Bůček Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Zdrar všichni. Mám u mojí P 405 1,9TD následující problém: Ztrácí se mi voda( na 100 km dolejvam tak litr),,mohlo by to být díírkou v chladiči ,je ale uplně malinká a až úplně nahoře; Když odšroubuju víčko na měrku a nalejvání oleje,tak odsud fouká trochu bílého kouře nebo páry.Je to u TD normální,nebo tam někudy prosakuje voda? Jinak voda v oleji neni-je uplně černej; a voda v chladiči je taky bez mastnot.Z vejfuku jde jenom černej kouř-nic odsad nechlístá ani nepáří.Tlaky motoru jsem měřil,má 27;26;27;27 to by mělo bejt dobrý.Tak jaký na to máte názor? Díky Búček. Citovat
Fx Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 No ber to tak, ze pokud tam je dirka nebo nejaka jina netesnost, tak se hodne projevi az pri behu motoru - je tam dost velkej tlak, kterej muze tu kapalinu rozprasovat a je tam i dost teplo na to, aby se to odparilo dost rychle a tys to nevidel. Citovat
Ladis Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Pára z nalévacího hrdla oleje bude od ventilů. Motor tzv \"dýchá\" přez gufírka ventilů a to, co se protlačí přez kruhy. Některej vícm některej míň. Únik vody - opravit chladič a skouknout hadice. Kdyby to tlakoval olej do vody, už by jsi to nejspíš zaznamenal. Citovat
Radek Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 mne to pres merku oleje taky funi a z hadice, ktera odvetrava klikovku se dymi olejove vypary (mam tu hadici odpojenou ze vzduchoveho filtru). Oddie na to rikal, ze je to v norme, ale ctyrem dalsim automechanikum a mne se to nelibi. Hlavne nechapu, proc by to melo tak funet, kdyz valce maji tlaky 32 az 33. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Původně zaslal: Radek mne to pres merku oleje taky funi a z hadice, ktera odvetrava klikovku se dymi olejove vypary (mam tu hadici odpojenou ze vzduchoveho filtru). Oddie na to rikal, ze je to v norme, ale ctyrem dalsim automechanikum a mne se to nelibi. Hlavne nechapu, proc by to melo tak funet, kdyz valce maji tlaky 32 az 33. Asi ji taky odpojim, o vikendu jsem cistil preventivne vzduch. filtr a byl od te hadice zaflakanej jak svin, tak jsem ho obratil. Soupnu ji nekam smerem pod auto, nebo tomu udelam jeste kyblicek, at to ma kam kapat Citovat
Radek Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 ja jsem tam dal plechovku od coca-coly. jednak proto, at neznecistuju prirodu a motor (on pak neni videt nejaky vaznejsi unik oleje) a taky abych mel predstavu, kolik oleje tou hadici vyjde Citovat
Marsip Odesláno 11. listopad 2006 Odesláno 11. listopad 2006 Mám 406 1,9TD a podobný problém. Na víčku a pod ním u měrky se mi sráží voda a s olejem tvoří bílou emulzi. S tímto problémem jsem začátkem roku dal auto do servisu, kde mi prý zavařili a srovnali hlavu, vyměnili těsnění a problém je neustále. Z jiného servisu mi řekli, že to může být prasklý blok motoru. Dolévám zhruba 0,5l vody na 2tis km. Nemáte někdo zkušenosti? Citovat
slopperjoe Odesláno 12. listopad 2006 Odesláno 12. listopad 2006 para z nalievacieho hrdla oleja obycajne je sposobena upchatou hadicou, bud tou, ktorou sa odvetrava priestor kluky alebo hadiva, ktora je napojena pod nalievacim hrdlom oleja. Ja ked som ju cistil, bol tam dobry mastny sliz, ktory zvlast v zime ked primrzne ju upcha. Citovat
Dafe Odesláno 12. listopad 2006 Odesláno 12. listopad 2006 kamošovi to taky takhle foukalo + mu to ještě tlakovalo do vody. Po otevření nádržky na vodu do ní šli bubliny. A měl prasklou hlavu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.