davidekcz Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Ahojte, mám takový dotaz. V létě plánujeme s mladou svatbu. Přemýšlíme o místě a prostředí. Zatím nemáme vybráno vůbec nic. Úplně teoreticky nás napadlo, že by jsme to mohli spojit s letní dovolenou v Chorvatsku...ale nevím co to obnáší, nemáte s tím někdo nějakou skušenost? Neříkám, že do toho půjdem,ale nic není vyloučeno Citovat
ChouLu Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Davídku Davídku.. Takle utýct od klubáků a já se těšíl :D Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Nebuď lenoch, net je téhle \"romantiky\" plný. Tady třeba něco ofiko: http://www.mzv.cz/jnp/cz/cestujeme/jak_resit_situace_v_zahranici/snatek_v_zahranici.html PS: ještě je čas... Citovat
lukaro Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 V Chorvatsku? Kdyby jste měli aspoň nějakou \"pořádnou\" zemi,.. Mě přijde Chorvatsko takové tuctové, typická dovolená pro mnoho čechů. Třeba Francie nebo Španělsko Citovat
davidekcz Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 No něco jsem pohledal, ale to tvoje je přehlednější... Zdá se nám to zajímavý, ale mám strach aby se nemotala dovolená jen kolem toho, pak šup šup a svatba a nikde nic...no uvidíme, ještě počtu někde něco... Citovat
davidekcz Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 V Chorvatsku? Kdyby jste měli aspoň nějakou \"pořádnou\" zemi,.. Mě přijde Chorvatsko takové tuctové, typická dovolená pro mnoho čechů. Třeba Francie nebo Španělsko Já mám třeba Chorvatsko rád...nevidím na Šp. nebo F. něco víc než na Hr Citovat
lukaro Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 No já už bych to viděl v tom prostředí, lidí, krajina a neokoukané prostředí, kultura... Já nevím, když už bych chtěl svatbu zahraničí, tak v nějaké \"vysněné\" zemi nebo v nějaké nevšední zemi. Ale je to každého věc Citovat
davidekcz Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 Tak na vysněnou zemi nejsou Kč :D A já mám prostě Hr rád... Byl jsem téměř v každý zemi v Evropě a nic mě neuchvátilo, že bych si z tohon sednul na pr... A v Chorvatsku to aspoň spojím s krásnou dovolenou ;) A navíc tam mám nějaký příbuzný... Citovat
lukaro Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Však jasně jak tam máš příbuzné, to je taky super tak v tom případě moje příspěvky vypusť z hlavy sorry za OT Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Tak na vysněnou zemi nejsou Kč :D A já mám prostě Hr rád... Byl jsem téměř v každý zemi v Evropě a nic mě neuchvátilo, že bych si z tohon sednul na pr... A v Chorvatsku to aspoň spojím s krásnou dovolenou ;) A navíc tam mám nějaký příbuzný... Jako že tam máš od minula nějaké levobočky a chceš je seznámit se svou nastávající :D:D Citovat
ChouLu Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Davídku nemysli na blbosti a užívej si svátek Přeju všechno nejlepší Citovat
Czedisonek Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Předpokládám, že jste oba státní občané ČR a žádné jiné země. Český zastupitelský úřad vás tam jen tak o dovolené na 99% neoddá, musí to být odůvodněné vážnými skutečnostmi, že jste si to prostě usmysleli je málo. Nakolik vám tam vyhoví úřady Chorvatska anebo tamnější církev si zjisti pomocí svých tamnějších příbuzných, ale pochybuju, že bez debaty jen za poplatek a s občankou v ruce oddávaj cizince jako v Las Vegas A i kdyby byli ochotní, tak to bude sňatek, který je platný jen podle právního řádu Chorvatské republiky a pro ČR si to budeš muset nechat dodatečně uznat. Takže zpět nohama na zem Citovat
Péťa Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Rodiče, svědky,... - všechny povezete do Chorvatska? To budete mít pěknou dovolenou a svatební cestu Není lepší se vzít tady a druhý den vyrazit na svatební cestu, třeba do toho Chorvatska? Citovat
Péťa Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Já to viděl u švagrové. Ta se vdávala sice jenom cca 100km od bydliště a místa, kde bydlelo 99% svatebních hostů, ale i tak mi to připadlo jako pěkný nesmysl a opruz, když tolik lidí jelo 100km tam a 100km zpět jen kvůli obřadu. Jen kvůli tomu, že se chtěla vdávat zrovna na tom konkrétním zámku. Hostinu pak měla doma na zahradě. Citovat
vendelinek Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 zkus to tady,to se vám bude líbit http://www.perfektni-svatba.cz/svatebni-cesta-svatebni-cesta-mauricius http://www.blueskytravel.cz/dovolena/mauricius [upravil dne 30.12.2012 15:25 od vendelinek] Citovat
Hadra Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Jak bylo psáno...vzal bych se tady a na druhej den se sebral a jel do Chorvatska. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.