Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ranni rosa a neprimerena rychlost a olej na vozovce... prdel mi ujela ze vteriny na vterinu jako kdyby nekdo zatahl rucku tak jsme okamzite hodil contra zmacknul spojku a pevne s echytl volantu pamatuju si jen bum airbag a jak jsem hnedka z auta vylezl, kdybych nemel pas nebo trefil sloup o par cm vedle nepisu tady...

Odesláno

tak je jedine dobre, ze jsi z toho vyvaznul tak \"dobre\" auta je skodal, ale zdravi na prvnim miste

a auto tedy pujde na prodej na ND ? jaky je v tom volant ? :roker

[upravil dne 21.7.2013 19:35 od zabit]

Odesláno

Zitra vyfotim komplet interier, auto je od dveri vporadku takze karosarske dily a tak, mato fungl nove predni brzdy(desky,kotouce) zadni naprava K.O bo jsme to zani museli vytahnout

Odesláno

RH: Přesně něco takového mě taky napadlo. Ještě jako profilovku na fejsbůk, ne? :bojim

Každopádně škoda hezkého cabria a buď rád, že jsi z toho vyšel tak dobře.

Odesláno

Zdarim auta je skoda jat tu pisi ostatni foto komentovat radeji nebudu ale chci se zeotat jak je na tom olejova vana a co zani popripade no a na predni mlhovky asi nema cenu se ptat kdyz sem ten predek vydel co ?

Odesláno

Vana je ok ale motor budu prodavat jedine vcelku tak jak je :) ovladanc intenzity mam funkci a cenu nevim mrknu na net za kolik se prodava kdyz tak nabidni cenu ty :) Jinak pokud pujde vsechno podle planu v zari bude nove cabro :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...