Milan+ Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 http://www.novinky.cz/krimi/289240-propusteni-z-valdic-si-amnestie-dlouho-neuzili-hned-sli-krast.html Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 si člověk ani na pivko vyjít nemůže... Jak jsem jel od Scratche, jel jsem přes Valdice a městečko vypadlo velice klidně asi jako před bouří :D:D:D Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 ještě by ti tu Stibto mohlo napsat, kdo že v Jičíně umřel (bacha vtip) Citovat
Milan+ Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 No když to vezmou přes les tak to ke Scratchovi na chalupu maj taky kousek:D Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 no je to fakt kousek ty jo, doufam, že z vazebních nebudou pouštět, máme chaloupku kousek od Litoměřic Citovat
ChouLu Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Já bych je všechny pustil ke klausovi domů... on by si pak takovou cipovinu rozmyslel.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Jinak, ja bych ho zavřel na pul roku k nim, aby pak věděl koho pouští, nejspiš by potom nepustil nikoho. [upravil dne 3/1/13 14:34 od Radek Hurvajz] Citovat
ChouLu Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Já myslím, že po půlroce by už neměl kdo udělovat amnestii Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 ještě by ti tu Stibto mohlo napsat, kdo že v Jičíně umřel (bacha vtip) NENE, to musi nekdo nejdriv zalozit vlakno Ale jinak slusne rypnuti, musim uznat Citovat
ozzy56 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Člověk by řekl, že jsme se s amnestíí poučili, bohužel Nebo byla připravena na míru. Někomu. [upravil dne 3/1/13 15:48 od ozzy56] Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Nekteri to rikali i na kameru ..... No,system opet jednou selhal. A pekne. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 na SK to tiez pomalicky rozbiehame... http://www.aktuality.sk/clanok/220556/amnestia-vonku-sa-dlho-neohriali/ Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Člověk by řekl, že jsme se s amnestíí poučili, bohužel Nebo byla připravena na míru. Někomu. [upravil dne 3/1/13 15:48 od ozzy56] Mluvíš mě z duše, nejde o ty lapky, ty budou za 14 dní zpátky v teple za katrem, počkejme, jen co začne mrznout Tady jde o Pitry, Hsystémy, Jinýsystémy a jiný šmejdy O Darinku .... Hey Slováci nechcete tu šlápotu zpátky? :D:D Mno i když vy máte tu Rezešovou nebo co to je za špínu Citovat
davidekcz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Nekteri to rikali i na kameru ..... No,system opet jednou selhal. A pekne. V čem??? Citovat
davidekcz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Člověk by řekl, že jsme se s amnestíí poučili, bohužel Nebo byla připravena na míru. Někomu. [upravil dne 3/1/13 15:48 od ozzy56] Mluvíš mě z duše, nejde o ty lapky, ty budou za 14 dní zpátky v teple za katrem, počkejme, jen co začne mrznout Tady jde o Pitry, Hsystémy, Jinýsystémy a jiný šmejdy O Darinku .... Hey Slováci nechcete tu šlápotu zpátky? :D:D Mno i když vy máte tu Rezešovou nebo co to je za špínu Když nejsou ty kreténi za 12 let vyřešit 1 případ (H-systém, například), tak jim to i přeju! Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Davídek: nezlob se ale děláš si srandu? Oni by i řešili ale obžalovaný má bohužel právo dělat obstrukce, soudy jsou zavalený totálníma <> typu exekuce za černou jízdu, jasně jsou to taky špatný skutky, ale maj se řešit v nějakým skráceným řízení. Je tu bordýlek, i s prezidentem Citovat
davidekcz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Ano s tím bordýlkem souhlasím, ale jinak to myslím vážně. Prostě 12 let mi pžíjde hrozně moc. Kolik jenom to řešění stálo peněž??? A kdo ví kolik by ještě stálo?? A co je obžalovanýmu potom, že jsou zavalený soudy nesmyslama? Nehledě na to, i když jsem obžalovanej, jsem pořád nevinej. Takže abych žil 12 let v tom jestli mě odsoudí nebo ne, je masakr...takže opravdu jim to přeju... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.