Cajin Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Ahoj, mám problém... Pří větších otáčkách mi začne klepat v motoru a z výfuku jde modrý dým. Je to 1,9 D. Olej pravidelně dolívám, protože se ztrácí... Nevíte někdo co to může být? Ať vím co opravit. Díky moc Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 zjistí jen mechanik (servis)--přes PC to budou jen pitomé dohady:roker Citovat
Ferry Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 kdy jsi na tom delal naposled serizeni ventilu ? Citovat
Cajin Odesláno 15. prosinec 2012 Autor Odesláno 15. prosinec 2012 Mám to auto asi jen 3 týdny a rok stálo... Citovat
Ferry Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 no, tak to by to asi holt chtelo zajet do servisu, mozna udelat rozvody a tak nejak to dat do kupy, nez se s tim zacne poradne jezdit Citovat
Cajin Odesláno 15. prosinec 2012 Autor Odesláno 15. prosinec 2012 no v servisu jsem to měl, ale to se projevilo až po cca 1500 Km Citovat
mig315 Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 vezmu rozum do hrsti. Rok to auto stalo. Proc? Odpoved uz znas. Podle me je vhajzlu motor, cerpadlo, hlava a proto to majitel odstavil a neresil, pak se nachomit k tomu kolousek a majitel udelal to cim jsme my cesi vyhlaseni. Citovat
ferrari Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Ahoj, mám problém... Pří větších otáčkách mi začne klepat v motoru a z výfuku jde modrý dým. Je to 1,9 D. Olej pravidelně dolívám, protože se ztrácí... Nevíte někdo co to může být? Ať vím co opravit. Díky moc No, asi ti to spaľuje ten olej a ke´dže klepe, tak možno nemaže...asi je naozj v hajzlu motor...ale naozaj treba nájsť niekoho skúseného, kto sa na to kukne...ale asi ťa neminie min. hlava dole... PS - je ten dym naozaj modrastý, a či biely? [upravil dne 15.12.2012 15:13 od ferrari] Citovat
Kupca Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Ten bílej dým smrdí po naftě nebo po oleji?? Buď jsou chycený kroužky a tahá si olej, nebo kape vstřik a nespálená nafta dělá zadýmění (používá se u tanků :-). Jinak tak či onak závadu je potřeba ji řešit. Citovat
Lubo181 Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 ja uz som raz zazil taky problem ja som ho nemal mal ho kamarat tiez na 1,9D ale na citroene a jemu odisla ta somarina na cerpadle co riadi predvstrek ci jaku mariu Citovat
ferrari Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 No, veď preto sa pýtame, či je dym biely ( a smrdí po nespálenej nafte), alebo je modrastý (a s mrdí po oleji)...ak je modrastý, budú KO krúžky, alebo možno len tesnenie pod hlavou, ak je biely, bude problém alebo v čerpadle, alebo vo vstrekoch... Citovat
Cajin Odesláno 15. prosinec 2012 Autor Odesláno 15. prosinec 2012 Auto stálo, protože brácha na to neměl peníze aby to dal do kupy a už to nemělo technickou, tak jsem si ho vzal a dal do kupy. Ale teď se ukázali další problémy, tak to chci řešit a opravit to. Mě se zdá, že je modrý a smrdí, ale jestli po oleji nebo naftě tak to nevím... Jinak kdyby to dělalo furt tak bych to bral, ale to udělá jen někdy a zvlášť, když se teď oteplilo. Před tím mi to udělalo asi 2x, ale to bylo při hodně velkých otáčkách... No asi udělám rozvody a všechny těsnění i když podle bráchy to dělal jak to kupoval a to není zas tak dávno, nebo spíše tolik na tom nenajel... Už jsem do karoserie vrazil dost peněz, tak to musím už dát nějak do kupy... Je to Peugeot, tak snad to musí jezdit, ne? Citovat
Tantor-BN Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 ja mam tiež modrý a smrdí a vo výfuku mam olej... takže pozri výfuk hlavne prvý diel od výfuku že čo je vnom ak olej tak vieš načom si:) Citovat
ferrari Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Smrad po nespálenej nafte (biely dym), to je ako smrad z výfuku Avie...a pokiaľ to nerobí stále, tak to bude asi skôr olej, čo je ale tiež čudné, pretože ak papá olej, tak by malo stále /viac ale pri väčších otáčkach). Daj to pozrieť nejakému skúsenému mechanikovi, možnože je motor pred smrťou a tak sa neoplatí doň investovať... Citovat
Cajin Odesláno 22. prosinec 2012 Autor Odesláno 22. prosinec 2012 Tak nakonec je to naftou, olej se sice ztrácí, ale přes těsnění... Takže to se jen vymění. No a podle mechanika to je buď trysky a nebo čerpadlo. Tak v lednu vyměníme rozvody a uvidíme v čem je problém... Jinak jezdí dobře za cca 5l nafty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.