Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mohl by mi někdo prosím alespoň přibližně zkusit říct kolik mě bude stát výměna brzdových destiček na přední nápravě peugeotu 207 v autorizovaném servisu ?

Předem děkuji

Odesláno

cinicman.. to bolo na mna? 20€ bola praca, samotne brzdy stali 500€ ;-) ver tomu ze nic polske by som si do auta nedal, a urcite nie brzdy, takze tvoja pripomienka je dost mimo. a chlapik je servisak , takze ano je profik. ze mi vymenil brzdy za dvacku je snad normalne nie? ci mas pocit ze je dobre za to zaplatit kilecko v servise , lebo to bude akoze kvalitnejsie spravene ci ? asi som nepochopil fakt...

Odesláno

Presne tak, len problém niektorých jedincov je, že nielenže nedokážu prečítať a pochopiť jednoduchú otázku,

ale majú záhadné nutkanie nám oznámiť zakoľko im to spraví Franta v garáži... a nakoniec sa dozvieme že bez materiálu... a brzdy stáli 500€... tss, tss... :roll

Takže keď už dezinformovať tak poriadne... nech to stojí za to... :bojim

Odesláno

ano pytal sa na autorizak ja som len poznamenal ze je to moc penez a ze mne to urobil chlapik za dvacku to je vse... cinicman, chlapik sa pytal na pracu, tak snad je jasne ze tych 20€ bola praca a nie praca s materialom :-)

Odesláno
tak teraz sa budeme dohadovat ze komu by to urobili lacnejsie? :roll mne by ich vymenil kamarat zadarmo. kto ponukne menej? :aut

Já, vyměnil bych si je sám a nemusel bejt zavázanej kamarádovi :papa

Odesláno

nechcel som tu uz povodne nic pisat ... ale cinicman nehnevaj sa, ked si si myslel ze za 20€ som mal material a pracu tak neviem co si mam o tebe a tvojich myslienkovych pochodoch mysliet. za dvacku nekupis asi ani tie najlacnejsie dosky takze neviem co si chcel riesit... vobec nemam zahadne nutkanie sa chvalit tym za kolko mi to spravi franta v garazi, len som napisal ze v autorizaku za to chcu vela a ze hocikto to spravi takisto za smiesnu cenu , pripadne zadarmo...

[upravil dne 5/12/12 13:11 od Iceman_3]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...