Murdoc Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Tak nam Murdoc odchazi..... Misto nej se objevuje Havran..... Je to z prosteho duvodu (E)unifikace nicku. Ihned jak to bude mozne, mel by se zmenit nick i tady na diskuzi. Timto se omlouvam tem, co me jiz znaji jako Murdoca za pripadne problemy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Původně zaslal: Murdoc Tak nam Murdoc odchazi..... Misto nej se objevuje Havran..... Je to z prosteho duvodu (E)unifikace nicku. Ihned jak to bude mozne, mel by se zmenit nick i tady na diskuzi. Timto se omlouvam tem, co me jiz znaji jako Murdoca za pripadne problemy... Buď vítán, Havrane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Hlavně, jestli se v tom vyznáš sám :mrk:roker:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ahoj novy Havrane.... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 tak to nevím o co jde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Původně zaslal: Jirkap tak to nevím o co jde No jde o to,že Murdoc se přejmenoval na Havrana... toď vše. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 aha tak to jo ) no to je ta noc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Původně zaslal: Jirkap aha tak to jo ) no to je ta noc Noc je ještě mladá :aut:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Jirkap aha tak to jo ) no to je ta noc Noc je ještě mladá :aut:aut No jak pro koho, když tady mám ještě být 5 hodin a už jsem nespal 20 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Hmm, to jsme na tom podobně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Původně zaslal: Peta Hmm, to jsme na tom podobně Jak to, snad nejsi taky v práci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operator Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Murdoc zněl akčnějš! :D:D:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murdoc Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Původně zaslal: Operator Murdoc zněl akčnějš! :D:D:roker Ja vim, ale o to jak akcni nick je mi nejde. Mi jde o to, abych se v tom vyznal. Tak a ted se v tom prispevku skoro nevyznam.... P.S. Ondro, prosim az to pujde zmenis mi nick v diskuzi? Ti jeste poslu maila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 zkus Raven, to zni lip :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Původně zaslal: Jirkap Jak to, snad nejsi taky v práci? Jo, jo, byl jsem od neděle 13:00 do úterá 15:40 NON-STOP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 ty brdo. Za Komancu, kdyz byla bigbeatova kapela, tak ji kazdej rok zatrhli cinnost, tak se slo na mistni urad, nebo kam a tam se reklo:\" Dobre, ja tuhle kapelu rusim a zakladam zcela novou, s ouplne jinym repertoarem a budou tam hrat oupolne jiny, napraveni a titiz lidi\", a zase byl na rok pokoj. V kapele nehraju, Komancove zase klepou na dvere, ale stale to nechapu, pokud jsi nevyplnil dotaznik a formularar EU/ZN 267. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts