Vlasťucha Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Nazdárek netušim jestli je to jen rozmar našeho miláčka, nebo je někde bota. Občas většinou když je mokro mi z ničeho nic při rozjezdu začne řvát přední parkáč problikne až do červenýho a zase ztichne. Občas to udělá když mě křižuje zepředu auto a já jsem už v pohybu,ale to je docela dost daleko. Ví někdo? Máv 807 r.v. 2009 Citovat
Igor Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Me to taky obcas dela, taky po desti. Asi to registruje nejakou necistotu v kapce na senzoru. Zatim neresim, auto je v zaruce (r.v.2012). Citovat
paloSA Odesláno 13. duben 2013 Odesláno 13. duben 2013 Chlapi, nemáte skúsenosti s neoriginál senzormi? Odišiel mi jeden originál, tým pádom mám celý systém nefunkčný a 94€ za jeden senzor sa mi dať nechce, preto rozmýšľam, že originály vyhodím a dám niečo takéto http://auto.bazos.sk/inzerat/23182997/Parkovaci-asistent--parkovacie-senzorycuvaci-senzor.php Citovat
filas1 Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Mám s podobnýmy zkušenost, fungují bez problému. Ale pokud ti odešel 1 senzor, zkusil bych ho nejdříve sehnat někde levněji, třeba na vrakovišti? Citovat
Jarda5 Odesláno 6. duben 2015 Odesláno 6. duben 2015 Tak jsem se hecnul a řekl jsem si, že za každou cenu musím po roce zprovoznit toho parkovacího asistenta. Dávalo to pouze dlouhý tón. No byl to porod, ale přes velikonoce jsem to zvládnul. Jako první jsem střídal čidla, změna žádná. Pak jsem si půjčil jednotku asistenta, změna žádná, výsledek stále stejný-nefunkční. Pak už zbýval pouze kabelový svazek. Ovšem ten je nacvakaný uvnitř nárazníku v, k tomu určených, plastových úchytech. A přesně v těchto místech je podélně v nárazníku umístěná kovová výztuž nárazníku. Tedy mezi plastem a výztuží je ten svazek. Není možné se k němu tedy dostat bez poškození, aniž by se nemusel sundat nárazník. Navíc tam mám tažné, což přístup ještě zhoršuje. Naštěstí je celkem snadné zadní nárazník sundat. No kabel jsem tedy nakonec vyndal a po odpletení izolační pásky jsem byl zděšen. Ten kabel byl úplně rozežraný, zoxidovaný, na 4 místech přerušený. Kabel jsem opravil, pořádně zaizoloval, namontoval zpět a vše je zase plně funkční. Nicméně je otázkou času, kdy se nějaký vodič zase někde přeruší. Vy, kteří tu píšete, že to chvíli jde a chvíli ne, že to reaguje na počasí apod., tak jsem si téměř jistý, že je to také tím kabelem. Podle ePer Fiat za to chtějí 3300,- Kolik Peugeot nevím, ale asi to bude podobné. Netušíte někdo, jestli se někde dají sehnat samostatně ty konektory na senzory, že bych udělal svazek celý nový. Jsou ty konektory na všechny originální senzory stejné, nebo každá značka používá jiné? Případně kdo používá shodné jako Ulysse, 807, C8, Phedra? Citovat
marko306 Odesláno 7. duben 2015 Odesláno 7. duben 2015 Kúp iba dutinky. Z konektoru starú dutinku s káblom vycvakni a novú s novým káblom nacvakni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.