jiri.wolf Odesláno 5. červenec 2005 Odesláno 5. červenec 2005 Hmmm, hermelín já můžu... Leč asi žádný vzorek nepřivezu . Určitě ale budu mít nějaký ten řízeček a pod... Citovat
Medvěd Odesláno 5. červenec 2005 Odesláno 5. červenec 2005 Původně zaslal: Driver no tentokrát tě netopýrko asi zklamu, já pokud pojedu do Šebetova (ještě to nevím na 100%) tak se hlásím jako ochutnávač, ale vzorek nepřivezu, protože na tohle nejsem, mě to baví jíst ,ale nebaví mě se s tím patlat. Tak jich prostě pár kup, navrhuju ochutnávku vzorek za vzorek (a? je to trochu spravedlivý, kurňa - si myslíte, že Netopýrka svými sedmi Hermouši dokáže nasytit 50 hladových pažou?áků?????) Já vzorky na výměnu mít budu Citovat
mk405 Odesláno 6. červenec 2005 Odesláno 6. červenec 2005 někteří neodpovídají nebot se týden válej na pláži ve Francii :aut budu mít sice velkel kalup ale snad bych mohl neco naložit a přivést , vyhrabu nějakej recept z netu a něco vyzkouším, alespoň nebude špatně jen mě ikdyž si nejsem moc jistej že než to odvezu mi to někdo z rodiny nesní a jak tak koukám pro ochutná by byl každej, ale neco vyrobit uz neni takovej zajem, takze jsem take pro to aby ochutnaval jen ten kdo něco priveze:super Ještě by to chtělo nějakej odhad kolik by bylo dobré minimálně přivést hermoušů. mk:papa Citovat
Netopýrka Odesláno 6. červenec 2005 Autor Odesláno 6. červenec 2005 supr, a jak bylo ve Francii? Doufám, že ses nespálil jako já minulý týden :D:D Jinak já mám hermoušků 7 Citovat
mk405 Odesláno 6. červenec 2005 Odesláno 6. červenec 2005 při tom počasí tady bych se tam okamžitě vrátil zezačátku trošku připálenej, ale po tech 3dnech už to šlo opalovat vpohodě jinak 35°C, sluníčko a nikde žádnej mráček, voda jako kafe, píseček . . . dal nebudu pokračovat abych někoho nenaštval Citovat
Péťa Odesláno 6. červenec 2005 Odesláno 6. červenec 2005 Dnes jsem koukal v Makru - mají jich tam tuny Citovat
mk405 Odesláno 7. červenec 2005 Odesláno 7. červenec 2005 Původně zaslal: Peta Dnes jsem koukal v Makru - mají jich tam tuny nejde oto něco hotového koupit a pak to sdlábnout, ještě ktomu aby každej přivezl ten samej . Jde o to dle nějakého receptíku něco ukuchtit a vyzkoušet ruzné chutě Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červenec 2005 Autor Odesláno 7. červenec 2005 Tak tohle je hermoušek v podání mistra šéfkuchaře minimaxy! :super:super:super:super:super:super:super Citovat
Netopýrka Odesláno 17. červenec 2005 Autor Odesláno 17. červenec 2005 Milí nakladači! Ráda bych Vám všem poděkovala za účast:super, za to, jak jste si s Vašimi hermoušky krásně vyhráli:super, o naaranžování hermoušků v Šebetově nemluvě! Smekám, děkuji a doufám, že za rok se v Šebetově zase sejdeme a změříme síly....a třeba už nebudu poslední :D:D:D:D Ještě jedna gratulace vítězi - snad se mi z něj podaří vytáhnout recept Mějte se skvěle a za rok sýru zdar! Citovat
Vvitty Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 Původně zaslal: mk405 při tom počasí tady bych se tam okamžitě vrátil zezačátku trošku připálenej, ale po tech 3dnech už to šlo opalovat vpohodě jinak 35°C, sluníčko a nikde žádnej mráček, voda jako kafe, píseček . . . dal nebudu pokračovat abych někoho nenaštval uz jsi me nastval, ja tam byl dva tydny a byl vitr, zima a voda dobra leda na chlazeni lahvacu Citovat
Pinďa Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 No nevím, hlavní organizátor to jaksi asi podcenil???????????? Citovat
mk405 Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 Původně zaslal: Netopýrka Milí nakladači! Ráda bych Vám všem poděkovala za účast:super, za to, jak jste si s Vašimi hermoušky krásně vyhráli:super, o naaranžování hermoušků v Šebetově nemluvě! Smekám, děkuji a doufám, že za rok se v Šebetově zase sejdeme a změříme síly....a třeba už nebudu poslední :D:D:D:D Ještě jedna gratulace vítězi - snad se mi z něj podaří vytáhnout recept Mějte se skvěle a za rok sýru zdar! ten receptík by to chtělo, bylo to fakt moc dobré a to výtěztví zcela zasloužené Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Netopýrka Milí nakladači! Ráda bych Vám všem poděkovala za účast:super, za to, jak jste si s Vašimi hermoušky krásně vyhráli:super, o naaranžování hermoušků v Šebetově nemluvě! Smekám, děkuji a doufám, že za rok se v Šebetově zase sejdeme a změříme síly....a třeba už nebudu poslední :D:D:D:D Ještě jedna gratulace vítězi - snad se mi z něj podaří vytáhnout recept Mějte se skvěle a za rok sýru zdar! ten receptík by to chtělo, bylo to fakt moc dobré a to výtěztví zcela zasloužené Vítěznou feferonku jsem ještě včera cejtil, pokaždý když jsem šel dělat E-E Citovat
mk405 Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 :D:D feferonku jsem naštěstí neměl, ale ten sýr byl svělej a kořeněnej akorát. Citovat
Bohouš Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Já (respektive přítelkyně) bych taky bral ten Minimaxův recept Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červenec 2005 Autor Odesláno 18. červenec 2005 SIKOVNE CESKE RUCICKY / VITEZ A JEHO DILO - MINIMAXA Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červenec 2005 Autor Odesláno 18. červenec 2005 PO SEDME HODINE NASTALY HORECNE PRIPRAVY SOUTEZE SEBETOVSKY HERMOUS 2005 Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červenec 2005 Autor Odesláno 18. červenec 2005 SOUTEZICI NAPNULI VSECHNY SILY K DOSAZENI CO NEJDOKONALEJSIHO VYSLEDKU Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.