Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

To bude sakra dlouhej víííkend :myslim

Vendy bude mít v pondělí hezké překvapení :aut

Jinak musím poděkovat Romanovi, že se mu to povedlo takto rychle vyřídit. Na safiho se také dostane a nemusíme to nijak kombinovat ;)

[upravil dne 10/1/13 22:05 od ChouLu]

Odesláno

Kdybych nemusel dnes do Brna, tak už jsem to poslal, ale nedalo se.

Jsem rád, že to vezmu Safimu, a máme po starostech.

Já musím poděkovat Lukášovi, že napsal aplikace pro ulehčení a za uhánění plateb:papa.

A děkuji všem, za fotky a trpělivost.

[upravil dne 10/1/13 21:18 od Roman Bazi]

Odesláno

Nás už den nevytrhne :) Hlavně že to bude mít safi a nemusíme to nějak řešit později :)

Jsem rád, že se to povedlo a docela rychle a snad úspěšně zakončilo :) Na nějakém srazu musíme Romane poreferovat co do příštího roku zlepšit, i když to jsou spíš jen drobnosti :aut

Odesláno

Teď maj´ kluci radost jak malý Jardové, ale až se na to podíváme my naším okem kritickým, možná tu náladu rychle změněj´.

Odesláno

No přemejšlel sem co budu dělat tedle víkend když budu čekat na ten kalendář tak sem to vymyslel ... pujdu k volbám :DDD ..

a v neděli budu chrápat celej dén, a v pondělí už bude snad doma .. :D .. teda ne doma ale na mojem starym bydlišti :D .. u mojí matinky milovaný co mi přebírá poštu .. a učty .. :D

Každopádně předem Díky Romanovi za organizaci a Lukášovi za Aplikace :) byl to ,,Kurde\'\' dobrej nápad .. jak by řekl Ruda .. :D

[Edited on 11/1/13 00:16 by Háček]

Odesláno

kalendář jako takovej už překvapení nejni,to už vim,ale to překvapení mi furt a stále vrtá hlavou,už sem takle nataženej,nechci bejt jak kšandy:D

když už jsi to nakousnul,tak ven s tim,teda ty mi dáváš,asi si pudu lehnout,to asi neusnu:D

[upravil dne 11.1.2013 14:52 od vendelinek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...