Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mám takový dotaz. V létě plánujeme s mladou svatbu. Přemýšlíme o místě a prostředí. Zatím nemáme vybráno vůbec nic. Úplně teoreticky nás napadlo, že by jsme to mohli spojit s letní dovolenou v Chorvatsku...ale nevím co to obnáší, nemáte s tím někdo nějakou skušenost? Neříkám, že do toho půjdem,ale nic není vyloučeno :)

Odesláno

V Chorvatsku? Kdyby jste měli aspoň nějakou \"pořádnou\" zemi,.. Mě přijde Chorvatsko takové tuctové, typická dovolená pro mnoho čechů. Třeba Francie nebo Španělsko :)

Odesláno

No něco jsem pohledal, ale to tvoje je přehlednější...

Zdá se nám to zajímavý, ale mám strach aby se nemotala dovolená jen kolem toho, pak šup šup a svatba a nikde nic...no uvidíme, ještě počtu někde něco...

Odesláno
V Chorvatsku? Kdyby jste měli aspoň nějakou \"pořádnou\" zemi,.. Mě přijde Chorvatsko takové tuctové, typická dovolená pro mnoho čechů. Třeba Francie nebo Španělsko :)

Já mám třeba Chorvatsko rád...nevidím na Šp. nebo F. něco víc než na Hr :aut

Odesláno

No já už bych to viděl v tom prostředí, lidí, krajina a neokoukané prostředí, kultura... :) Já nevím, když už bych chtěl svatbu zahraničí, tak v nějaké \"vysněné\" zemi nebo v nějaké nevšední zemi. Ale je to každého věc :papa

Odesláno

Tak na vysněnou zemi nejsou Kč :D:D

A já mám prostě Hr rád...

Byl jsem téměř v každý zemi v Evropě a nic mě neuchvátilo, že bych si z tohon sednul na pr...

A v Chorvatsku to aspoň spojím s krásnou dovolenou ;);) A navíc tam mám nějaký příbuzný...

Odesláno
Tak na vysněnou zemi nejsou Kč :D:D

A já mám prostě Hr rád...

Byl jsem téměř v každý zemi v Evropě a nic mě neuchvátilo, že bych si z tohon sednul na pr...

A v Chorvatsku to aspoň spojím s krásnou dovolenou ;);) A navíc tam mám nějaký příbuzný...

Jako že tam máš od minula nějaké levobočky a chceš je seznámit se svou nastávající :D:D:D

Odesláno

Předpokládám, že jste oba státní občané ČR a žádné jiné země. Český zastupitelský úřad vás tam jen tak o dovolené na 99% neoddá, musí to být odůvodněné vážnými skutečnostmi, že jste si to prostě usmysleli je málo.

Nakolik vám tam vyhoví úřady Chorvatska anebo tamnější církev si zjisti pomocí svých tamnějších příbuzných, ale pochybuju, že bez debaty jen za poplatek a s občankou v ruce oddávaj cizince jako v Las Vegas :D

A i kdyby byli ochotní, tak to bude sňatek, který je platný jen podle právního řádu Chorvatské republiky a pro ČR si to budeš muset nechat dodatečně uznat.

Takže zpět nohama na zem :D

Odesláno

Rodiče, svědky,... - všechny povezete do Chorvatska? To budete mít pěknou dovolenou a svatební cestu ;) Není lepší se vzít tady a druhý den vyrazit na svatební cestu, třeba do toho Chorvatska?

Odesláno

Já to viděl u švagrové. Ta se vdávala sice jenom cca 100km od bydliště a místa, kde bydlelo 99% svatebních hostů, ale i tak mi to připadlo jako pěkný nesmysl a opruz, když tolik lidí jelo 100km tam a 100km zpět jen kvůli obřadu. Jen kvůli tomu, že se chtěla vdávat zrovna na tom konkrétním zámku. Hostinu pak měla doma na zahradě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...