Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové vedení klubu - koho byste rádi viděli?

Nové vedení klubu - koho byste rádi viděli?  

1. 1. Nové vedení klubu - koho byste rádi viděli?

• Bigbadjohn
      3
    • davidekcz
      4
    • elton
      1
    • Ferry
      5
    • gronholmm
      1
    • Charlie 1
      1
    • ChouLu
      2
    • Koblih69
      1
    • Kurt
      2
    • Luciferka
      0
    • Medvěd
      3
    • MilanF1
      3
    • Milan+
      0
    • MJSytič
      0
    • negrbob
      2
    • Neon
      0
    • OK406
      0
    • ozzy1
      1
    • ozzy 56
      2
    • Peta
      1
    • Pe.Tr
      42
    • Přema
      2
    • punkac
      2
    • Radek Hurvajz
      4
    • Scratch
      7
    • Schreek
      0
    • skuci
      0
    • StibTo
      0
    • Stifler
      0
    • Šalda
      1
    • švejk
      1
    • Ta jak bydlí s Pe.Trem
      2
    • Veverka
      0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Protože se blíží volby a případní kandidáti si musí promyslet, co chtějí napsat do kandidátky, napadlo (nejen) mě udělat malý průzkum ;)

Koho byste rádi viděli ve vedení klubu? V anketě můžete vybrat pouze jedno jméno, proto klidně do diskuse napište jmen víc, i ty které jsem neuvedl. Případně s komentářem, proč. Snažil jsem se vypsat aktivní členy, kteří na fóru \"jsou vidět\", seřazeni jsou podle abecedy. Doufám, že jsem nikomu nezkomolil nick.

Třeba podpora členské základny vyburcuje někoho, aby si kandidátku podal, i když to původně neměl v úmyslu.

Připomínám, kdo dle stanov může kandidovat:

Kandidátku má právo podat řádný člen, který je řádným členem minimálně rok před konáním voleb. Tuto podmínku lze nahradit kandidátkou podepsanou minimálně 5% řádných členů sdružení, kteří podmínku délky členství splňují ke dni uzávěrky kandidátek. Podpisy na kandidátce lze nahradit vyjádřením podporujících členů na příslušném místě webových stránek sdružení do doby termínu podání kandidátky. Délka členství není narušena administrativním přerušením členství z důvodu pozdní platby, pokud prodlení nepřesáhne 1 měsíc.

Odesláno

No za sebe bych to viděl asi tak:

předseda - je jasnej

tajemník - Hurvajz

srazový koordinátor - Milan F1

čtvrtej do party - BBJ nebo Ta jak bydlí s Pe.Trem nebo Ferry

revizní komise - Péťa nebo Kurt

Ještě by se mi líbil ve vedení Oddie, ale nejsem si jistej jestli by do toho šel.

[upravil dne 12/1/2013 22:59 od Medvěd]

Odesláno

ano spravne....neuvazuji ale aspon malinke popichnuti ze sem rady a karticky delal a delam dobre a lip to nejde by neuskodilo...

PS: Samochvala smrdi ale davat tomu maximum co mohu......

[upravil dne 12-1-13 23:11 od Přema]

Odesláno

Přemo, možná překvapím, ale odemne máš 1* za kartičky. Pozvedl jsi distribuci na úroveň, že i po Tvém případném ukončení práce ve vedení bych hlasoval pro najmutí si Tě, aby jsi v kartičkování pokračoval, klidně za symbolickou odměnu. Neumím si představit, že by někdo byl lepší.

Odesláno

Ooooooo tak od TEBE Peto to beru jako silny kompliment....dekuju.

ps: medo ano chtel....hold z mobilu no.......

[upravil dne 12-1-13 23:23 od Přema]

Odesláno

Peta: Děkuji, že jsi mě zahrnul do ankety, ale já kandidovat rozhodně nehodlám. Můj přínos klubu by byl nulový, protože oslovovat nové partnery klubu či udržovat stávající chce dobré znalosti obchodničiny, což má možná tak moje přítelkyně, ale já nikoliv. Srazového koordinátora bych taky dělat nechtěl, páč jsem dosud žádný sraz nepořádal a ani nespolupořádal a tudíž nevím, o čem to je. Možná bych tak mohl tisknout kartičky (na tom snad není až tak co zkazit - nic proti Přemovi nebo Garfieldovi, co to dělal před ním :papa ) nebo dělat \"kontrolóra\", to už pár let v podstatě dělám :D Ale jak píšu, o kandidátce neuvažuji. ;)

Můj hlas by jistě dostalo složení, které zde popsal Medvěd (neváhal bych u Pe.Tra, Radka Hurvajze, MilanaF1, Péti a ani u Kurta...\"čtvrtého do party\" bych kvůli vyváženosti názorů a uchování střízlivé kritiky volil Scratche nebo Punkace). Ale pokud by podali kandidátku i jiní, nevylučuji jejich podporu.

[upravil dne 13.1.2013 09:11 od Stifler]

Guest Scratch
Odesláno
:), no, ja jsem chtel novemu vedeni nabidnout podporu pri srazech a chtel jsem se uchazet o to, ze bych delal karticky :)
Guest Scratch
Odesláno

no nevim, ono neni poradani velkeho vikend srazu stejne, jako poradani minisrazu....

Prema: hele, to je proste provozni oddeleni, neni videt a nikdo si ho nevsima, dokud se neco nepo...... . A pak za to muze zase provozni oddeleni

Odesláno

bude 15 srazových koordinátorů, 31 obsluhovačů tlačiarně, žádnej šéf a 4 v revizní komisi :D

Odesláno

Škoda, že nelze hlasovat s více kandidáty! Jsem pro Ferry + Pe.Tr+Kurt ......................... Myslím, že nejsem sám, kdo by takto asi hlasoval.

Odesláno
bude 15 srazových koordinátorů, 31 obsluhovačů tlačiarně, žádnej šéf a 4 v revizní komisi :D

A 100 moderátorů, ať má každej Řád nějakou funkci :D:D:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...