Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Očišťujete Vaše OSOBNÍ auto od sněhu celé ?

Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?  

1. 1. Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?

• Pouze čelní sklo, maximálně ještě boční sklo u řidiče
      13
    • Pokud možno celé auto
      97

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny.

V Praze mame treti \"snehovy\" den a me dnes pri ceste do prace (uz podruhe) napadlo, ze se zde zeptam na vase nazory tykajici se OCISTOVANI AUTA OD SNEHU.

Vede me k tomu nas*anost z jezdeni za auty jejichz majitele se neobtezuji pred jizdou sundat nanos (v tomto pripade) prasanu treba ze strechy a me to pak v necekany okamzik vletne primo na celni sklo. Stejne tak jako potkavani aut v protismeru jako treba vcera jejichz majitel si ocistil pouze celni sklo (nebo jeste lepe povestny tankovy pruzor) a treba predni svetla nechal byt, takze auto neni skoro videt :grr

Co vy na to ?

[upravil dne 12/12/12 14:21 od StibTo]

Odesláno

No jelikoz jsem vzal v potaz to ze NE VZDY to jde .:) Vem si kdyz mas cele auto omrzle, venku je treba -15 ... To myslim, ze asi vsichni ocisti \"co dovedou\" a holt neco malo zustane .... :)

Ale tak klidne to tam tedy pridam .....

Odesláno

tak jasne ze pokazde je situacia ina ale ja ocistim auto od snehu cele co to len ide. najviac sa mi paci (a co som par krat videl) ked si niekto neocisti strechu a potom ked ma vyhriate auto a zabrzdi napr na krizovatke ako sa mu to pekne zvezie na predne sklo a nevie co ma rychlo robit :)

Odesláno

nejde mi tam dat ta 3. moznost tak berte pls na vedomi ze ta druha (pokud mozno cele auto) = vzdy cele auto :)

Odesláno

No a kdyz si nekdo necha ten prasan co ted v Cechach napadl (nevim jak na SK) na kapote a jede rychleji taky to musi bejt parada .... Nepochopim, jestli ty lidi u toho nepremyslej, nebo jsou uz proste tak LINY ??! :roll

Odesláno
nebo jsou uz proste tak LINY ??! :roll

Líný. Patřím mezi ně. 6x denně celý auto prostě šmrdlat nebudu (a to nepočítám služebáka).

Odesláno

Vsechna okna.. vsechna svetla - predni/zadni .. a kdyz je sucha silnice tak prasan stahnu jizdou hned na prvni rovine.. dnes jsem ometal komplet.. neni ani moc prijemny pri obleve kdyz by mel neometenej snih pri brzdeni sjet ze strechy na celni sklo ;)

Odesláno
nebo jsou uz proste tak LINY ??! :roll

Líný. Patřím mezi ně. 6x denně celý auto prostě šmrdlat nebudu (a to nepočítám služebáka).

A hlasoval jsi ? :D:aut

Odesláno

Nehlasoval, není tam pro mě správná možnost. Nejsem prase, čili skla čistím všechna (celkem 10 ks), nicméně zase takový ambice, abych leštil střechu, nemám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...