Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

jsou to chytri lide, protoze nesypou

sypani je nejvetsi sajrajt, kvuli kterym se nici pneu, podvozky, laky a v hlavnim a prvnim pripade, PRIRODA

fakt nechapu, proc jsem za uplnyho sucha potkal minuly tyden pred jicinem sypac, a jeste me ten debil ohodil soli......

Odesláno

....

fakt nechapu, proc jsem za uplnyho sucha potkal minuly tyden pred jicinem sypac, a jeste me ten debil ohodil soli......

A nebylo náhodou těsně kolem nuly? Občas silničáři vyrazí dřív a místa, která by mohla namrzat, předošetří. To se jak vidno některým nelíbí, když si pak na náledí o hodinu později někdo rozbije hubu, tak se to taky nelíbí - holt těžko se zavděčit všem a být všude přesně v danou minutu .....:myslim

Odesláno

Kdyby lidi jezdili opatrně tak se sypat nemusí. Bydlel jsem ve vesnici kde se solit nesmělo a všude okolo se jednou projel sypač se škvárou nebo štěrkem, a taky jsme jezdili, na ujetým tvrdým bílým sněhu, později ledu;)

[upravil dne 6/1/13 22:16 od Radek Hurvajz]

Guest Scratch
Odesláno

....

A nebylo náhodou těsně kolem nuly? Občas silničáři vyrazí dřív a místa, která by mohla namrzat, předošetří. To se jak vidno některým nelíbí, když si pak na náledí o hodinu později někdo rozbije hubu, tak se to taky nelíbí - holt těžko se zavděčit všem a být všude přesně v danou minutu .....:myslim

kdyby se cekala namraza, tak dobry, ale bylo jasno asi plus pet a sucho, byla i jasna noc, takze namraza nehrozila...

Odesláno

No já nevím, na slovensku kam jezdím k mladé sypou v okolí jen štěrkem a když tam jeden, je to jak kdybys měl všude na autě rolničky... Holt si člověk nevybere...nejlepší by bylo, kdyby sněžilo jen okolo silnice:D

Odesláno

Godzila - souhlas :potlesk

Taky si přeju, aby sníh byl tak okolo 50 km od Prahy a dál na hory. Lyžníci si rádi zajedou a ve městě ty šedý srágory stejně nikomu žádnou radost nedělaj´.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...