Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Driver

no tentokrát tě netopýrko asi zklamu, já pokud pojedu do Šebetova (ještě to nevím na 100%) tak se hlásím jako ochutnávač, ale vzorek nepřivezu, protože na tohle nejsem, mě to baví jíst :super ,ale nebaví mě se s tím patlat.

Tak jich prostě pár kup, navrhuju ochutnávku vzorek za vzorek (a? je to trochu spravedlivý, kurňa - si myslíte, že Netopýrka svými sedmi Hermouši dokáže nasytit 50 hladových pažou?áků?????)

Já vzorky na výměnu mít budu

Odesláno

někteří neodpovídají nebot se týden válej na pláži ve Francii :mrk:aut

budu mít sice velkel kalup ale snad bych mohl neco naložit a přivést :super, vyhrabu nějakej recept z netu a něco vyzkouším, alespoň nebude špatně jen mě:aut;) ikdyž si nejsem moc jistej že než to odvezu mi to někdo z rodiny nesní :myslim

a jak tak koukám pro ochutná by byl každej, ale neco vyrobit uz neni takovej zajem, takze jsem take pro to aby ochutnaval jen ten kdo něco priveze:super

Ještě by to chtělo nějakej odhad kolik by bylo dobré minimálně přivést hermoušů. mk:papa

Odesláno

při tom počasí tady bych se tam okamžitě vrátil :D zezačátku trošku připálenej, ale po tech 3dnech už to šlo opalovat vpohodě:super jinak 35°C, sluníčko a nikde žádnej mráček, voda jako kafe, píseček . . . dal nebudu pokračovat abych někoho nenaštval :D

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Dnes jsem koukal v Makru - mají jich tam tuny :roker

nejde oto něco hotového koupit a pak to sdlábnout, ještě ktomu aby každej přivezl ten samej :aut. Jde o to dle nějakého receptíku něco ukuchtit a vyzkoušet ruzné chutě:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Milí nakladači!

Ráda bych Vám všem poděkovala za účast:super, za to, jak jste si s Vašimi hermoušky krásně vyhráli:super, o naaranžování hermoušků v Šebetově nemluvě!:cool:

Smekám, děkuji a doufám, že za rok se v Šebetově zase sejdeme a změříme síly....a třeba už nebudu poslední :D:D:D:D:D

Ještě jedna gratulace vítězi :roker- snad se mi z něj podaří vytáhnout recept ;)

Mějte se skvěle a za rok sýru zdar!:papa

Odesláno
Původně zaslal: mk405

při tom počasí tady bych se tam okamžitě vrátil :D zezačátku trošku připálenej, ale po tech 3dnech už to šlo opalovat vpohodě:super jinak 35°C, sluníčko a nikde žádnej mráček, voda jako kafe, píseček . . . dal nebudu pokračovat abych někoho nenaštval :D

uz jsi me nastval, ja tam byl dva tydny a byl vitr, zima a voda dobra leda na chlazeni lahvacu :aut

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Milí nakladači!

Ráda bych Vám všem poděkovala za účast:super, za to, jak jste si s Vašimi hermoušky krásně vyhráli:super, o naaranžování hermoušků v Šebetově nemluvě!:cool:

Smekám, děkuji a doufám, že za rok se v Šebetově zase sejdeme a změříme síly....a třeba už nebudu poslední :D:D:D:D:D

Ještě jedna gratulace vítězi :roker- snad se mi z něj podaří vytáhnout recept ;)

ten receptík by to chtělo, bylo to fakt moc dobré a to výtěztví zcela zasloužené:super

Odesláno
Původně zaslal: mk405

Původně zaslal: Netopýrka

Milí nakladači!

ten receptík by to chtělo, bylo to fakt moc dobré a to výtěztví zcela zasloužené:super

Vítěznou feferonku jsem ještě včera cejtil, pokaždý když jsem šel dělat E-E :grr:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...