Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,asi mi to nikdo tak nadálku neporadí,ale neco mi vybíjí baterku.:(Auto je v klidu a na plusu baterky naměřím kleštákem 3.5 A.Přes noc mi to ůplně vyšťaví baterku.Dneska jsem vyndaval všechny pojistky z motoru i se skříně pod volantem.Na baterce ale pořad odběr kolem 3.5 A.:myslimPomůže mi něco,když si ho nechám napojit na PC?Budu rád za každý nápad ;-) 307 Hdi (2004)

Odesláno

Pokud jsi opravdu vyjmul VŠECHNY pojistky a odběr se nezměnil, tak Ti asi ani připojení na \"PC\" - dia nepomůže. S největší pravděpodobností je prodřený přívodní kabel k některé pojistkové skřínce případně +kabel od baterky ke starteru.

Tady už Ti pomůže jedině jít po kabelech a postupně odpojovat.:(

Odesláno

zkus odpojit kabely od alternatoru ( bacha at se nedotknes nekde tim odpojenym kabelem nebo klicem motoru, jinak to bude hodne jiskrit :) ) jestli neni proslehnutej diodovej mustek nebo regulator a nekde to tam nezkratuje

Odesláno

V prvním příspěvku píšeš, že máš klešťák. Tak klešťákem snadno najdeš, zda to teče do alternátoru, ne? Zkus kabel u alternátoru. Můžeš měřit i milivoltmetrem, úbytek napětí prozradí, kam proud teče.

Odesláno
Právě jsem ho nenašel ani v žádnych schematech,budu se muset pořádně podívat...Snad na něho narazím :myslim

V tom případě je otázka zda je to originál nebo nějaké dodělávka? Nicméně, měřením jsi našel kabel, který problém vyvolává a na Tvém místě bych neváhal s hodně rychlým vyřešením. V opačném případě by ses taky mohl brzy dívat na ohořelý vrak.:(

Odesláno

...tak do alternatoru to nejde.Jde to do plastové skřínky,ktera je vpravo od pojistkové skříně v motoru.Jde do ní hrubší drat (ktery jde přimo z baterky)a z ní vychází asi 10 žilek kablíku různé barvy a jde to bůh ví kam.Plastová skřínka asi 15cm/8cm.Nejde do ní vlezt(bych musel vyndat cele to plastove pouzdro,kde jsou pojistky v motoru,asi to je jen spojovací krabice?!:myslimMáte ji tam taky?Připada mi to,jak by tam ani nepatřila ale je pevně přichycena.Po tech tenkych asi nejsem schopny nekam dojít :-(

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mám nové poznatky. :o Na 90% mi to vybíjí ABS.Sel jsem po kabelu a dosel az k pojistce (40A).Tak jsem ji vyndal a zkousel co mi nefunguje.Vše o.k. tak jsem se rozjel,slapl na brzdu az na podlahu aby zaplo ABS,ale nic,kola bloklo,místo toho aby přerušovaně brzdilo.ABS se nerozsvítilo.At tam pojistka je nebo není,nefunguje,jen se nekde uzavírá okruh(si myslím) a vyžírá to baterku. :bacha Máte nějaky nápad co s tím?V aute zadnou chybu nepise,na diagnostice jsem jeste nebyl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...