Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Taky marodim ale se zádama už od listopadu, tak už nejim žádné prášky :super Koupil jsem si 3 šampáňa a tak budu pocucávat:D a koukat na staronové pořady a kouknu i sem:roker:potlesk

Odesláno

Jó záda! Dneska jsem se poprvé za 14 dnů dotknul v předklonu rukama podlahy. Chlastat nebudu, někdo to tady musí řídit. ;)

Odesláno
Jó záda! Dneska jsem se poprvé za 14 dnů dotknul v předklonu rukama podlahy. Chlastat nebudu, někdo to tady musí řídit. ;)
:DRuky na podlahu jsem nedal předtím natož teď po 2 měsicích marodění :D i kalhoty taktak zapnu:aut:D:D
Odesláno

Nemám ráda takový ty oslavy na povel, takže ani silvestr mě nějak nebere :roll . Ale aby se neřeklo, udělám za chvílu pár jednohubek, pak asi půjdem k skorotchýni na ovárek, večer si taky pustím Izera, dám si svůj oblíbenej tlamolep carolans a pak se tady možná taky ukážu :papa.

S bolestí zad bojuju taky poslední dobou, často po ránu nejsu ani schopná vylézt z postele, nakonec se mi to podaří (nic jinýho mi nezbyde) a tak do 30min je bolest pryč a druhej nebo třetí den, to stejný :(. Myslela jsem si, že je to matrací, ale spávám na ní už nějakej rok a záda mě bolej asi posledních 5 měsíců, tak nevím :roll, už mě napadá snad jen, že se v noci nějak odkopu a mám to z chladu, protože v ložnici téměř netopíme.

[upravil dne 31/12/12 15:55 od Aluška]

Odesláno

tak to ja sa nedotknem ani zdravý:D:D:D

Odesláno

Ja na chrbticu trpím už rok. Chceli ma operovať. Mávam také stavy, že ani do auta sa nedostanem. A mám problém aj z postele zísť. Ale je silvester, lieky neberiem, preto si dám radšej víno. Kto sa pridá ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...