Marcel00 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 http://free.zoznam.sk/video/Kanadski-cestari Citovat
vendelinek Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 neviděl jsem to tady dneska už někde? Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 jsou to chytri lide, protoze nesypou sypani je nejvetsi sajrajt, kvuli kterym se nici pneu, podvozky, laky a v hlavnim a prvnim pripade, PRIRODA fakt nechapu, proc jsem za uplnyho sucha potkal minuly tyden pred jicinem sypac, a jeste me ten debil ohodil soli...... Citovat
KingSpade Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 souhlas se Scratchem....technická sůl je zlo, ten štěrk bych ještě přežil Citovat
dzavel Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Kluci je tam smajlík, tak to neberte vážně . Sůl je zlo a cukrovat se jim nechce . Citovat
Medvěd Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 .... fakt nechapu, proc jsem za uplnyho sucha potkal minuly tyden pred jicinem sypac, a jeste me ten debil ohodil soli...... A nebylo náhodou těsně kolem nuly? Občas silničáři vyrazí dřív a místa, která by mohla namrzat, předošetří. To se jak vidno některým nelíbí, když si pak na náledí o hodinu později někdo rozbije hubu, tak se to taky nelíbí - holt těžko se zavděčit všem a být všude přesně v danou minutu ..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Kdyby lidi jezdili opatrně tak se sypat nemusí. Bydlel jsem ve vesnici kde se solit nesmělo a všude okolo se jednou projel sypač se škvárou nebo štěrkem, a taky jsme jezdili, na ujetým tvrdým bílým sněhu, později ledu;) [upravil dne 6/1/13 22:16 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 .... fakt nechapu, proc jsem za uplnyho sucha potkal minuly tyden pred jicinem sypac, a jeste me ten debil ohodil soli...... A nebylo náhodou těsně kolem nuly? Občas silničáři vyrazí dřív a místa, která by mohla namrzat, předošetří. To se jak vidno některým nelíbí, když si pak na náledí o hodinu později někdo rozbije hubu, tak se to taky nelíbí - holt těžko se zavděčit všem a být všude přesně v danou minutu ..... kdyby se cekala namraza, tak dobry, ale bylo jasno asi plus pet a sucho, byla i jasna noc, takze namraza nehrozila... Citovat
odee Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 No já nevím, na slovensku kam jezdím k mladé sypou v okolí jen štěrkem a když tam jeden, je to jak kdybys měl všude na autě rolničky... Holt si člověk nevybere...nejlepší by bylo, kdyby sněžilo jen okolo silnice:D Citovat
godzila.01 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Nejlepší by bylo kdyby nesněžilo vůbec .... at si sněží od 1000m nadmořský vejšky nahoru a bude klid .... Citovat
Medvěd Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 Godzila - souhlas Taky si přeju, aby sníh byl tak okolo 50 km od Prahy a dál na hory. Lyžníci si rádi zajedou a ve městě ty šedý srágory stejně nikomu žádnou radost nedělaj´. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.