motor urcite spolahlivy. A s vibraciami si ma potesil ze nie su ziadne [upravil dne 13/2/14 13:22 od rado77] Citovat
smero Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Mám 1,2 a uroven hluku je minimálna hoci trojvalec nemá extra prijemný zvuk.Aj tak sa budem snažit na leto čo to vytlmit,predsa na tlmení sa šetrilo, to človek vidí. Citovat
rado77 Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Vyborne, tak to si ma potesil ze hluk je ok. Ja to tiez urcite vytlmim, uz som si tak urobil 2 auta, kamos mi dal cely bal takeho 3mm hrubeho smoloveho pasu, z jednej strany samolepiaceho. Zhodil som tapaciry od noh vodica a spolujazdca a odkryla sa cela prepazka motor/kokpit. Pozasuval som to aj za komin vetrania/kurenia a az hore pod celne sklo. Bolo tereba ale dobre poutierat plechy, aby to dobre lepilo. Tiez som vytlmoval dvere, ked som daval vlastne repro, a to bola teda vcelku slusna zvukova zmena. Taktiez som uz tlmil kufor, co sice moc nebolo pocut az k prednym sedadlam, ale ked som nahodou v aute sedel vzadu, hned som zapocul hluky. Zato napr. deka pod kapotu nespravila takmer ziadnu zmenu, a to ani na zmiernenie vonkajsieho hluku. Za uvahu mozno stoji aj vyplnenie vsetkych dutych casti karoserie napr. montaznou penou - ak clovek vie kam to tlacit, aby tade nesli napr. kable, ktore by bolo treba nahodu v buducnosti riesit. Myslim ze aj rezonancne zvuky v dutych castiach kasne spravia hodne hluku - ako take male plechove repraky. Neviem ako by to bolo, keby so potom dokupil aj plastovy dekel pod motor, lebo tym deklom hluk motora vlastne uzavriem v tom priestore, a hluk moze byt este vyraznejsi...ale to uz su ozaj detajly...Jo a vraj je aj folia na celne sklo, ktora vie pohltit okolo 40% hlukov, vraj cez celne sklo je dost pocut...to ale nemam zmapovane ci nejde iba o tahanie prachov z kapsy... [upravil dne 13/2/14 20:32 od rado77] Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. únor 2014 Odesláno 13. únor 2014 Kryt pod motor sa od Peugeotu nevyrába. Musel by si len nejaký univerzálny, a prispôsobovať. Ináč jediné čo by malo byť na aute počuť by mal byť motor. Ved to pradie tak krásne. Je síce fajn myslieť na auto teraz a kupovať o rok. Ale za rok sa toho môže veľa zmeniť. Citovat
smero Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Ale vyraba,hoci I v peugeote o tom nevedeli ale potom ho v pocitaci nasli za 120 eciek. Citovat
rado77 Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Hej viem ze kryt sa dodava pre niektore ine krajiny, tak snad zo spodu uz budu predrobene diery na sroby aj na tych \"nasich\". 301-dnicka je relaitvne nove auto a myslim ze za rok sa toho moc nezmeni, a nebude este ani nejaky facelift....ale ak by bol, tym lepsie, zase mozno nieco doladia alebo skraslia...A neverim ze ina znacka behom roka pride s lepsou ponukou. Renaulty su napr. celkom lacne so slusnou vybavou, ale Rencek mam teraz a uz ho viac nechcem. Napr. take Clio GrandTour vyslo cenovo lepsie, ale za A, je to Renault a tie problemy na fore vidim, a za B, mal by slaby motor 1,2 , ktory treba hodne vytacat a spotreba je tomu potom fakt neumerna. Preto vyhrava Pazout so 115k, co na vahu auta cca 1090 kg ci kolko to ma je vynikajuca cifra. A mozno to vobec nebude az rok, co budem cakat a peniazky sa podari zohnat uz na jar [upravil dne 14/2/14 08:26 od rado77] Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Tak se pak pochlub;) Kdyby mi 301 stačila,už bych ji mel doma.... Ale potřebují a chci 7-místně.... 5008 by se mi líbila ,ale 7mistna je mimo můj finanční strop a nevím jak by s to 1.6jela:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.