hakavcak Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 potřebuji vyměnit airbag v sedačce řidiče a ve stropě.. ale nevím jak a co je k tomu potřeba.. když jsem volala na vrakoviště řekl mi tisíc za kus už to mě překvapilo, ale asi to nebude jen tak jednoduché a taky někde musí být nějaké to čidlo co je zpustilo a asi i počítač by o tom měl vědět.. ??? Citovat
koblih69 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Hlavně musíš mít reaktivovanou nebo novou ŘJ Airbagů. Citovat
hakavcak Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Tak isto nové pyropásy.no to jsem slyšel, ale jak to poznám? ať koukám jak koukám tak mi přijdou ůplně stejné jak před nehodou.. nebyl jsem připoutaný Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Keď ti strelí akýkoľvek airbag, tak automaticky ti strelia aj pyropásy. Ale ako napísal Jofo, tak cez dia zistíš všetko potrebné. Citovat
hakavcak Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 a to není vidět na pohled nebo, že by to jinak fungovalo? protože já fakt nic nevidím pásy se normálně navijí normálně se zacvaknou drží... všechno beze změny... Citovat
Charlie 607 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Ale u uchycení pásů - tam kde ho na sedačce zacvakáváš, je pyropatrona, která vystřelí a přitáhne ti pás, aby nebyl volnej a ta bude v tahu. Citovat
jofo Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Pas bude fungovat nadalej len pri naslednej buracke ho uz nepritiahne a bude ti stale hlasit chybu airbagu. Pozri. Vymen tie ktore su slahnute, zozen si druhu riadiacku a ked to budes mat poskladane tak sa uvidi ktory ti bude vypisovat chybu a vymenis ten. Nad tym sa teraz netrap. Daj auto do pojazdneho stavu a taketo drobnosti doriesis dodatocne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.