Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik je nás na clubu motorkářů?

Recommended Posts

Odesláno

Dančák: tak tak, souhlasím :papa Problém je, že na okruh se člověk tolik nedostane, volných jízd pro veřejnost je málo, jen ve všední dny k večeru, případně s agenturama, ale je to hodně drahý... :roll Proto tolik kluků lítá po silnicích, jako by tam byli sami... :nevim

4a8bd58fb9ef9eadaf8e0100.jpg

Odesláno

Dyt je to OK. Pokud tam bylo krásně vidět, jakože asi jo, tak bych neviděl problém ani s autem. Chce to primárně myslet a ne se jen slepě řídit značkama. Někde není problém přejet plnou a jinde si netroufnu přes přerušovanou.

Jinak buchlovky jsou fajn, ale často tam jdou auta i motorky ven :-/ Rádi to tam protáhnou i řidiči aut a na motorce bych z toho měl trochu respekt, pač se tam docela často stává, že si řidič auta zkracuje zatáčku protisměrem nebo je na výjezdu moc širokej.. Jinak cesta pěkná a ví to i PČR, proto tam nasazuje R36 :)

Odesláno
nikdo nebyl ohrožen, jen já a kolega, v protisměru nic nejelo, jde vidět za zatáčku

Když je to přehledné a motorky mě takhle fiknou ,tak s tím jako šofér auta taky nemám problém,horší je to ,když tam není vidět.

Odesláno

Proč? Primární je přeci jezdit bezpečně a pokud jasně vidím, že tam nic nejede a vím, že nehrozí ani jiné nebezpečí, je to bezpečné. Čili jsem \"jen\" porušil společenskou normu, která v daném případě neměla materiální opodstatnění. Jasně, kdyby to tak dělal každý, kam bychom to dopracovali... :) Asi daleko ne, jen si myslím, že ačkoli je vyfocená situace možná morálně zavrženíhodná, není to nic, co by zbytky mého svědomí poslalo do kolen :)

Edit: Jinak sorry, za OT, motorky se mi líbí, ale žádnou nemám, pač z nich mám obrovský respekt.

[upravil dne 27/12/12 20:04 od shwaara]

Odesláno

jen sem ty obrazky davejte :D hlane vcetne spz :roll uz na par jedincu si policily co se takhle vystavujou na netu to nemluve o yotubu :papa jezdim 10let cbr1000 stavba

Odesláno

Pokud jedeš do zatáčky v náklonu prakticky nemáš šanci zareagovat rychle na nenadálou potřebu změny. Řidič auta těžko může předpokládat že nějakej střelec začne předjíždět na plné čáře do zatáčky a tak si třeba do zatáčky začne najíždět. Dál to rozvádět nebudu, předpisy platí a dodržovat by je měli všichni.

Odesláno

Na YT byl rozdíl v tom, že si dotyčný jedinec zadní kamerou natočil i xicht :-D Jinak je to v kombinéze de facto nedokazatelné. No stress.

[upravil dne 27/12/12 20:13 od shwaara]

Odesláno

Kdybych si nebyl jistej, tak do toho takhle nejdu a jak už jsem psal, za zatáčku je vidět hodně daleko ... jo porušil jsem předpis, na motorkách se jezdí rychle a předpisy se porušují, kdo nikdy nejezdil, třeba to nepochopí ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...