koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Milane chceš říct, že změna ET nemá vliv na geometrii. To snad ne A dokonce o 10? To jsou mi novinky. Citovat
Martyy Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Jak velkej vliv to může mít? Jezdím kratší trasy cca 30km a když o něco dál tak 100 +/- Citovat
Tomajda_406 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Martyy: když koupíš ty 15mm podložky tk to bude v pohodě..Jinak když tam budeš mít ET 16 tk akorát je budeš mít vylezlejší ven a vliv to zas tk velkej mít nebude. Citovat
Martyy Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Nechám tam dát ty OZ 26mm uvidím co to bude dělat, popř. třeba mi ještě někdo poradí. Pak kdyžtak udělám výměnu. Zatím teda díky Citovat
Milan+ Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Milane chceš říct, že změna ET nemá vliv na geometrii. To snad ne A dokonce o 10? To jsou mi novinky. Ještě v dobách kdy jsem to na auta dával,tak jsme to měřily u kámoše na optice a 10 mm s mirou nic neudělá. Chceš snad říct,že změníš sbíhavost ? Nic jiného nenastavuješ. Pokud je auto v cajku ,tak je to pevně dané. A jak by jsi řešil rozdílné Et při různých šířích rafku ,které jsou v techničáku? Třeba když jsem měl Bravu tak v serii kola 175/65 -14 a nasoukat tam můžeš až 215/45-16 a Et se ani v servisním cd které mam k dispozici také neřeší. A to je sakra rozdíl. Když chceš serii,tak jezdi serii,ale zbytečne mu nevnucuj,že je to špatně. Jináč s typovým listem mu i ty jiné kola s jiným et zapíšou do Tp. [upravil dne 27/12/12 21:40 od Milan+] [upravil dne 27/12/12 21:42 od Milan+] Citovat
Milan+ Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Jináč na rozdílnost et se můžeš kouknout třebas v konfigurátoru ronal pro dané auta. Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Milane chceš říct, že změna ET nemá vliv na geometrii. To snad ne A dokonce o 10? To jsou mi novinky. Ještě v dobách kdy jsem to na auta dával,tak jsme to měřily u kámoše na optice a 10 mm s mirou nic neudělá. Chceš snad říct,že změníš sbíhavost ? Nic jiného nenastavuješ. Pokud je auto v cajku ,tak je to pevně dané. A jak by jsi řešil rozdílné Et při různých šířích rafku ,které jsou v techničáku? Třeba když jsem měl Bravu tak v serii kola 175/65 -14 a nasoukat tam můžeš až 215/45-16 a Et se ani v servisním cd které mam k dispozici také neřeší. A to je sakra rozdíl. Když chceš serii,tak jezdi serii,ale zbytečne mu nevnucuj,že je to špatně. Jináč s typovým listem mu i ty jiné kola s jiným et zapíšou do Tp. [upravil dne 27/12/12 21:40 od Milan+] [upravil dne 27/12/12 21:42 od Milan+] Doporučuju nastudovat aspoň zakladní pojmy případně se zeptat v nejbližším servisu Citovat
Milan+ Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Nepotřebuji se ptát,vím co jsme naměřily. Vyzkoušej si to v realu. Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Já to vyzkoušel, nic jiného mi nezbylo, např když jsem po snížení ET o 5 u svojí 406 zničil pneu za 10 tis km... mimochodem zrovna tebou zmiňovaná Brava je dobrý příklad - patří k těm autům kde tu nápravu jným ET zničíš velni rychle. Ono rady jsou fajn, když z cizího krev neteče... Citovat
Milan+ Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Na to jsi přišel kde,že na Bravě ji zničiš rychlejc než jinde, pěkná pi.... má stejnou konstrukci jak Tipo,coupe,lančka atd,že jsi sjel gumy za 10000km kvuli et taky blbost, podložky nic nezmění ale snížení podvozku tomění podstatně,když dáš štelováky. Zbytečný se s Tebou dohadovat,když už nevíš kam,tak mi písneš,že se to radí,když z mého to není. Na podložkách mám za svého mládí něco odjeto. Jináč na Tý Bravě byly podložky přes 50000 km a kola 195/50-15 a ramena jsem dělal na cca 100000km,ukaž mi na které bravě vydrží víc i bez podložek protože tam se utrhnou silentbloky stářím ne ničím jiným. cep v rameni je přežije. Auto jsem měl od novoty ze salonu.Jináč nechám Tě už při tvém [upravil dne 28/12/12 00:32 od Milan+] Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Ale no tak, sprosta slova snad netreba. Radeji porad autorovi jake hodnoty na Geo po zmene Et nastavi... Citovat
Milan+ Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Není tam nic sprostého je to jen pi...tomost a geošku netřeba dělat,když nemá podvozek snížený,sbíhavost nemění .Čus a Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Jasne vystrcis kola ven a nechas tak... Super Citovat
omegaalfa Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Tak pro všechny \"chytráky\", kola o rozměru 7Jx16 et 15 mají ofiko certifikát, TUV schválení a nechají se zapsat do velkého TP, tj. nechají se bez technických, legalních a jakýchkoliv jiných problémů na 307 použít, můžete se podívat na alcar.cz a něco si o tom přečíst. A jestě pro \"chytráky uvádím, že mám v TP od výrobce BMW povoleno používat kola se šířkou 8j s ET v rozmezí 35-51 .... a dále je možné v návaznosti na ET použít podložku v rozmezí 5-25mm (www.h-r.com). Pro úplné chytráky doplnuji, že kolo s et 30 a podložkou 15, je to samé jako kolo s et 15 a je krapet rozdíl mezi podložkami HR, OZ a těmi doma vytočenými na soustruhu...... Citovat
Milan+ Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Celou dobu jsem mu to tady psal,že je to naprosto v pohodě,pokud dá podložky,je to bez problémů. Pokud dá nižší podvozek musí dělat i geošku. Citovat
Tomajda_406 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Přesně tak nechápu co tady furt řešíte Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Řekl bych, že v době, kdy si můžu koupit alukola jaké chci a s ET jaké mi vyhovuje jsou podložky na hovno. Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Pánové blábolit se na internetu dá o všem, ale občas je dobré o tom vědět alespoň základy. Abych dlouho nežvanil jí tak jsem Vám vyhledal pár materiálů ke studiu. Snažil jsem se aby byly co nejvíce, k tématu, ale najdete tisíce dalších. Obecné povídání najdete na oblíbené Wikipedii: http://en.wikipedia.org/wiki/Scrub_radius Zde je poměrně pěkně popsáno jaký má vliv změna ET na chování auta zejména při brždění http://www.timloto.org/download/pdf_lesbrieven/steering/chapter1wheelalignment.pdf Docela jednoduše je to k pochopení také tady: http://forums.rennlist.com/rennforums/racing-and-drivers-education-forum/626833-impact-of-wheel-spacers-on-front-geometry-and-handling.html Případně trochu komplikovaněji, ale zase z akademické půdy: http://www.msrsas.org/docs/sastech_journals/archives/Sept2010/2.pdf Pokud budete hledat dále \"scrub radius\" nebo \"scrub radius effects\" najdete dost informací o tom jak lze tento negativní jev eliminovat změnou geometrie. Jednom dodám, že vliv se zásadně mění s konstrukcí nápravy, takže nelze generalizovat - to co na jednom typu nápravy umožňuje s minimálními problémy měnit rozsah ET je na jiný typ nápravy nepoužitelné - ale i tohl se v odkazech dočtete. Chápu, že je někomu jedno jeslti auto bzdí lépe nebo hůř, jestli s mu sjíždí pneu víc nebo ne. Jen mě zlobí když se plácají blbosti protože to \"internet snese\". Pokud bude mít někdo dotaz prosím do SZ, v tomhle vláknu už reagovat nebudu abych nekazil \"majiteli\" jeho vlákno. Citovat
Martyy Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 Takže chceš říct, že když někdo má alu s ET27 a koupí si nový s ET16, tak musí nechat udělat geometrii na celým autě? [upravil dne 30/12/12 12:54 od Martyy] Citovat
Milan+ Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Ale dalo mu to než to sem dal:D Hod si tam podložky a zajed na geometri,uvidíš co naměříte. V pohodě se vejdeš do dat výrobce. Pokud máš někoho známeho a budeš to mít grátis měřte před i po a uvidíš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.