Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek netušim jestli je to jen rozmar našeho miláčka, nebo je někde bota. Občas většinou když je mokro mi z ničeho nic při rozjezdu začne řvát přední parkáč problikne až do červenýho a zase ztichne. Občas to udělá když mě křižuje zepředu auto a já jsem už v pohybu,ale to je docela dost daleko. Ví někdo? Máv 807 r.v. 2009

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Mám s podobnýmy zkušenost, fungují bez problému. Ale pokud ti odešel 1 senzor, zkusil bych ho nejdříve sehnat někde levněji, třeba na vrakovišti?

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak jsem se hecnul a řekl jsem si, že za každou cenu musím po roce zprovoznit toho parkovacího asistenta. Dávalo to pouze dlouhý tón.

No byl to porod, ale přes velikonoce jsem to zvládnul.

Jako první jsem střídal čidla, změna žádná. Pak jsem si půjčil jednotku asistenta, změna žádná, výsledek stále stejný-nefunkční.

Pak už zbýval pouze kabelový svazek. Ovšem ten je nacvakaný uvnitř nárazníku v, k tomu určených, plastových úchytech.

A přesně v těchto místech je podélně v nárazníku umístěná kovová výztuž nárazníku. Tedy mezi plastem a výztuží je ten svazek. Není možné se k němu tedy dostat bez poškození, aniž by se nemusel sundat nárazník. Navíc tam mám tažné, což přístup ještě zhoršuje. Naštěstí je celkem snadné zadní nárazník sundat.

No kabel jsem tedy nakonec vyndal a po odpletení izolační pásky jsem byl zděšen.

Ten kabel byl úplně rozežraný, zoxidovaný, na 4 místech přerušený. Kabel jsem opravil, pořádně zaizoloval, namontoval zpět a vše je zase plně funkční.

Nicméně je otázkou času, kdy se nějaký vodič zase někde přeruší. Vy, kteří tu píšete, že to chvíli jde a chvíli ne, že to reaguje na počasí apod., tak jsem si téměř jistý, že je to také tím kabelem.

Podle ePer Fiat za to chtějí 3300,- Kolik Peugeot nevím, ale asi to bude podobné.

Netušíte někdo, jestli se někde dají sehnat samostatně ty konektory na senzory, že bych udělal svazek celý nový.

Jsou ty konektory na všechny originální senzory stejné, nebo každá značka používá jiné? Případně kdo používá shodné jako Ulysse, 807, C8, Phedra?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...