Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak první problém na světě, asi není tak zavažný,ale když kolem vám projede takové luxusní auto a zní jak hejno cikád, tak je to k smíchu...

Nicméně podíval sem se pod kapotu a nejvíc slyšet to je z levé strany motoru, je tam nějaký řemen, chtěl bych vědět jaký to je jestli klídnový nebo drážkový řemen, popřípadě kolik by mohla stát jeho výměna v autorizovaném servise...

ještě mne napadlo že by to mohlo být kladkama, nevim...předem děkuji za rady:)

Odesláno
tak první problém na světě, asi není tak zavažný,ale když kolem vám projede takové luxusní auto a zní jak hejno cikád, tak je to k smíchu...

Nicméně podíval sem se pod kapotu a nejvíc slyšet to je z levé strany motoru, je tam nějaký řemen, chtěl bych vědět jaký to je jestli klídnový nebo drážkový řemen, popřípadě kolik by mohla stát jeho výměna v autorizovaném servise...

Klínový řemen už v autě těžko najdeš - používá se buď zubový (rozvody) a nebo drážkový (pohon příslušenství). Resp. většinou jsou tam oba. Nastříkej na ten drážkovaný řemen mýdlovou vodu v rozprašovači a pokud to stihne je vada v něm. Je to typ 6PK1888, Cena kolem 500,-

Odesláno

Klínový řemen už v autě těžko najdeš - používá se buď zubový (rozvody) a nebo drážkový (pohon příslušenství). Resp. většinou jsou tam oba. Nastříkej na ten drážkovaný řemen mýdlovou vodu v rozprašovači a pokud to stihne je vada v něm. Je to typ 6PK1888, Cena kolem 500,-

myslím, že to vychází z toho drážkového určitě, rozvodový řemen neni vidět...

a jak rikal kolega , tak vychází to nejvíc z vrcchní řemeničky, nebpo jak se to nazyva....každopadne ja to opravovat nebudu zkusim ten pokus a uvidime jestli se neco změni...jinak pujde do servisu, na tohle sem krátkej

Odesláno

ono u tohoto motora bude viac veci na ktore budes kratky...

ale tak s tym si ratat musel ked si toto auto s takymto najazdom km kupoval...

tak trocha tvoje prispevky sledujem aj v inych vlaknach, tak snad uz len dobre skusenosti budes s auti mat,

i ked si subjektivne pocitovo podla teba kupil velmi dobre... :papa

Odesláno

bohužel sou svátky a všechny servisy sou zavřené, až bud epo svátkách napíšu co tomu bylo...jezdím stím furt zvuky to dělá stejné ale jen když auto není v tahu...takže jak říkate buď řemenice nebo samotný řemen ,ale podle servisky řemen měněný,budu se přiklaět k řemenici..rovnou tam necham vyměnit radsi vsechny oleje ..na cenně mi nezaleží,jinak bych si nekupoval tohle auto:)

Odesláno
ono u tohoto motora bude viac veci na ktore budes kratky...

ale tak s tym si ratat musel ked si toto auto s takymto najazdom km kupoval...

tak trocha tvoje prispevky sledujem aj v inych vlaknach, tak snad uz len dobre skusenosti budes s auti mat,

i ked si subjektivne pocitovo podla teba kupil velmi dobre... :papa

auto je po prvním majiteli, pán byl podnikatel a auto ho živilo, bylo mu jedno kolik do auta nasype peněz, na oplátku od Peugeotu chtěl aby auto bylo pojizdné do dvou pracovních dnů. mám komplet servisní historii a auto je v podstatě jak nové...

před tím sem shaněl 407, byl sem se na pár kouskůl podívat,některé měli udajně najeto 100tis...ale když sem přijel a viděl servisku , bylo mi jasne že těch 100tis...bylo posledních..607čku jsem koupil od pána který nám prodal pár aut do firmy na příklad Boxery atak a nedovolil by si nám prodat šunt, proto tomu autu věřím..to že skřípe je podle mě fakt banální záležitost ....Až odejdou střiky, turba,nebo filtr pevných častí,to už je jiná,ale filtr evných časti víc jak 200000kmnevydrzi, takže vyměněn a věřím tomu....

Podle me 278000km u tohotoauta nehraje žádnou roli...měl sem hodně aut meli najeto plácnu 130tis.km ale skutečnost byla 400-500tis...,fakt se nebojim že by motor nevydržel dalších půl milionů km:):papa

Odesláno

Poslední výměna oleje a filtrů v Peugeotu byla přes 5tis. Pokud budeš chtít i olej v převodovce, pokud se jim do toho bude chtít počítám dalších 5tis. Takže i s výměnou toho vrzajícího se snad do 15k vlezeš, ale to je jen můj tip.

Odesláno
Poslední výměna oleje a filtrů v Peugeotu byla přes 5tis. Pokud budeš chtít i olej v převodovce, pokud se jim do toho bude chtít počítám dalších 5tis. Takže i s výměnou toho vrzajícího se snad do 15k vlezeš, ale to je jen můj tip.

olej v motoru a převodove,+řemenice ...počítám motor 2000,-olej +filtr, převodovka 2000 olej , řemenice 4000,-

Odesláno

olej v motoru a převodove,+řemenice ...počítám motor 2000,-olej +filtr, převodovka 2000 olej , řemenice 4000,-

a to podle mě ještě přeháním, ale ať to zkusej za dráž si s nima popovídám:)

Odesláno
Niesom zlomyselnik... To ma velmi zle poznas...

Ja mu prajem nech ma s autom len dobre chvile... A prajem to i tebe... Houk.

ovecka, to ja som reagoval na prispevok nado mnou teda na Agrafika ;):papa

Odesláno

Ondra26: nemám po ruce fakturu, ale myslim že jen za olej do motoru chtějí 500/l.

Za olej do převodovky je to násobně více. Zkus hledat a najdeš.

Odesláno

No zatim vidim ze se zacne probirat za chvili kdo jaky olej meni a kolik plati.

Uz mne prechazi chut to cist porad dokola.

Za mne: To co ti vydava silene zvuky ze strany rozvodu je nacnuta volnobezka (remenice) alternatoru.

Jsou dve moznosti.Bud to prestane s tim ze se kousne a zacne skakat klinovy remen.

Pardon.Nekde jsem cetl ze uz neexistuje klinovy remen ale drazkovy takze si to preloz jak chces.:D:D:D Ale je to taky remen prislusenstvi.

A nebo druha moznost a to je ta ze auto prestane dobijet protoze se volnobezka utrhne.

Zkus sundat jednoduse remen PRISLUSENSTVI a nastartuj jestli zvuky prestanou.

Pokud ano tak zkontroluj alternator a jeho remenici.

Odesláno

Souhlasím, že je to pořád dokola a každé téma se z 80% zvrhne jinam. :(. Na druhou stranu se asi očekává, že něco relevantního k tématu tu napíše Straki007. To je můj dojem za tu dobu, co tu chodím, protože ,mezi náma, kdo z nás tady opravdu opravuje auta a ještě jim dostatečně rozumí :myslim . Já ne.

Ondra26: přeji ti, aby to byla nějaká hloupost, k tomu co píše Straki007 je tu docela pěkné vlákno - nebyly tam i fotky toho altíku?, nebo je to jinde? . Bylo by pěkné, aby za ceny ,které jsi psal výše, pracovali i v servisech Peugeotu.

[upravil dne 1/1/13 17:07 od Agrafik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...