Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak se mi konečně po hooodně dlouhé době splnil můj malý velký sen o koupi P 406 sedan...

Vyrobená byla 14.10. 96, s výměnou motoru v roce 98. Motor 1.8i 16V 81kW.

Výbava zatím nic moc - dálkový centrál (občas se nechtějí odemknout dveře řidiče), alarm, imobilizér, el. přední okna, mlhovky, manuální klíma, airbag řidiče, vyhřívaná sedadla (samozřejmě už dávno nefunguje)... Aktuální spotřeba je okolo 7,5/100.

Auto bylo lehce bourané - pravá přední strana ( nárazník, kapota i světlo), což jsme sice tušili ale potvrdilo se nám to až doma po pořádném ohledání.

Jsem teď 4. majitelka, při koupi mělo nalítané 198tkm (vidím to na 250tkm i víc)

Jeli jsme pro ni přes půl republiky, ale myslím že se vyplatilo. Nic neklepe, nevrže, motor ve slušném stavu. Podvozek jako nový, nikde nerezne.. Při koupi u mě vyhrála svou barvou a svým zachovalým stavem i vzhledem.. :super

Na jaře nechám udělat rozvody, a postupně ji budu zvelebovat :) Uvažuju že ji nechám překopat na LPG, ale nevím jestli se to s takovými km ještě vyplatí..

post-48013-14109628855227_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj vítam tě tu a ať ti sedánek slouží co nejdéle.

Jinak LPG asi není problém jsou tu členové co na tom maji namotáno mnohem víc a bez problémů.

Y2K: aby jsi se s tím šíbrem neozval :D

Guest servisman
Odesláno

pěkná bílá 406 ,ať slouží k plné spokojenosti .Jen koukám ,že to má novější palubku .

Odesláno

Na pružiny jsme koukali vypadají nově :) Zatím dělá jen radost, až na centrál, kterej začíná dost blbnout (nevím jestli to může být zimou, ale není to nic příjemného)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ještě nedávno jsem řešila problém na tachometru kdy se místo 3 objeví , ... Včera přišel ten dlouho očekávaný okamžik kdy jsem doufala, že se tam po čárce objeví dvojka nebo v horším případě 4 (to ani nevím jestli to jde).. Auto jsem kupovala s papírově ujetými 198tkm a takhle to vypadalo včera před:

post-48013-1410962970226_thumb.jpg

Odesláno

to Punkac, to neni palubka z noveho modelu, to je palubka bez airbagu spolujezdce, taky jsem ji mel ve svy 406 z roku 95, nema napis airbag ;) Vymenil jsem ji pak za palubku z 99 s integrovanym airbagem spolujezdce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...