Přema Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 a zavřít se to umí taky samo?? :P jinak paráda ty jsi měl předtím jenom klíček se 2 tlačítky? zavříz už ne....to se musí ručo..... nene měl sem od začátku 3 tlačítka Citovat
Judes Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Super, to by sa mi ľúbilo aj na sedane. Aj prezradíš riešenie? Citovat
Přema Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 jj klidně...... prozdradím ale řešení je pro každý model trochu jiné.....kvůli délce pístnic Citovat
Judes Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Už sa to tu v minulosti venovala pozornosť, zatiaľ to nikto nerealizoval (okrem teba teraz). Na sedan by boli dva druhy plynových spier a to klasické a nejaké silnejšie v prípade namontovaného zadného krýdla na kufri. Myslíš že by stačilo vymeniť tie klasické za silnejšie alebo niečo dorobiť prípadne prerobiť? Citovat
Přema Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Zůstali původní pístnice jen se na pístníce nasunuli silné pružiny dané délky pro daný model ...... ta pružina \"vyhodí\" víko kufru a o zbytek se postarají samotné původní pístnice Citovat
Judes Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Mohol by si nafotiť detailnejšie o akú pružinu sa jedná (kde sa dá zohnať) a kde si ju montoval. Citovat
Přema Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 http://www.obchod.alcomex.cz/obchod/nastrojove_pruziny.php?d=9.50&mat=Ze&pag=iso na coupe mám ST 11700 [upravil dne 31-5-13 19:23 od Přema] Citovat
wojtěch Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 jak to jde zavírat? chtěl jsem to na moje auto, ale někde jsem četl že to jde pak těžce zavřít, když musíš stlačit tu pružinu ps. ta baseballka v kufru nemá chybu :D [upravil dne 31/5/13 23:03 od wojtěch] Citovat
Judes Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Ďakujem za foto. Dobré riešenie, myslel som že to bude niečo komplikovanejšie. Už len zistiť aká pružina by pasovala na sedan. Citovat
Marcel00 Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 tak toto u SW-cka nehrozi. tie dvere su tazke jak svina a aj tak by mi to nepomohlo, na tom prostrednom tlacitku mam spustanie webasta ale inak hezka praca Citovat
kajvet Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Plynulost není 100%, ale než jsem shlédl video, tak jsem myslel, že to nějak úplně vystřelí :-) Mě se to líbí, možná to taky zrealizuju. Jen by mě taky zajimalo jak to jde se zavíráním, jaká síla je k tomu potřeba když musím překonat ty pružiny zpět.. Citovat
Přema Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 ano zatlacit se na kufr musi....ale zadna hruza to neni...urcite na tom nemusim nejak viset....normal jednou rukou Citovat
Přema Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 Dobrý, ale chybí tomu plynulost.. o plynulost mi vubec nejde ..... a bmw si kvuli toho kupovat nebudu... Citovat
MJSytic Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Je to super Taky jsem čekal, že to bude \"past na čumily\", a že to dá přihlížejícímu direkt na bradu:D Ale takhle ho to jen vyděsí Citovat
Péťa Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Přemo, jednoduché a praktické. Za mě super! Alespoň si při nakládání věcí do kufru, když má člověk plné ruce \"normálně\" otevře. Škoda, že to nejde použít na break, hned bych se do toho pustil. Citovat
Přema Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 diky vsem...... ono taky hlavne zalezi na funkcnosti pistnic..... nekdy pokud jsou nove origo pistnice tak staci i kratsi pruziny aby se to lepe zaviralo... ale kdyz uz pistnice maji neco za sebou tak se musi dat delsi pruziny aby to pruziny odrazili do urovne kdy uz to otevrou pistnice.... Citovat
wojtěch Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Peta proč by to nešlo na break?? mají to udělaní i na Octaviích Golfech atd.. a otevře se to takže by to šlo udělat.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.