Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Oživím to tu.První prasklá stahovačka, takže o zábavu postaráno. Už jsem měl strach, že mě to mine :roker. Zatím okno venku. Všechno roznýtovat, vytáhnout stahovačku a vymyslet, jak podepřít sklo, ať se s tím dá jezdit, než seženu jezdce. 

Čau. Ja som to robil poprvykrat na otcovej 407 len naslepo a išlo to v pohode. Odnitoval som držiak, podoprel si sklo, odskrutkoval držiaky skla a následne vymenil za dalsiu sťahovacku. Zohnali sme ju z búračky za 25€ aj s motorcekom (rezerva) výmena šla hladko, len nový musíš prichytiť skrutkami (nahradia nity)
Lepšie ako sa pipluskat [emoji16] s výmenou lanka a pod.

Odoslané z XT1650 pomocou Tapatalku

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak nakonec zakoupeny a namontovány plastové jezdce ROMIX C50094 a C50095. U Badisaka za 132kč/ks tak snad poslouží stejně dlouho.

Jakou vazelínou mám namazat ty vodítka?.

Odesláno

Nepořešili to pokud vím, pořád plastové jezdce (na druhou stanu mi vydržely 11r a to jsem s tím oknem jezdil i v mrazech), ale je to práce na 3hod a cca 250kč, pokud víš co koupit. Hlavně, když to rupne, už s tím nezkoušet jezdit, nebo se ti poškodí lanka a pak je to dražší.

Odesláno

Já řešil pravou přední stahovačku a dával jsem kovové jezdce a nová lanka, objednával jsem tonz ebay a funguje to parádně. Už jsou tam 5let. Co si pamatuju tak nejhorší bylo to celé sesadit, respektive napnout, jinak celkem dobrá práce na sobotní odpoledne. Měl jsem prasklý jen jeden jezdec a než mi objednané dorazili, tak jsem jezdil s podepřeným oknem, 2x Holandsko a ještě tu po Čechách.

Nevím ale proč u řidiče pořád stahovačka v pohodě a u spolukezdce odešla tak brzy.

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk

Odesláno

Možná to píšu do špatného topicu,ale mě blbne stahování předních oken ve druhé poloze tlačítka by měly sjet i vyjet samy,ale nevyjedou.Je to problém ovládání nebo motorků?Údajně byly motorky měněny vloni.Nemůže to být třeba jen špatně zapojené?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže porucha okna stihla aj mňa. Spolujazdcové okno začalo vydávať čudne zvuky a nešlo zatvoriť. Dnes som to rozobral bežce sú kovové. Bowden na konci pružinka a plastová objímka zlomená a domotané lanko. Objednal som novú sadu z UK tak čakám. 

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Ja si myslím, že šoférova sťahovačka sa nikdy nepokazí preto, lebo šofér si pozná svoje dvere a zatvára ich zľahka. No a tí spolujazdci vpravo od šoféra s tým báchajú jak na žiguláku, trésk-plésk. Až mi srdce trhá. Pritom stačí dvere zo vzdialenosti asi 20 cm len pustiť a zavrú sa sami, ale vysvetľuj to žene, svokre ... :P No a to sklo je asi veľké a ťažké na také krpaté plastové kocky, preto sa polámu. Ja som nedávno kúpil cez ebay z UK kovové (1 pár) na pravé okno za cca 13€, ale ešte ich nemám namontované, tak neviem, či budú pasovať.

Upraveno uživatelem miko-art
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...