punkac Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 ahááá, struhadlo mám, lžíci mám. Jdu udělat tu mrkvovou.... Hodím sem fotku Držte mi palce, jelikož jsem vlivem hladu vypil pívko + myslivec s kolou v poměru 1 ku dvoum, co jsem přivezl zpět ze silvestra Pln elánu, jdu na to Citovat
Ferry Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 dam ti recept jak na polivku, tak na druhy jidlo. To ale az na nekdy, az budes moct jit nakoupit Staci koupit uzena zebra ci uzene praseci ocasky, kysany zeli a par brambor. Uzeny das povarit do lehce osoleny vody, tak na 3/4 hodky, pak ho vyndas, do vyvaru hodis oloupany, na kosticky nakrajeny brambory a nechas dal varit, mezitim oberes uzeny od kosti, vetsi kusy masa das stranou (ty budou jako hlavni jidlo s chlebem nebo cockou apod.) a drobne kousky nasypes zpet do polivky. Kdyz uz jsou brambory mekky, pridas jeste na chvili povarit zeli a polivka je hotova [upravil dne 5/1/13 15:50 od Ferry] Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 Ferry s masem taky umím ale já mám jen ZELENINU :D:D:D:D a z toho jsem mírně řečeno zmaten [upravil dne 5/1/13 15:55 od punkac] Citovat
Ferry Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 porid si prase, tomu dej zeleninu a pak sezer prase sorry za Citovat
Sagic Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Ještě ti dám jeden tip, nemusíš nikam a ani nic dělat, přesto se asi najíš nejlíp.. Co si objednat pizzu? Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 mě je líto tý zeleniny, přece jí nevyhodím, už strouhám mrkev Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 tak jsem u sledování Colomba nastrouhal 6 mrkví, vypil dva půlitry myslivce s kolou, mrkve je nějak hodně, nakrájená na kolečka vypadá menší :D:D, Ale to nevadí, díky Myslivcovi z lidskou tváří se hlad zmenšil Jdu rozpálit máslíčko v kastrolu, pak oprásknu mrkev na něm, vývar, smetanu nemám, tak dám vršek jogurtu a tu marmeládu na dně dojím samotnou. Snad to vyjde. Kapání snad taky zvládnu. Akorát toho bude kotel teda :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Bacha na to, znamej podle kuchařky měl dát tři kolečka mrkve do polívky a nakonec pohořel na tom že neprojel s kolečkem do kuchyně Citovat
Kurt Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Z toho co máš - zapečené těstoviny (špagety, rajčata, trochu toho od vietnamců), dále dušenou mrkev (mrkev, brambory, něco másla a mouky), pórková polévka (pórek, vývar, mouka, vejce, mléko), atd. Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 Krajejte tři dny starý housky - krájel jsem půl dne a byla toho plná vana :D:D:D Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 polívka je hotová a ono to chutná jako si to pamatuju u maminky, díky Ivce za rady s kapáním, polohrubou jsem nahradil hrubou (kdyby napsala polohladká, nahradil jsem jí hladkou ) tak, a jdu baštit, myslivce jsem dopil, mám docela veselo Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 to jo, fakt mi to chutná, kdo by to zeleniny řekl, ještě sdělat ten porek. Nedá se třeba nějak zapéct s těstovinama? Citovat
Ivka Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 určitě by to šlo, nakrájet, osmahnout na másle smíchat s těstovinama posolit opepřit a dát tam nějaká vajíčka Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 kdybys nesezral to zeli, tak jsem ti poradil uzasnou kyselicu, sice bez klobasy, ale i tak by byla fajne Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 dal jsem si ho s tím vaším kolenem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.