Mopař Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Ahoj všichni, vzhledem k tomu, že jednak nastala sezóna dlouhých nocí kdy se většina mazlíků odebírá do garáží a liťáky střídají plecháče, jednak jsem se vrátil na studia a v neposlední řadě se o jistou dávku pozornosti začala hlásit Agátka, jsem se rozhodl vrátit k příležitostné výdělečné činnosti, kterou jest leštění hliníku nebo čehokoliv jinýho, co se vyleštit dá (krom bambusů ) Tady je pár fotek mý práce na Polákovi: Před A po Vim že by to asi mělo jít do inzerce, ale neni tam sekce \"služby\" Pokud to někoho z Vás zaujalo, nebojte se reagovat [upravil dne 18/3/13 23:13 od Mopař] Citovat
koblih69 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Kolik by sis účtoval například za tohle víko? Citovat
Plisnakcz Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Ahoj jestli maš o neco takovyho zajem dela to muj Bratr kdyžtak mrkni na odkaz.... http://www.chromovaniveprek.com/cz/ Citovat
Mopař Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 Koblihu, to záleží na tom, co děláš.. Pokud vlastníš farmaceutickou společnost tak aspoň 5k ale jinak tak pětikilo... Citovat
koblih69 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Koblihu, to záleží na tom, co děláš.. Pokud vlastníš farmaceutickou společnost tak aspoň 5k ale jinak tak pětikilo... Aby bylo jasno mě ani tak nešlo o to že bych něco potřeboval. Já si tohle zvládnu sám. Jen mě to zajímalo. Popravdě pokud si účtuješ 500,- za to co je na obrázku tak klobouk dolů - dobrá cena. Já bych to za to nedělal. Citovat
Mopař Odesláno 18. prosinec 2012 Autor Odesláno 18. prosinec 2012 Tak tenhle ventildekl byl zrovna dost hladkej, takže se nemuselo brousit... Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 jen tak pro zajimavost nahodim vysledek meho snazeni: Citovat
Háček Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 pěkná práce f3rd@ .. taky mam v planu leštění no, nejspíš taky víko ventilů jako dělal mopař ale pustim se do toho až bude teplejc asi jako na všechnu praci na autě .. nemám rád zimu ! Citovat
Mopař Odesláno 12. březen 2013 Autor Odesláno 12. březen 2013 Opět přidám jeden příspěvek a oživim vlákno - tohle sem si přes zimu udělal do šuplíku Pokud by někoho zajímala cena, tak by to bylo kolem litru, vzhledem k tragickýmu původnímu stavu a tady makro [upravil dne 12/3/13 12:40 od Mopař] Citovat
joshiki Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 ná se ten vyleštěný hliník nalakovat bezbarvým lakem? Konkrétně kola Citovat
koblih69 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Ano dá, pak se o to člověk nemusí starat, nicméně lesk se trochu sníží... Citovat
Mopař Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 joshiki: Jak psal koblih, nalakovat se to dá, ale lesk pak de znatelně dolů, působí to pak jakoby trochu zakaleně... Nehledě na to, že vyleštěnej povrch se lakuje pěkně na....... Ale jako de to a občas se to dělá, když se o to nechceš pravidelně starat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.