PouLa Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Chtěl bych se zeptat někoho s 206, kdo má vzadu lva mimo lištu, přímo na autě jak je přibližně velkej? Citovat
razor Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Asi trošku off topic ale dokázal by jsi i logo transformers? http://www.zangeki.com/pic/figure/transformers/movie3/movie_autobot_logo.jpg (i ty zkosený hrany atd) To se snažím sehant už hodně dlouho.. Předpokládám, že nebude tolik zájemců a proto bude asi dost drahý co? Ale kdyby bylo fakt dobrý tak bych ho koupil... Díky za odpověď. Citovat
lukaro Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Ahoj, zvládl bych ti ho nakreslit, bez problému. Ale vypálit nepůjde, resp. půjde, ale dostaneš hromádku dílů, které budeš muset spojit, nejlépe asi nalepit na nějaký podklad. Protože laser není schopen udělat nějaké žebrování a podobně, rozřeže plech skrz. A když se na to logo podíváš, vzniklo by ti několik dílků. Co se hran týče, neměl by být problém. Počítej ale, jak by jsi byl sám, cena by byla kolem 120kč za vypálení, nepočítám poštu Citovat
Šalda Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Tak se dívám že až půjdeš na poštu, tak budeš muset jet náklaďákem:D:D Docela bych i navrhoval nějakou odměnu, když dáme každej 20.- navíc, tak nás to nezabije a Lukáš bude mít aspoň něco na pivo za odměnu, co říkáte?? Citovat
razor Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 No, tak to je naprosto vyhovující... Já bych si to pak poskládal, to mi vůbec nevadí. Cena je krásná. No pokud by jsi dokázal i ty zkosený hrany atd, tak je to geniální Citovat
jandy2 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Šalda: o něčem takovým se dohadovat nebudu, to pokládám v tomhle případě za samozřejmost. Citovat
Šalda Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Já jsem to chtěl udělat už i tak při platbě, ale napadlo mě to napsat sem, ať je to veřejný, někoho by to třeba nemuselo napadnout :aut Citovat
Guest Džůny Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Souhlas se Šaldou, taky bych přihodil dvacku navíc. Citovat
MilanF1 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Šalda má pravdu, někoho by to nenapadlo Já jsem zvyklý z aukra a při dalších platbách posílat přesně na korunu přesně, jak zní domluva. Až budou platby aktuální, přihodím nějaký ten penízek za ochotu, čas a ty dvě flašky Citovat
lukaro Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Kluci, díky moc Flašky jsou z domácí skříňky zásob, takže mě nic nestály... no, jednou jsem je kupoval, to je fakt. Každopádně pro prachy to nedělám. Řekl jsem si jen, že se toho ujmu, když se o tom jen diskutuje, že to realizuji, to je vše. Ale samozřejmě se odměně nebráním :D Jo a na poštu náklaďákem snad ne, pokud si neobjednáš ten rozměr 2x2 metry, Šaldo Citovat
Šalda Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Máš s tím přeci jen práci, telefonáty, projetej benzín, strávenej čas čekáním na poště až si cigáni vyberou přídavky a podobně, takže tohle je to nejmenší Nad tím znakem přemýšlím pořád, ale to bych už musel mít garáž, tam by se to na zdi vyjímalo, když bych to ještě podsvítil:D Citovat
Veverka Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Chlapi, máte už rozměr na 307 po faceliftu? Ačkoliv, možná spíš než na masku bych vzal asi na víčko od nádrže - nebude vadit plastový podklad? Nebo máte jinej tip na umístění, když nechci sundávat ty originály ani z masky ani z kufru? Citovat
lukaro Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Plastový podklad nevadí... Silikonem nebo Mamutem přilepíš Šlado, klidně potvrď objednávku a já ti ho udělám, zjistím ti cenu :D Citovat
LORD_mapiv Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 snejakou tou kačko navíc problém nemám, taky klidně přihodím.. :-) Citovat
Andreww Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Jasná věc I domácí láhev má přece svou hodnotu Citovat
lukaro Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Koukal jsem, máš pravdu, 73ks úžasné... A to je začátek, teprve nás čekají další zájemci... Tak co, dáme 100ks? :aut Citovat
safi1 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Prosim ta ako to je ked to budes posielat na SK ci sa mi to vobec oplati Diiky Citovat
lukaro Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Můžu to poslat po kamarádech od přítelkyně, kteří studují v Brně A nebo klasickou poštou, bude to vyžadovat více známek, ale ještě ti to zjistím, neboj drahé to určitě nebude... EDIT: zjištěno, cena by byla do 100kč, kalkulátor České pošty mi napočítal 65kč, podle mě v pohodě částka [upravil dne 6/1/13 11:49 od Lukáš_307] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.