Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Které auto, které jste sami řídili, vás nejvíce uchvátilo?

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

no pokud shledavas veyron s tim, ze fabia brzdi, tak potes koste....

Odesláno

Tak já taky něco přidám. Doma jsme měly nissana 370z funglovku, občas mi to i půjčily ale teď ji bohužel nahradilo infiniti fx37 a to už tak pěně nejede :( . Mamka má Nissana juke 1.6 turbo 4x4 160 koní a to taky není zlý :)

post-30287-14109628853876_thumb.jpg

Odesláno

Nejvíc asi Fabie WRC EVO I......na to asi zatim nic nemělo.....Pak ještě Subaru WRX...a jedno Ferari.

post-16322-1410962885418_thumb.jpg

Odesláno
za 2,8 to neda zadne auto

Troška blábol nie ?

0-100 = 2,18 s = odmerane casi na profi tratiach :)

Odesláno

Inak k teme.

Donedavna som sa viezol podla mna v najlepšej káre BMW 745i r.v. 2003 alebo 2004, pekny 8 valček, 333 ps, proste lahoda. I ked to ma tah jak svina, ktory si kazdy vyskusa, v konecnom dosledku ma to nutilo ist pomaly ... Proste nechat ten motor tak bobublávať, a nechať sa rozmaznávať tou obrovskou koženou sedačkou ktora mi tak dokonale vyhovovala ...

Pred nedavnom som vozil svadbu + svadobcanou na Audi A8 Long 4,2 V8 Quattro z roku 2007 ... Bola to uplna fullka, zo vzduchovym podvozkom, v zadu mala chladnicku na sampanske, 4 zonova klima, stresne, vsetko proste ... A ten ma mozno presvedcil viac, i ked tazko povedat, ten 7 ckovy bavorak nebol tak natrieskany vybavou ...

V kazdom pripade som s nou spravil pri normalnom vozeni svadobcanou za noc priemerku 7,2 l na 100 km ... Z toho som bol velmi milo prekvapeny :D Za to ked som ju isiel vratit tak som prisiel zo spotrebou cez 25 litrov :D

Guest Džůny
Odesláno

Co to meleš? :myslim

no pokud shledavas veyron s tim, ze fabia brzdi, tak potes koste....
Odesláno

Hyundai genesis coupe v6 3,8 303 koni v automatu.

Jinak na salone mame sls amg v 6,3 a zatim jsem v tom jen sedel a startoval alè az se jednou projedu...

Guest Džůny
Odesláno

SLS… :mrk Jedno z mých nejoblíbenějších vůbec. Neskutečný zvuk.

Odesláno

Wartburg 312 - bylo první

Wartburg 353 - naučil jsem se i couvat (vytáhnout, přitáhnout k volantu, nahoru)

Odesláno

Kam na ta auta chodite? Co si nekoupim, to nemam. Takze asi moje A6 4.2 V8 a pritelcin Crossfire. Ale kdybyste si nekdo chtel koupit moji 607, mohl bych sem uz napsat i A8 4.2 V8 nebo Phaeton W12..

[upravil dne 10/1/13 08:45 od shwaara]

Odesláno

Koukám, že tu všici proháníte pořádně splašený vozítka :D Já horko těžko vzpomínám, zda jsem řídil auto s více než 90 kobylkami pod kapotou ... vlastně jo, Kokořín 2011, už za tmy, jsem měl na pár km v rukách 508 GT, ale z ní jsem byl zklamaný :D

A je mi líto tisíce korun za dvaceti minutovou projížďku v nějakém tom sportovním voze ...:mad:

Odesláno

mno pak bylo supr svezení v KIT KAR Felicii...to bylo taky fajné:) Já se k tomu dycky nějak přifařil ve Zlíně náhodou a už je to let:D:D

Odesláno

tech aut bylo , nejvice me uchvatil Velorex , ale to neni auto :)

po dlouhem uvazovani by vyhral Citroen XM , stim jsem dlouha leta ostatni auta srovnaval (jak komfort, vybava tak i vnitrni prostor ).

Odesláno

Když jsem přemýšlel o nástupci 405ky a v jednom nejmenovaném servisu jsem zmínil XMko v breaku, řekli mi, že si mám hledat jiný blázny na opravy (a to byl servis na francouze :D). Nakonec zvítězila 406ka a jsem rád.

Jinak se mi nejvíc líbilo poježdění v Carevně (Volha M 21) - jednak to bylo moje první auto, jednak coby 18ti letý kluk jsem se v tom cítil jako děsnej frajer (všechny auta kolem byly prťavý) a jezdilo se s tím skoro jako s automatem (1 do opravdu prudkého kopce, jak se pohla kola - šla dvojka a když se pohla ručička v kapličce tachometru, dal jsem trojku a od té doby to byl v podstatě automat. Na rovině se dala jednička vynechat).

[upravil dne 10/1/2013 10:33 od Medvěd]

Guest Scratch
Odesláno
Kam na ta auta chodite? Co si nekoupim, to nemam. Takze asi moje A6 4.2 V8 a pritelcin Crossfire. Ale kdybyste si nekdo chtel koupit moji 607, mohl bych sem uz napsat i A8 4.2 V8 nebo Phaeton W12..

[upravil dne 10/1/13 08:45 od shwaara]

koukam, ze mas stejne vytribeny vkus jako moje manzelka, tak at ti dopadno to nebo to, tak bychom se radi svezli :)

Odesláno

Tak za mě ...jen to co mám ...Steyr-Puch 500 a fiat 600...2 naprosto dokonalý auta

[upravil dne 10.1.2013 11:58 od rgot]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...