Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

tak to potom v poradku, napis co ti zbylo a ja ti udelam nejaky recept :)

Odesláno

no sdělal jsem jen půl kila mrkve, trochu bujonu, kostku másla, ten jogurt

jinak vše, co je napsaný v prvním příspěvku

Odesláno

Hele jestli umiš udělat těsto na pizzu, klasický kynutý tak ten porek mužeš podusit na cibuli na tuku, nechat vychladnout, potom posolit, smichat s vejcema, (pokud máš tak kousky uzeného, ale nemusí být) okořenit, muškátový květ, pepř, atd a touto směsí napatlat těsto na plechu, pokud máš sýr tak nastrouhat a posypat. je to výborná porková pizza, jist se da teplá i studená, s kečupem nebo bez

Odesláno
Hele jestli umiš udělat těsto na pizzu, klasický kynutý tak ten porek mužeš podusit na cibuli na tuku, nechat vychladnout, potom posolit, smichat s vejcema, (pokud máš tak kousky uzeného, ale nemusí být) okořenit, muškátový květ, pepř, atd a touto směsí napatlat těsto na plechu, pokud máš sýr tak nastrouhat a posypat. je to výborná porková pizza, jist se da teplá i studená, s kečupem nebo bez

všechno kromě uzenýho, by tu mělo být, jak se dělá těsto na pizzu?

Odesláno
Nudlová polívka za 4.- taky není špatná:D

nudle dám z nosu :D:D:D

ne, já to myslím vážně. Nechci si nic kupovat, když je v lednici to, co je v prvním příspěvku. Jsem sice primárně masožravec, ale mrkvová polévka mě přesvědčila, že to občas není úplná blbost jíst zeleninu :super

Guest Scratch
Odesláno

v podstate je to jako kynuty, nejlepe s drozdim v prasku a hladka mouka

hladka mouka, cukr trosku, drozdi praasek, sul, mleko (nebo voda), olej, smichat (bacha at neni sul nasypana rovnou do drozdi), udelat testo, na pul minutky do mikrovlnky jen jako zahrat a nechat tak hodinu kynout :)

Odesláno

peta, si to rozsekl :D:D:D a jak se na něj volá, jako řvát do lesa potažmo mezi paneláky Góóól Nagááánooo se mi moc nechce :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...