Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jestli jsi zvyklý na 406 a 307, budeš trochu skřípat zubama. Pokud přecházíš např. z Felicie, nepřijde ti to. Dá se na to zvyknout, ale jako velký běžný osobák to prostě nesedí.

Odesláno

Chcem vymenit C3 za niečo priestrannejšie. Buď priplatím za 807 alebo 806 a dám viacej do servisu.

Raz som v nej sedel a nemožem si pomoct, 806 má pohodlné sedenie. Oproti sharanu, napríklad. Ale je trochu zastaralá designom.

[upravil dne 15.1.2013 05:53 od chup]

Odesláno

Ano. Srovnání se Sharanem (stejně starým) už jsem psal, Sharan podstatně líp sedí, dá se s ním jezdit ostřeji, ale je také znatelně tvrdší. 806 je širší, a nemá středový tunel, takže se dá předkem prolézat bez omezení ze strany na stranu nebo mezi sedačkami do druhé řady. Šoupačky - obrovská výhoda 806. Podvozek, převodovky - obrovská nevýhoda 806 :) Sharan - motor TDI 81kW nepřekonatelný, u 806 bych už dnes bral jen HDI RHZ (8V), co se dával jen v r.2000, možná na ježdění vyloženě jen kolem komína i 1,9TD. Zastaralá designem - ano, značně. Uvažoval jsem už i o 807, ale 806 je podstatně jednodušší a lépe řešitelná, to zatím rozhoduje.

Odesláno

Oddie: subjektivně se mi líbí víc krabicoidní 806, než 807. A když vlezu za volant, tak klasická palubka v 806 mne bere víc, nž ten Star Trek v 807. Akorát nevím, jestli je to tím, že 806 mám, nebo tím, že mi letos bude sakra 50.... :(

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nářez! 807 v téhle úpravě už jsem viděl, ale 806 teda ne. A je to RHZ, podle popisu (jen Euro II), sakra, to by stálo za úvahu, jen ho trochu srazit na ceně...

Odesláno
A to jsou oba motory s predkomurkou nebo uz primy. Ja nevim ja spis 2.1 td budou se obcas tahat stim auta ale mam strach z cerpadla lucas

:(

[upravil dne 18/12/12 19:28 od Bart8]

Tak to porieš ako ja zožen si čerpadlo Bosch/je ovládané lankom/+trysky z trubkami a máš klídek/za dva roky čo ho mám ho zatial musím iba pochválit/ale potichu je to fiat ulysse/spotreba mi teraz v zime vychádza 7,5 až 8,5 a vlete sa vmestím do tých 7,5 uplne v pohode.inak vhodným darcom je p605 ale ta moja bola 1994

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...