go.play Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Y2K, Ducatista: moc pěkně kluci, Ducna taky jednou bude, to je prostě na srdce Buchláky jsou super, co jsem viděl videa, jednou bych se tam taky rád podíval Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Dančák: tak tak, souhlasím Problém je, že na okruh se člověk tolik nedostane, volných jízd pro veřejnost je málo, jen ve všední dny k večeru, případně s agenturama, ale je to hodně drahý... Proto tolik kluků lítá po silnicích, jako by tam byli sami... Citovat
Ducatista Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 go.play: jojo, sundat světla, zrcátka, blinkry, kapoty, nasadit lamináty a nějaký lepivý gumizny a VRUUUUUM :D Citovat
go.play Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 27.12.2012 20:24 od go.play] Citovat
go.play Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 nikdo nebyl ohrožen, jen já a kolega, v protisměru nic nejelo, jde vidět za zatáčku Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Hm tak tohle jsou stavy kdy se stydím za to že jsem motorkář, za tohle bys zasloužil pár facek. Citovat
davidekcz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Taky se mi to úplně nelíbí a když už, tak s tím \"nelez\" na net. :( Citovat
shwaara Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Dyt je to OK. Pokud tam bylo krásně vidět, jakože asi jo, tak bych neviděl problém ani s autem. Chce to primárně myslet a ne se jen slepě řídit značkama. Někde není problém přejet plnou a jinde si netroufnu přes přerušovanou. Jinak buchlovky jsou fajn, ale často tam jdou auta i motorky ven :-/ Rádi to tam protáhnou i řidiči aut a na motorce bych z toho měl trochu respekt, pač se tam docela často stává, že si řidič auta zkracuje zatáčku protisměrem nebo je na výjezdu moc širokej.. Jinak cesta pěkná a ví to i PČR, proto tam nasazuje R36 Citovat
freew Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 treti rok bez motorky..uz len spominam. [upravil dne 27/12/12 19:44 od freew] Citovat
Milan+ Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 nikdo nebyl ohrožen, jen já a kolega, v protisměru nic nejelo, jde vidět za zatáčku Když je to přehledné a motorky mě takhle fiknou ,tak s tím jako šofér auta taky nemám problém,horší je to ,když tam není vidět. Citovat
davidekcz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 No nevím, hájit předjíždění na plný do zatáčky a obhajovat to tím, že tam vidím, mi příjde značně slabomyslný :myslim... Citovat
shwaara Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Proč? Primární je přeci jezdit bezpečně a pokud jasně vidím, že tam nic nejede a vím, že nehrozí ani jiné nebezpečí, je to bezpečné. Čili jsem \"jen\" porušil společenskou normu, která v daném případě neměla materiální opodstatnění. Jasně, kdyby to tak dělal každý, kam bychom to dopracovali... Asi daleko ne, jen si myslím, že ačkoli je vyfocená situace možná morálně zavrženíhodná, není to nic, co by zbytky mého svědomí poslalo do kolen Edit: Jinak sorry, za OT, motorky se mi líbí, ale žádnou nemám, pač z nich mám obrovský respekt. [upravil dne 27/12/12 20:04 od shwaara] Citovat
davidekcz Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 No svědomí do kolen asi ne, ale určo to není nic čím bych se prezentoval...div, že to není něco nóbl, ale už jsme hodně tak, to asi necháme plavat... Citovat
Milan+ Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Pořadně si přečti co píšu,nemám s tím problém,to je něco jiného než něco obhajovat. Natož to nazývat slabomyslností. Citovat
dyno Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 jen sem ty obrazky davejte hlane vcetne spz uz na par jedincu si policily co se takhle vystavujou na netu to nemluve o yotubu jezdim 10let cbr1000 stavba Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Pokud jedeš do zatáčky v náklonu prakticky nemáš šanci zareagovat rychle na nenadálou potřebu změny. Řidič auta těžko může předpokládat že nějakej střelec začne předjíždět na plné čáře do zatáčky a tak si třeba do zatáčky začne najíždět. Dál to rozvádět nebudu, předpisy platí a dodržovat by je měli všichni. Citovat
shwaara Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Na YT byl rozdíl v tom, že si dotyčný jedinec zadní kamerou natočil i xicht :-D Jinak je to v kombinéze de facto nedokazatelné. No stress. [upravil dne 27/12/12 20:13 od shwaara] Citovat
go.play Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Kdybych si nebyl jistej, tak do toho takhle nejdu a jak už jsem psal, za zatáčku je vidět hodně daleko ... jo porušil jsem předpis, na motorkách se jezdí rychle a předpisy se porušují, kdo nikdy nejezdil, třeba to nepochopí ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.