Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moje 807ka (2,0 HDI 120kW) prožívá první mrazy, dneska se mi při jízdě po okreskách (venku bylo -9) nezahřála na víc jak 70st, normálně to je cca 80-85st. Předešlá 807ka (2,2 HDI 94kW) topila v zimě víc, neklesla pod 85st. 406ka s motorem 2,2HDI (98kW) jezdí i v třeskutých mrazech (už jsem zažil i -27st) s teplotou 90st.

Je těch 70st OK nebo to může být problém?

Dík

Odesláno

70°C je málo, ak je to teplota motora pri jazde. Mal by si mať aj prídavné kúrenie na naftu. Moja 5008 nemá ani elektrické ani naftové prídavné kúrenie a zohreje sa na 90°C. Ale ak idem dole kopcom tak teplota klesá až na 70°C

Odesláno

Mám sice 2.2 Hdi 94 KW rok 2004, ale v létě i v zimě pŕi jakýchkoliv mrazech se mi ohřeje malinko přes 80 a tam drží. To je prý normální, 70 se mi zdá málo, při té teplotě má teprve vypínat příhřev.

Odesláno

Já jsem to tu také kdysi řešil a nevyřešil, prostě se neohřeje na víc, ale myslím, že topí dobře (Květoňova 807), nemůže to být jen špatný ukazatel?

Odesláno

No a digitální je také jenom zobrazení nějakého stavu, tekže pokud by byl chybně nastaven tak....

Ale nevím, jen mě to také překvapovalo ale když to topilo tak jsem to neřešil.

Odesláno

já to taky neřešill, jen mě můj mechanik na to upozorňoval a že je to málo a když se to tu řeší :)

dalo by se to poznat přes dia jakou to má teplotu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...