Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407 sedan  

1 hlas

1. 1. 407 sedan

• 2.2 hdi bi-turbo
      12
    • 2.0 hdi
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chtel bych si nechat poradit , ktere aut osi vybrat lepsi na udrzbu a kvalitnejsi motor ...

Nemel jsem tu cest si sednout nekdy za volant 2.2 hdi bi-turbo ani za 2.0 hdi

proto chci poradit mezi 407 2.0 hdi a 2.2hdi bi-turbo diky vsem za rady

Odesláno

No pochybjem že ti sem niekto napíše odpoveď na ktorú čakáš, každý bude chváliť to čo má doma.

Najlepšie urobíš ak si ich osobne aj vyskúšaš a tak budeš môcť porovnať.

Odesláno

2.2 je financne narocnejsi...

al drzal by som sa toho ako Judes napisal.

podla mna uplne zbytocna debata...

vybrat si musis sam a hlavne kupit spolahlivo od dobreho predajcu/majitela.

Odesláno

Hoj. Měl jsem ve 406 2.0 i 2.2HDi. I když ve 407 jsou už trochu jiné motory ( 406 nemá bi-turbo aj.) tak určitě na servis a údržbu byl levnější dvoulitr. Celkově se také říkalo, že 2.0 vydrží mnohem víc než 2.2 ( vstřiky, čerpadlo, 2.2 je více náchylná na kvalitu nafty . . . .).

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Pokad jsi spokojen i s 2.1TD tak budeš i s 2.0HDI. Je to o dvě generace kupředu.Auto je krásně tiché a kultivované.A souhlasim s koblihem. Jen když sme viděl cenu turba na 2.2 tak sem měl jasno

Odesláno

Máme 2.2 Hdi a vy tu píšete, jakoby se ty turba měnily každou chvíli! Pokud se člověk k motoru chová tak nějak slušně, tak si myslím, že to něco vydrží. Jel jsem i s 2.0 Hdi a rozdíl 25 Kw tam jde znát. Oproti 2.1TD jsou oba motory někde jinde. Takže přeju dobrej výběr :papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

ahoj nedávno jsem vybíral 407 ...

svezl jsem se vsemi naftaky,

- 1.6HDi.... to jsem vyradil hned, kloboučník ještě nejsem, na muj vkus auto proste NEJEDE

- 2.0HDi.....podle me auto neni na mestske jezdeni, odspoda vubec , ale vubec netahne.

- 2.2HDi... na to jsem narazil uplnou nahodou, nehledal jsem ho. ALe lákalo mě zkusit ho. Tak jsem se jel svézt -> 300km od bydliště :D No a bylo rozhodnuto, hned jsem si ho odvezl. Je to NESROVNATELNÉ svezení !!!!!!!!!!

No a kdyz mluvis o chipnuti 2.0, ok, ale upozornuju ze nepojede ani chipnuta stejne jako 2.2HDi v serii :bojim:D To druhy turbo co zabira odspoda...proste ta technika se ochcat nedá :papa:mrknnn

Nu a servisní naklady.... hele nejdrazsi vec jsou asi vazne turba u oturbenych motoru. ALe pokud se k tomu chovas rozumne tak se neni co vysrat....a na druhou stranu, vymenis to vetsinou jednmou za zivotnost vozu, nejsi li blbecek a nelítas na hrane za studena, a malicko chladís po ostrejsi jizde.

Takze servisni naklady...vubec bych se 2,2 nebal, chces li aby to jelo. Je potreba vzit v uvahu ze je to proste stredni trida, zadna fabie:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...