Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nam Murdoc odchazi..... Misto nej se objevuje Havran..... :cool: Je to z prosteho duvodu (E)unifikace nicku. Ihned jak to bude mozne, mel by se zmenit nick i tady na diskuzi. Timto se omlouvam tem, co me jiz znaji jako Murdoca za pripadne problemy... :roll

Odesláno
Původně zaslal: Murdoc

Tak nam Murdoc odchazi..... Misto nej se objevuje Havran..... :cool: Je to z prosteho duvodu (E)unifikace nicku. Ihned jak to bude mozne, mel by se zmenit nick i tady na diskuzi. Timto se omlouvam tem, co me jiz znaji jako Murdoca za pripadne problemy... :roll

Buď vítán, Havrane!:papa

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Jirkap

aha tak to jo :)) no to je ta noc ;)

Noc je ještě mladá :aut:aut:aut

No jak pro koho, když tady mám ještě být 5 hodin a už jsem nespal 20 :))

Odesláno
Původně zaslal: Operator

Murdoc zněl akčnějš! :D:D:D:roker

Ja vim, ale o to jak akcni nick je mi nejde. Mi jde o to, abych se v tom vyznal. Tak a ted se v tom prispevku skoro nevyznam.... :D

P.S. Ondro, prosim az to pujde zmenis mi nick v diskuzi? Ti jeste poslu maila...

Odesláno

ty brdo.

Za Komancu, kdyz byla bigbeatova kapela, tak ji kazdej rok zatrhli cinnost, tak se slo na mistni urad, nebo kam a tam se reklo:\" Dobre, ja tuhle kapelu rusim a zakladam zcela novou, s ouplne jinym repertoarem a budou tam hrat oupolne jiny, napraveni a titiz lidi\", a zase byl na rok pokoj.

V kapele nehraju, Komancove zase klepou na dvere, ale stale to nechapu, pokud jsi nevyplnil dotaznik a formularar EU/ZN 267.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...