peter7512 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Zdravím potrebujem vymenit predne svetla na peugeote 206 r.v.2003 chcem sa opytat akeho vyrobcu doporucujete . dik za kazdu radu Citovat
safi1 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 a chces original ci devil eyes alebo angel eyes ? Citovat
safi1 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Tu máš link na svetla ale predpokladam ze to nebudu valea... Treba napisat mail http://angeleyes.sk/85/1/Peugeot_Tuningove_Svetla.html Si to prelistuj su tam aj klasika [Edited on 7/1/13 16:40 by safi1] Citovat
Dave_GTI Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 je rozdíl např. valeo / depo? Má někdo zkušenost? Citovat
ChouLu Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Po roce vypálené objímky pro žárovky, sviti to jak bludička... víc k tomu dodávat nemusím Citovat
Tom_206 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Já měl na 206 druhovýrobu od TYC a naprosto bez problémů - svítí úplně normálně Citovat
ChouLu Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Tome TYC jsou taky o něco kvalitnější než DEPO Citovat
safi1 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 no DEPO svetla dakujem pekne Tie kolko krat ani nepasuju a nedaju sa poriadne nastavit... Citovat
ferrari Odesláno 22. listopad 2020 Odesláno 22. listopad 2020 (upraveno) Chlapi, táto téma je trochu staršia, ale tiež riešim na P206 rv2000 svetlá a váham nad tým, či nekúpiť TYC. Dá sa zohnať kus za 25€...asi by boli Valeo lepšie, ale predsa len, aby to neprevýšilo hodnotu auta...dík za postrehy! Upraveno 22. listopad 2020 uživatelem ferrari Citovat
inoxing Odesláno 22. listopad 2020 Odesláno 22. listopad 2020 TYC je uplne v pohode. Neni se ceho obavat. Kvalitni a svitej perfektne. Citovat
ferrari Odesláno 23. listopad 2020 Odesláno 23. listopad 2020 Ďakujem! Ale nakoniec neviem, či nekúpim zachovalé používané originály Valeo. Keď je taká možnosť a sú ozaja zachovalé, asi to bude rozumnejšie. Ono na tom švagrininom autíčku sú svetlá, čo sa nedajú nastaviť a vraví, že sú zájdené. Mno ale ak sú zájdené, znamená to, že je predok plastový a tým pádom to nemôžu byť originály. Citovat
inoxing Odesláno 23. listopad 2020 Odesláno 23. listopad 2020 Moc nerozumim, jak to myslis, ale i stary originaly vetsinou nestoji za nic za ty leta- u tehle svetel se vetsinou zacne loupat chrom z plastu kolem halogenu a sviti to spatne. U TYC mas zaruku, ze jak polykarbonat, tak chrom je kvalitni a svitej jak novy originaly. Co je na TYC obcas spatne je to, ze si musis treba preskladat serizovaci prevody z originalu, "odjehlovat" plastove okuje, promazat prevody, vymenit treba uzavery objimek od zarovek apod. S touhle znackou mam dobry zkusenosti, za tu cenu je to top. DEPO je treba o level niz- napr. u 206 se stalo, ze bylo u jednoho svetla spatne ustavena parabola a musela se upravovat dira na parkovacku, protoze tam nesla zacvaknout a celkove me prisla kvalita trochu horsi. Citovat
Jiri74 Odesláno 6. prosinec 2020 Odesláno 6. prosinec 2020 Mám taky neoriginalní nějaké Autostyle "andělské oči". Svítí docela dobře a to je mám už od r. 2011, ale přes den používám denní svícení (zvlášť). Musel jsem je přetěsnit z vrchu silikonem, protože tam zatíkalo. Bylo dost obtížné je seřídit aby svítily jak mají, ale povedlo se. Časem až se oloupal ochranný lak na světlech, tak taky časem "zašly", zmatněly a tak jsem je zaleštil tempem a zase jako nové. Pokud je na těch starých jen zašlé průhledné plastové "sklo", tak se to dá lehce rozleštit brusnou pastou (třeba tempo) a pak buď přelakovat, nebo přetřít kvalitním voskem. Citovat
inoxing Odesláno 7. prosinec 2020 Odesláno 7. prosinec 2020 No to je jasný, ten polykarbonát vyleštíš, ale u 15let starýho světla, byť to bude Valeo, tak to už nebude nikdy jak nový- hlavně mám na mysli parabolu, kde je napařená vrstva chromu, a ta se loupe nebo se vypálí. Proto je lepší vzít nový TYC např. ozzy56 a brixtr ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2020 Odesláno 7. prosinec 2020 Tak u Zafiry jsem včera náhodou zjistil, že mám DEPA.... A kupodivu si nemohu stěžovat.... Citovat
inoxing Odesláno 9. prosinec 2020 Odesláno 9. prosinec 2020 @Hafity Věřím. Někdy se jim to povede udělat, někdy ne. Druhovýroba má vždycky nějaký "ale", takový DoDo-dodělej doma. Naposled jsem opravoval jedno Depo z páru- zkratka u jednoho depa byla parabola asi o par mm posunuta mimo vyrez pro obrysovku a zarovka tam nesla nasadit, a pak vypaleny (vyrezavely piny) objimky od blinkru...pak malinka vada na chromu, ktera skoro nejde poznat. No a pak zkušenosti s TYC, kde všechno perfektni, akorad treba spatne chodily serizovaci prevody pro nastaveni sklonu, ktery stacilo preskladat z Valea nebo si s tim chvilku pohrat a promazat, vymenit okrouzek apod. Na kazdej typ auta se lisi i kvalita provedeni, to jsem taky zjistil. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.