Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Ježiš, nestraš Medvěda s Googlem:D:D:D Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 aha, už mlčím, dneska jsem toho napovídal dost Citovat
čakom Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 čakom - tvoj podpis ale tiež nie je v súlade s pravidlami...tiež tam máš odkazy smerujúce mimo tento web... už hotovo Citovat
Marcel00 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 aha, už mlčím, dneska jsem toho napovídal dost najvyssi cas... Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Jsem zde na foru převážnou část dne na mobilu. Takto vypadá v mobilu podpis člena Pepito , který mě nevadí. [upravil dne 3/1/13 21:12 od Roman Bazi] Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 A takto vypadá v mobilu nový podpis člena StibTo. Když si hodil příspěvkový duel s davidkem, který má podpis podobné velikosti, tak při prohlížení vlákna nedělám nic jiného, než přejíždím podpisy. Takový podpis mám na jeden a půl displaye. Kdybych mohl, zakázal bych je. Tímto oba členy zdravím a upozorňuji, že jinak proti jim samotným nic nemám . Obrázky takovýchto velikostí v podpisech jsou podle mě naprostá zbytečnost, když máme sekci naše káry. Obrázky se v mobilu dají zakázat, ale tím příjdu i o obrázky někým vložené, a to nechci. Toť můj názor. Přeji všem dobrou noc. A jsem naprosto klidný, jsem klidný, jsem klidný :D [file]122895[/file] [upravil dne 3/1/13 21:10 od Roman Bazi] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 A to je přesně ono, StibTo a další maji v podpisu několik obrázků vedle sebe, nikoliv jen jeden, proto vzniká tenhle problem. Prostě několik obrázků není povoleno, pokud to tak nevychází z pravidel tak tomu tak zanedlouho jistě bude Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 předběhl jsem ovečku, juchůůůůů ne vážně, Romane, díky, žes to sem hodil, a dal jsi si práci s vyfocením Možná by se pravidla měla trošičku přitáhnout a nechat si jen fotku v avataru??? Áááá Hurvajz to už objasnil, tak pánové, udělat z toho jednu fotku [upravil dne 3/1/13 22:14 od punkac] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Ono to tam totiž je i tak myšleno Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený jednoduchý obrázek .............................. není psáno několik obrázků. Ale to by se ty pravidla museli dělat asi fakt jako pro debily, protože každej rozumnej člověk to pochopí, holt někteří si to vysvětlí po svém. Citovat
punkac Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 teď jde o to, že když si tam někdo vloží spotřebu a pak ještě obrázek, má taky dva a asi to udělá bordel též Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 No ta spotřeba je celkem malá a pokud se zařadí pod obrazek tak už to tolik nenatahne [upravil dne 3/1/13 22:29 od Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 nehnal bych to do extremu lidi z mobilu jedu furt a nevadi mi to naopak , aspon uz poznam kdo to pise Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Cožee, tak ja ji vyhodim, ale ty si tam daš aktualní povoz, protože ten je od teď povinný, včetně motorizace:D:D Jo a ja ted nepoznam že piše předseda. koukej dat ten Avatar zpatky! [upravil dne 3/1/13 22:39 od Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Ten předposlední. 207;) http://img545.imageshack.us/img545/8243/avapetr.jpg [upravil dne 3/1/13 22:50 od Radek Hurvajz] Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Jsem pro extrem = zrušení obrázků, avatar + textový podpis stačí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Medvěde, to je uplně jedno, protože když si tam někdo nafláká 8 řádků textovýho podpisu bude to ještě míň přehledný než s obrázkem, obrazek to oddělí, kdežto s textem to splyne s přispěvkama. Mě osobně je to fuk, ale pišu co si myslim Citovat
Marcel00 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 obmedzit na dva riadky.... Radek, ukol splneny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.