Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zvládl bych ti ho nakreslit, bez problému. Ale vypálit nepůjde, resp. půjde, ale dostaneš hromádku dílů, které budeš muset spojit, nejlépe asi nalepit na nějaký podklad. Protože laser není schopen udělat nějaké žebrování a podobně, rozřeže plech skrz. A když se na to logo podíváš, vzniklo by ti několik dílků. Co se hran týče, neměl by být problém. Počítej ale, jak by jsi byl sám, cena by byla kolem 120kč za vypálení, nepočítám poštu ;)

Odesláno

Tak se dívám že až půjdeš na poštu, tak budeš muset jet náklaďákem:D:D

Docela bych i navrhoval nějakou odměnu, když dáme každej 20.- navíc, tak nás to nezabije a Lukáš bude mít aspoň něco na pivo za odměnu, co říkáte??;)

Odesláno

No, tak to je naprosto vyhovující... Já bych si to pak poskládal, to mi vůbec nevadí. Cena je krásná. No pokud by jsi dokázal i ty zkosený hrany atd, tak je to geniální :mrk

Odesláno

Šalda má pravdu, někoho by to nenapadlo :mad: Já jsem zvyklý z aukra a při dalších platbách posílat přesně na korunu přesně, jak zní domluva. Až budou platby aktuální, přihodím nějaký ten penízek za ochotu, čas a ty dvě flašky :D

Odesláno

Kluci, díky moc :)

Flašky jsou z domácí skříňky zásob, takže mě nic nestály... :) no, jednou jsem je kupoval, to je fakt.

Každopádně pro prachy to nedělám. Řekl jsem si jen, že se toho ujmu, když se o tom jen diskutuje, že to realizuji, to je vše. Ale samozřejmě se odměně nebráním :D :D

Jo a na poštu náklaďákem snad ne, pokud si neobjednáš ten rozměr 2x2 metry, Šaldo :D

Odesláno

Máš s tím přeci jen práci, telefonáty, projetej benzín, strávenej čas čekáním na poště až si cigáni vyberou přídavky a podobně, takže tohle je to nejmenší:D

Nad tím znakem přemýšlím pořád, ale to bych už musel mít garáž, tam by se to na zdi vyjímalo, když bych to ještě podsvítil:D

Odesláno

Chlapi, máte už rozměr na 307 po faceliftu?

Ačkoliv, možná spíš než na masku bych vzal asi na víčko od nádrže - nebude vadit plastový podklad?

Nebo máte jinej tip na umístění, když nechci sundávat ty originály ani z masky ani z kufru?

Odesláno

Plastový podklad nevadí... Silikonem nebo Mamutem přilepíš ;)

Šlado, klidně potvrď objednávku a já ti ho udělám, zjistím ti cenu :D :D

Odesláno

Můžu to poslat po kamarádech od přítelkyně, kteří studují v Brně ;)

A nebo klasickou poštou, bude to vyžadovat více známek, ale ještě ti to zjistím, neboj :) drahé to určitě nebude...

EDIT: zjištěno, cena by byla do 100kč, kalkulátor České pošty mi napočítal 65kč, podle mě v pohodě částka :)

[upravil dne 6/1/13 11:49 od Lukáš_307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...