arthandi Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Zdravím, mohl by mi někdo prosím alespoň přibližně zkusit říct kolik mě bude stát výměna brzdových destiček na přední nápravě peugeotu 207 v autorizovaném servisu ? Předem děkuji Citovat
MJSytic Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Odhaduju okolo 2,5tisíce:myslim http://www.domansky.cz/prodej-vozu_peugeot_akce_akcni-nabidka-pro-peugeot-206 http://www.domansky.cz/prodej-vozu_peugeot_akce_akcni-nabidka-pro-peugeot-307 Citovat
pipistrel Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 len robota bez materialu cca 60 - 80 evri Citovat
Iceman_3 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 to su palky ku*va... mne robil chlapik komplet brzdy za 20€ Citovat
Cinicman Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Nie každý má na profichlapíka s polskými komponentami... Citovat
Andreww Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Předpokládám, že 20€ jen za práci Citovat
Iceman_3 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 cinicman.. to bolo na mna? 20€ bola praca, samotne brzdy stali 500€ ;-) ver tomu ze nic polske by som si do auta nedal, a urcite nie brzdy, takze tvoja pripomienka je dost mimo. a chlapik je servisak , takze ano je profik. ze mi vymenil brzdy za dvacku je snad normalne nie? ci mas pocit ze je dobre za to zaplatit kilecko v servise , lebo to bude akoze kvalitnejsie spravene ci ? asi som nepochopil fakt... Citovat
Cinicman Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Tak potom buď ja neviem čítať alebo ty písať: to su palky ku*va... mne robil chlapik komplet brzdy za 20€ Citovat
pipistrel Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 v autorizovaném servisu ? iceman on sa pytal na autorizovany servis pokial dobre citam Citovat
Cinicman Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Presne tak, len problém niektorých jedincov je, že nielenže nedokážu prečítať a pochopiť jednoduchú otázku, ale majú záhadné nutkanie nám oznámiť zakoľko im to spraví Franta v garáži... a nakoniec sa dozvieme že bez materiálu... a brzdy stáli 500€... tss, tss... Takže keď už dezinformovať tak poriadne... nech to stojí za to... Citovat
Iceman_3 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 ano pytal sa na autorizak ja som len poznamenal ze je to moc penez a ze mne to urobil chlapik za dvacku to je vse... cinicman, chlapik sa pytal na pracu, tak snad je jasne ze tych 20€ bola praca a nie praca s materialom :-) Citovat
Cinicman Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Tak ešte raz... chlapík sa pýtal doslova: \"kolik mě bude stát výměna brzdových destiček na přední nápravě peugeotu 207 v autorizovaném servisu?\" Citovat
pipistrel Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 tak teraz sa budeme dohadovat ze komu by to urobili lacnejsie? mne by ich vymenil kamarat zadarmo. kto ponukne menej? Citovat
Iceman_3 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 hej, som si to nejak spojil s prispevkom od pipistrel, on tam nacrtol cenu prace ...btw. ser uz na to Citovat
koblih69 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 tak teraz sa budeme dohadovat ze komu by to urobili lacnejsie? mne by ich vymenil kamarat zadarmo. kto ponukne menej? Já, vyměnil bych si je sám a nemusel bejt zavázanej kamarádovi Citovat
koblih69 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 By mě zajímalo jeslti sem autor vlákna ještě někdy koukne Citovat
P607Olda Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Autor by mohl zavolat do aut. servisu a dověděl by se přesně. Citovat
Iceman_3 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 nechcel som tu uz povodne nic pisat ... ale cinicman nehnevaj sa, ked si si myslel ze za 20€ som mal material a pracu tak neviem co si mam o tebe a tvojich myslienkovych pochodoch mysliet. za dvacku nekupis asi ani tie najlacnejsie dosky takze neviem co si chcel riesit... vobec nemam zahadne nutkanie sa chvalit tym za kolko mi to spravi franta v garazi, len som napisal ze v autorizaku za to chcu vela a ze hocikto to spravi takisto za smiesnu cenu , pripadne zadarmo... [upravil dne 5/12/12 13:11 od Iceman_3] Citovat
Cinicman Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Starline doštičky stoja po zľave cca. 16€... mám pokračovať? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.