Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pokud by si nesehnal poblíž, znám jednoho kluka z Opavy který mi renovoval kola.. kvalita/cena byla super, jen to posílání poštou byla drobná komplikace :roker

Odesláno

co to stalo? Ze bych treba nechal vylepsit zimaky :D Kdyz jsem na ne nedavno koukal, tak me vrchni lakovana vrstva asi letos opusti komplet :D

Odesláno

Komaxit na kola? Blázne.... Komaxit je defakto prášková barva, obyčejná. Vezmeš si šroubovák a klidně jsi sundáš :)

Stejného efektu docílíš, když si koupíš RALku ve spreji...

A na ALU kola? Komaxit je povrchová úprava spíše na ocel, na hliník spíše elox, který vydrží hodně. Komaxit ti z hliníku sejde strašně rychle, nebude držet :) a vím o čem mluvím, jsem konstruktér a povrchové úpravy na materiál předepisuji.

[upravil dne 2/12/12 20:00 od Lukáš_307]

Odesláno
Komaxit na kola? Blázne.... Komaxit je defakto prášková barva, obyčejná. Vezmeš si šroubovák a klidně jsi sundáš :)

A na ALU kola? Komaxit je povrchová úprava spíše na ocel, na hliník spíše elox, který vydrží hodně. Komaxit ti z hliníku sejde strašně rychle, nebude držet :) a vím o čem mluvím, jsem konstruktér a povrchové úpravy na materiál předepisuji.

[upravil dne 2/12/12 20:00 od Lukáš_307]

Nevím jakou máš zkušenost a já jsem dělal nějaký st.upravy ve firmě která se tím živý.Měl tím nastříkany i svoje kola a bez jakych koliv problému.Říkal jenom že to chce pořádně opískovat,odmasti,barva a lak a pak stím není žádnej problém.Udělali toho dost a žádná reklamace.Toť můj nazor.

Odesláno

já mám domluvený kola kousek od Dvora Králové. Udělají nejprve chemické odstranění laku, opískování a pak to udělají tou práškovou barvou která si vypeče v peci. za 1 kolo 18 palcový chtějí 650kč

Odesláno

Tak stačí si na internetu o komaxitu přečíst... Neříkám, že je to hrůza, ale na ALU komaxit je podle mě blbost. Na hliník patří elox, když už to je hliník. Jinak eloxování dělá na Moravě tuna firem... Ale levná záležitost to není, ceny nevím, ale mohu zjistit ve firmě. Jako vím, že prostě když ve firmě kluci dělají nějaké díly, které přijdou do styku s olejem apod., tak komaxit je to poslední co by volili. Sáhnou po černění nebo zinku... Prostě komaxit na tohle není a když se člověk podívá ven, kde všude by jezdil, tak... Já nevím :)

Odesláno
já mám domluvený kola kousek od Dvora Králové. Udělají nejprve chemické odstranění laku, opískování a pak to udělají tou práškovou barvou která si vypeče v peci. za 1 kolo 18 palcový chtějí 650kč

Ještě si tam můžeš nechat přisipat do barvy perleť a možná by bylo dobrý navrch dát lak.

Odesláno
co to stalo? Ze bych treba nechal vylepsit zimaky :D Kdyz jsem na ne nedavno koukal, tak me vrchni lakovana vrstva asi letos opusti komplet :D

vyšlo mě to cca na 3tis. ale když to máš na zimu, tak ti to stejně po pár sezónách sleze..:)

Odesláno

.......

Nevím kolik kol jsi nastříkal komaxitem... asi moc ne:D

Odesláno

.......

Nevím kolik kol jsi nastříkal komaxitem... asi moc ne:D

Žádné, ale dával jsem do komaxitu ocelové rámy, plechové díly a tak.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...